2 דברים מעניינים....

2 דברים מעניינים....

1. השבוע ראיתי אמבולנס מוזר, הרכב הוא רכב רגיל לגמרי של אמבולנס לבן, אבל הכתוביות והצבע כמו של נט"ן ז"א כתום, עם לוגו עגול של מד"א - אמבולנס של מד"א י-ם נראה לי המס´ שלו הוא 46 או משהו כזה. אם אני יראה אותו שוב אני יצלם אותו. 2. דבר נחמד - בינתיים ראיתי אותו רק בבית חולים אחד, אם יש בעוד בתי חולים אז תכתבו, באסף הרופא יש חדר מיוחד לצוות ניוד רפואי (מד"א בעיקר) שבו יש לחם, מקרר ובו ירקות וממרחים, תשמעו זה פשוט פ33ה, אני באמצע משמרת מת מרעב מגיע לבי"ח נכנס לחדר, מכין לעצמי משהו לאכול, אחלה דבר שבעולם.

Yev

New member
אכן...

זה דבר נחמד... אבל מניסיון קצת קשה לשבוע מהסנדוויצים ששמה...
למרות שזה באמת נחמד. יש שמה שתיה קרה, קצת אוכל. מזגן ומקום לשבת (למרות שזה חדרון ממש קטן)

Action force

New member
גם אני התפלאתי לגלות

גם באיכילוב, יש חדר צוות לאמבולנסים (מד"א, נטלי, ושאר הפרטיים) ירקות, פרות, לחם, גבינות, ועוד כמה דברים שעוזרים לנו לעבור את המשמרת. אם תשאלו מה הקשר שלי לאיכילוב, אז אני עושה משמרות בת"א.

sbenzvi

New member
ניוד רפואי - הכוונה לא למ.ד.א

כי אם לצוות האלונקאים של בית החולים. בתוך בית החולים יש רכבים של ניוד רפואי (מעין אמבולנסים צרים) שתפקידם לנייד את החולים מהמלר"ד למחלקות ומהמחלקות השונות לבדיקות השונות (למשל, להעביר חולה לבדיקה ב- CT, מכון איזוטופים וכד´). לא חשבו על מד"א ולא לשמם נועד החדר. אני גם לא בטוחה שישמחו לשמוע שמי שמנצל אותו בעיקר (לפי דבריך) הם אנשי מד"א. לאמיתו של דבר, לא יהיה זה דבר רע אילו דבר כזה באמת היה קיים. אבל לא עליך חשבו, בכך תהיה בטוח.

למעלה