--- המאלף אורח יופיע כאן בלי נדר ביום שני הבא עלינו לטובה כמו כן עקב בעיות גלישה אנני יכול להופיע בתדירות כמו בעבר עת אני ממתין לעליית הדף בממוצע 7 דקות וזה כבר הגזמה. למה אין לי גלישה מהירה? כי למושבים רחוקים אין תשתית מתאימה...איתכם הסליחה
דוד שלי חי בקיבוץ (הוא מנהל מתא מנגו) ויש חווה לידם, ודודה שלי אמרה, שאפשר לרכב שמה חינם! כלומר יתנו לי.. ויש להם אינטרנט מהיר.. שמחובר למחשב ראשי בקיבוץ.. אז אם מישהו מוריד סרט למדיה פליר.. אז כולם יכולים לראות אותו.. זה כזההה מגניב! זאת אומרת שאני ירכב, יעלה על האינטרנט ויספר לכם איזה כיף לרכב בשדות הפתוחים והמדהימים של קיבוץ מורן!!! כמובן.. שבשמונה בבוקר אני מתעוררת, עוזרת לדודה שלי עם העגלים החמודים והמטומטמים (הם באמת סתומים..) ואז הולכת לרכב.. אז אוכלת טונה מנגויים חינם.. אז הולכת לשחות.. חוזרת הביתה וקוראת את הסילמריליון.. בערך לשבוע ימים! בחופש.. איך שאני לא יכולה לחכות! אוף!~מתרגשת~ ד"א סולחת... U-
עומר? יש לי שם קרובים. (משפ´ זאבי? אולי?). כולופן, גם אני מחר בבגרות אז לא נראה לי שאוכל להיות פה. אבל הכנתי שאלות, אז בבוקר אני אעלה אותן. ושיהיה בהצלחה לכל מי שנבחן מחר!!