2 בעיות בג'אווה

ilanor05

New member
2 בעיות בג'אווה

שלום לכולם ! אני מנסה להריץ תוכנה המשתמשת ב - JMS מתוך ספר אך אני נתקל בשתי בעיות האחת : הקומפלילר לא מזהה את ה package בפקודה *.import javax.jms; מה קורה כאן ? הוא מזהה רק 5 תת חבילות הכוללות את הסווינג אבל מה קורה עם שאר הדברים שנמצאים שם? סלוולטים וכאלו ? הבעיה השניה היא: אני צריך להקים שרת באמצעות הפקודה j2ee -verbose ולבקש את שאר המשאבים... כמובן שזה לא עובד ואני לא מבין מה אני צריך בשביל זה ? תוכנת שרת ? תיקון במשתני סביבה ? תודה לכולם !

justme5

New member
קצת יותר פרטים?

מה אתה מנסה לעשות בדיוק? איזה app server אתה מנסה להעלות? איזו מע' הפעלה? מה זאת אומרת "אני צריך להקים שרת"?

ilanor05

New member
יותר פרטים

אני מנסה להריץ את התוכנה שיש בעמוד 940 בספר advanced java 2 platform / deitel בה יש צד שולח ששולח קולות עבוד מועמד מסוים (בחירות) ויש צד מקבל שסופר את הקולות ובאמצע אמור להיות שרת שאותו מקימים באמצעות j2ee -verbose אני עובד תחת חלונות 2000 אבל הכי מטרידה אותי הבעיה למה ב package של javax אין jms ואין סרוולטים ושאר דברים של java2 שאמורים להיות שם... עזרה בבקשה

justme5

New member
קצת עזרה

מי שמספק לך אץ המימושים לממשקים של j2ee (כולל jms ו servlets) זה הספק של ה app server שלך (בדר"כ מופיעים ב j2ee.jar). לא מכירה את הספר ולכן גם לא יודעת על איזה app server מדובר. מסתבר שה classpath שהקומפיילר שלך רואה (עם איזה IDE אתה עובד?) לא כולל את ה jar files של ה app server. נסה להגדיר למהדר classpath שכולל את ה jars האלו וספר לי מה קורה.

ilanor05

New member
תגובה

אני עובד עם Microsoft Visual J++ 6.0 ו j2sdkee-1_3_1 ואני בכלל לא מוצא את j2ee.jar רק את rt.jar שהוא לא מכיל את הדברים שאני צריך בנודע לשרת אין לי מושג מה הולך פה... מקווה לעוד עזרה...

justme5

New member
עוד עזרה

בתור התחלה וטיפ לחיים תפטר כמה שיותר מהר מהגועל נפש של מיקרוסופט. תעבור ל eclipse - רק תרוויח מזה. עכשיו, האם התקנת איזושהי תוכנת שרת שבאה עם הספר? האם התבקשת להתקין תוכנה כזו, אבל היא לא הופצה עם הספר? האם הספר מלמד j2ee?

ilanor05

New member
התקנתי את

BEA WebLogic Server™ 6.0 SP2 אבל אין לי מושג מה הולך כאן... ומה קורה עם ה JAVAX הזה ? אני לא מוצא את קבצי ה JAR ...

justme5

New member
"אבל אין לי מושג מה הולך כאן..."

מה זאת אומרת? למה אתה חותר? אתה רוצה ללמוד java? אתה רוצה ללמוד j2ee? למה אתה מנסה להריץ את התוכנה?

ilanor05

New member
אני מנסה ללמוד

j2ee ובפרט JMS ובפרט אני רוצה לפתור את הבעיות כדי להריץ את התוכנה אשמח לקבל עוד עזרה

למעלה