2 דברים

Sheepe D

New member
לא חשבתן אולי ש..../images/Emo58.gif

יכול להיות שהוא באמת יבכה? תראו מסיימים את הפרק בקלוז אפ על בראין- יותר מדוייק על העין.. ובעונה הבאה ממש יכם מאותו מקום בדיוק, אז לא נראה לכן שהעונה הבאה תיפתח בזה שבראין בוכה? תחשבו על זה ועל החשיבה של הבמאים והתסריטאים... הם רוצים להדהים את הקהל ולעשות את הסידרה מאוד לא צפוייה...

myauuuuu

New member
2 דברים

2 דברים אני יודעת ממתי התמונה ודבר שני אני שמתי אותה רק בשביל להדגים.. ורררר.. אנשים תפסיקו לחשב כל דבר.. וחוץ מזה הוא כן יבכה.. מקור מוסמך ולא ספוילרים!!! ררררררררררררררררררררר

lolly1

New member
בטח שאכפת לו!!!!!!!../images/Emo58.gif

הוא בבאבילון לבד עם המסיכה ואז גסטין שם עם הכנר (שיפול מהגג אמן...) גסטין הולך כאילו להגיד לבריאן שלום...רואה אותו.."עסוק" ועוזב החוצה.. אח"כ בריאן יוצא החוצה רואה את גסטין והכנר ביחד מוריד את המסיכה מסתכל על גסטין וגסטין הבוגד עוזב את באבילון עם הכנר (שימות, שייפול מהגג אמן..) :(
וכך נגמרת העונה..... ולפי הרבה שמועות..אומרים לצוות להגיע לצילומים בדיוק אותו הדבר כי העונה ה3 מתחילה איפה שהיא נגמרה בפרק האחרון עונה 2....

סילביא

New member
../images/Emo58.gifעצוב לו מאוד

אומנם לא מצליחים לראות אם הוא בוכה או לא בגלל המסכה אבל הוא עושה את התנועה הזאת עם היד, כאילו מחזיק לעצמו את הראש/עורף וזו תנועה שעושים כשרע ועצוב.. ובינינו... אחרי הפרק של היום עוד יש למשיהו ספק שבראיין יתפרק לחתיכות (סליחה מעיין ויפית) אחרי שג´סטין יעזוב אותו?!?!? הוא סוף סוף מודה בפני עצמו (מול אחרים לא אבל בפני עצמו כבר כן) שהוא אוהב ארותו, מוכן לקרוא לו "בויפרנד" ואז זה קורה לו. אני לא חושבת שג´סטין יוצא מניאק, הוא פשוט ילד בן 19 שצריך שיגידו לו שאוהבים אותו, והוא שואל ונתן לבראיין איזה 10000000 הזדמנת להגיד לו ובראיין לא עושה את זה אז ג´סטין לוקח סיכוי ובודק אם במקום אחר הוא יהיה יתר מאושר (נקווה שלא)

למעלה