2 בעיות ב- winxp pro....

2 בעיות ב- winxp pro....

הערת אגב: מעיון קצר בפורום מתברר שאני לא היחיד שסובל מעונשה של זו... 1) כל מה שניסיתי לא עזר - משתמשים במחשבים אחרים ברשת המקומית לא מצליחים בשום אופן להיכנס לכוננים משותפים במחשב שלי. אין חשיבות לשם ולסיסמא שהם מכניסים, או האם הם מוגדרים כמשתמשים פעילים במחשב שלי או לא. הם נחסמים עוד בשלב של נסיון הכניסה למחשב. (הבעייה אינה מתרחשת כאשר המחשב שלי מריץ Windows 2000, כך שזו בעיית קונפיגורציה של ה- XP ולא בעייה במחשבים האחרים או בהגדרות הרשת המקומית). 2) איך מעיפים את ה- Logon Screen???? ב- win2k היתה אופציה פשוטה ונחמדה: "Always Assume that user "Plony" has logged in" - והלאה הדרישה המעצבנת לכתוב שם וסיסמא בכל הדלקה של המחשב! איך חוזרים על ההצלחה כאן (כשהאופציה הזו חבויה או לא קיימת?)

ועוד משהו קטן - אבל מעצבן!!!

מעניין על מה חשבו התוכניתנים של Microsoft כשעיצבו את ה- Taskbar החדש... בעבר הייתי מגדיל אותו ל- 2 קומות. בקומה התחתונה היו הסמלים של התוכנות הפתוחות, ובשניה גרו יחדיו ה- Address bar וה- QuickLaunch. בא ה- WinXP, ופשוט מונע ממני בעקשנות להחזיר את הקונפיגורציה האהובה עלי!! חוצפה!! צירפתי תמונה של הממזר, כפי ש- Winxp מתעקשת שייראה כשמגדילים אותו. במקום 2 קומות נפרדות - הוא סתם גדל לגובה ומבזבז מקום. למישהו יש מושג איך מחזירים עטרה ליושנה?? (חוץ מלוותר על ה- XP...)

shay2001

New member
אתה מתכוון ככה:

פשוט תגרור את שורת היישומים מתחת ל Q/L ול ADRS וזה יעבוד, מבטיח!

בהתחלה לא הצלחתי... אבל עכשיו:

תראה איזה Taskbar למופת... כל הכבוד לתוכניתנים של Microsoft

למעלה