../images/Emo23.gif גדעון עזרא ../images/Emo23.gif
לתדהמתי, הודתה היום אפי בפיקסציה המטורפת שלה ל
גדעון עזרא.(
) הנה כמה דברים שלא בטוח שידעתם על
גדעון עזרא(
): חבר ליכוד נולד בשנת 1937 בירושלים נשוי!!!! ואב לשלושה דואר אלקטרוני:
[email protected] מקצוע מנכ"ל חברת "איתוראן" לשעבר השכלה בוגר שתי שנות אוניברסיטה בגיאוגרפיה ומדע המדינה שפות עברית, אנגלית, ערבית, גרמנית שירות בצה"ל 1955-1958 - נחל מוצנח סמ"ר פעילות פוליטית בכנסת חבר הכנסת משנת 1996 חבר בכנסות: 14 - ליכוד-גשר-צומת; 15 - ליכוד; בכנסת הארבע עשרה: חבר בוועדות: ועדת הכלכלה; ועדת החוץ והבטחון; במהלך הכנסת החמש עשרה: חבר בוועדות: ועדת הפנים ואיכות הסביבה; הוועדה המשותפת לתקציב הביטחון; ועדת החוץ והבטחון; ועדת העליה, הקליטה והתפוצות; ועדת החינוך והתרבות; תפקידים בממשלה במהלך הכנסת החמש עשרה: בממשלה ה-29: סגן שר לביטחון פנים פעילות ציבורית סגן ראש השב"כ לשעבר שרות בשב"כ 1962-1995 מקום מגורים כוכב יאיר ====================================================================== והנה מבחר מהאזכורים שהיא נתנה לו בפורום:
מישהו יכול להסביר לי למה ליובל (האם מדובר על יובלב שלנו) מגיע מזל טוב? ...האם הוא העוזר הפרלמנטרי החדש של ח"כ
גדעון עזרא(
)?
יופי, דנץ - מצאת עוד שיטה לסחוט יומולדת שמח, כל הכבוד... ושנית, אני מעוניינת שבעל השמחה יופיע במו עצמו, על מנת שאוכל לברכהו כראוי, וכמדומני שהוא הגיע לגיל בו אפשר לספר לו את האמת: שהליכוד בשלטון. ש
גדעון עזרא(
) הוא סגן השר לבטחון פנים...
...שמא ביקור מחאה בכנסת ישראל, והדפקות על דלתו של ח"כ
גדעון עזרא(
) יכולה להשתלב בלו"ז העמוס?
...בנוסף גם נעניק לכולכם שי צנוע, ספרה הידוע של אפי היקרה ששמו "שיחות עם
גדעון עזרא(
)"... ====================================================================== יש עוד המון הודעות בסגנון הזה ואני קורא מעל בימה זו, לפרסם סקר חדש! האם אפי (היקרה) צריכה לקחת את יחסיה עם
גדעון עזרא(
) לשלב הבא? האפשרויות שעומדות לרשותכם: (הצביעו ע"י שרשור אמוטיקון להודעה הבאה) כן.
בוודאי.
בטח.
למה היא מחכה?
גדעון עזרא(
) שולת!!!!!1
המשך יום בלתי שפוי לכולכם!!!