2 דברים חדשים

manic_subsidal

New member
2 דברים חדשים

יש לי בעיה עם האינקינג.. נראה שהקויום יוצאים לי רחבים מדי וגם זה לא יוצא קו שחור אלא קו שחור עם מלא חריצים אני מניח שאני צריך למצוא עט יותר טובה מפיילוט אשמח לקבל תגובות וקצת ביקורת בונה P: קובץ ראשון הקובץ שעבדתי עליו מקודם הגרסא הצבעונית פשוט לא הסתדרה לי וזה נראה כלכך הרבה יותר טוב בשחור לבן : )

manic_subsidal

New member
קובץ שני

משהו חדש מעכשיו חשבתי שיהיה " נכון" להשתמש ב color burn והsaturationבגלל האווירה אבל האמת שאני לא כלכך טוב בcolorburn וזה בין הניסיונות הראשונים שלי איתו אז שוב... עזרה וביקורת תעזור מאוד : )

pipidi

New member
אז ככה

קודם כל, אני לא יודעת כלום על אינקינג, אבל מניחה שכלי שניתן לעשות בו כמה עוביים של קו, כבר ישדרג את העבודה, לי זה מרגיש חסר (הגיוון הקו) בשתי העבודות. לגבי הצביעה של השדון, אני לפעמים משתמשת בכלים שציינת כדי ליצור הצללות, משום שבד"כ הוא מביא גוונים שלדעתי לא מתאימים, וגם צריך לבחור מראש טון אמצע שאינו רווי מידי או כהה מידי מלכתחילה (אסור צבעים נקיים). מעדיפה לבחור את גווני ההצללה לבד. לגבי הצביעה שלך, מאד בולט שלא התייחסת לפנים של השדון באותה צורת צביעה, הן נראות שטוחות לעומת שאר הגוף. כדאי גם להצר את עובי קו הקונטור, לדעתי סגנון הצביעה הזה וקונטור מודגש כל כך לא עובדים יחד. ודבר אחרון, אני מתה לסובב את השדון כך שיעמוד על 2 הרגליים, התנוחה שלא תראה הרבה יותר חביבה, כאילו הוא מתכופף קצת לאחור ומותח את היד כדי להגיד שלום למישהו מרוחק.

manic_subsidal

New member
נהדר, סידרתי את השדון

תודה בנוגע לשאר ננסה לשפר בעבודות הבאות : )

j i m m y

New member
באיניקניג לא משתמשים בעט

אלא אם כן זה Brush-pen. באינקינג משתמשים בציפורן ודיו אינדיאנית, ו\או במכחול מס. 3 (לצבעי-מים) ודיו אינדיאנית.

j i m m y

New member
בבקשה.

בגלל זה אינקינג נקרא pen and ink. ציפורן אפשר לקנות בכל חנות אמנות שמכבדת את עצמה, יש כמה עוביים. לא צריך להיות קשה להשיג.

amitais

New member
אין חוק כזה

מותר להשתמש בכל מה שמייצר כתמים שחורים. אמנם הם במיעוט, אבל יש גם ציירי קומיקס אמריקאיים מקצועיים שמתמשים בעטים וטושים מסוגים שונים. ואגב, Indian Ink היא דיו הודית ולא אינדיאנית.

למעלה