2 במחיר של אחד

Yuske

New member
יש משהו בדבריך

עכשיו נזכרתי איך אומרים חמור Roba

yoo

New member
ניא! זו wildfire גונבת לי את השורה

^_^ (בורח לגבעות!!!)

עוד קצת

פרת משה רבינו tentou mushi 天道虫 (רק עכשיו שמתי לב שזה "חרק של דרך השמים")

../images/Emo62.gif פתגם למתקדמים ../images/Emo26.gif

雀百まで踊り忘れぬ すずめ ひゃく まで おどり わすれぬ すずめ = דרור ひゃく まで = עד (גיל) מאה 踊りわすれぬ = לא שוכח לרקוד (ה ぬ בסוף הפועל היא צורת שלילה ארכאית שכיום מחליפה אותה הצורה ない) הדרור לא שוכח לרקוד עד גיל מאה, כלומר: מה שלומדים בילדות, או מה שטבוע בנו עמוק באופן טבעי, לא נשכח אפילו בגיל מופלג.

../images/Emo62.gif פתגם עם קוף

גם קופים נופלים מעצים 猿も木から落ちる Saru mo ki kara ochiru. Even monkeys fall from trees והמשמעות: כל אחד - גם אם הוא מומחה וחכם - עלול לטעות לפעמים.

Yuske

New member
.........

אני רוצה להודות: לכל מי שעזר לשרשור, ליפנים, למוח המעוות שלי, לעוד כמה דברים לא קשורים, וכמובן לחיות!!!! כולכם! עזרתם ועזרתן כאחד\ת לקיפול הודעה!!!!!!! תודה תודה תודה!!!! אתם גדולים!!!!! זהו אחת ממשימותיי הסתיימו עכשיו זה רק: 1)לגרום למורה למקהלה שלי להבין שקוראים לי גילעד ולא יפתח@_@!!! 2) ....אממ פעם רשמתי את זה אבל אני זוכר שיש 2...אה כן לרצוח את כל מי שרוצה לדובב את קנטה בדיבוב האמריקאי והישראלי ולדובב את קנטה^_^ תודה!!^_^_^_^_^_^_^_^ Arigato Sukoi sugoi ונתראה במשימתי הבאה..... נב: עכשיו ניתן לאנשים אחרים לקפל הודעות^_^

JohnnySan

New member
ani bekoshi yodea ma ani ohel kan|פ

nahash - HEBI shrimps - EBI dolphine - IRUKA ve et kol shaar ha hayot she ani mekir kvar rashamtem ve bihlal, baalei haim ze - DO BUTZO

למעלה