2 במחיר אחד

The ArchAngel

New member
2 במחיר אחד

שאלה קיומית ושרשור
יומי בהודעה אחת והרי השאלה: מה שלומכם הבוקר?

מיטללל

New member
מבולבלת. מבולבלת מאוד

והכל בגלל הפרטי של אפי.. <ובעצם אולי השיחה שלא הייתה...>

leeloo

New member
בוקר טוב ../images/Emo186.gif

משום מה עדיין לא נחתה עליי שביזות יום א´.. מקווה שגם לא תנחת עליי.. אולי אני גם קצת מתרגשת, כי היום בערב יש לי טקס השבעה.. נכון שתתרגשו בשבילי? כמה חבל לי שלא יכולים לבוא ולראות אותי, אבל ידיד שלי אמר לי שכנראה יהיה נוכח גם בטקס כיוון שהוא שייך לתזמורת צה"ל.. אז לפחות מישהו אחד.. אבא שלי עשה לי הפתה היום בבוקר ואמר לי שבמקום שאגרר עם תיק במשקל של 6 קילו בכוחות עצמי במשך שעתיים ב-3 אוטובוסים, הוא ייקח אותי לבסיס. איזה כיף. כבר התרגלתי למראה הירוק זית עליי.. מתחילה להתרגל לרעיון שאני חיילת.. היה לי ממש כיף ביום שישי להיכנס לבורגר ראנץ´ ולקבל מבטים אקסטרה רק בגלל המדים.. כבוד וגאווה שכאלה.. וגם קיבלתי קינוח חינם אז בכלל
.. אני קצת מפחדת מהקורס, סיפרו לי שהוא קשה, שרוב הזמן מנוצל ללמידה, אבל אני בטוחה שאמצע דרך להסתדר עם החומר.. בכל זאת, זה חודש.. פשוט מרגיז קצת שאני שוב צריכה להיכנס ללחץ מבחנים.. חשבתי שאחרי שלחץ הבגרויות נגמר, יהיו לי שנתיים הפסקה מהלחצים, אבל... ואולי זה רק לטובה.. להמשיך לחשוב וללמוד.. לא להפסיק לגמרי.. שיהיה לכם שבוע נפלא, שאני אהנה בקורס, ואתחיל להרגיש יותר ויותר כמו צפ"טית גאה..

../images/Emo42.gif סבירושבוע חדש ובעייתי לכולם !

תחילה נאמר שהנוירומטר היום עצבני, בגלל שותף כפוי ליום עבודתי. סקר החורף שלנו ממשיך, ותוצאות הביניים הן שרוב האוכלוסיה הפורומית דווקא מחבבת חורף. שונאי הגשם והקור, אייכם??? לכל המלעיזים למיניהם, זכור נזכרתי אמש שהיום יום ראשון ויש לקיים את טקס בחירת הראש הגדול. לצערכם, תיאלצו להתאפק עד בוא הערב, שכן משימות רבות עומדות בפניי היום. רק אומר, שיש מן ההפתעה בראש הגדול החדש. בנימה פסימית זו, ניפרד בברכת שבוע זעוף ועצבני, ואם אשכחך ירושלים, אזכור שאתמול בלילה היה קפוא אצלך, שחבל"ז במזומן.

freedom rider

New member
סליחה, עכשיו חורף?

10 לנובמבר היום, ואני מת מחום. איפה הגשם והקור, איפה???????

dana2909

New member
אה.. איזה סוף שבוע מוזר

המחשב שלי חולה. פשוט לא נדלק. לקחנו אותו לרופא ואני מקווה שלא יצטרך להתאשפז ללילה. אתם יודעים מה זה, סוף שבוע שלם להיות מנותקים מהאינטרנט! זאת גמילה קשה! עקב מחלתו הפתאומית של המחשב שלי נאלצתי לעשות כל מיני דברים אחרים. (דיברתי עם חברות, ראיתי טלוויזיה, דיברתי עם חבר שלי, דיברתי עם אנג´י) ו..הלכתי לטייל בטיילת המופלאה בתל אביב. נדהמתי מכמות האנשים שהיתה שם (כל כך הרבה מחשבים מקולקלים??). אפילו נכחתי במה שהתברר לי אחר כך כעסקת סמים מפולפלת
אני שמחה לבשר שהתרנגול נעלם. כנראה הפך לסעודת שישי מיוחדת. ואני עוד יותר שמחה לבשר ששביתת הפקחים הכל כך מוצדקת חזרה!!! נכון, יהיה קצת מסריח, אבל יחי השביתה! אל תפסיקו עד שימולאו כל דרישותיכם, לפחות איזה חצי שנה (או עד שתיגמר לי השכירות, מה שיבוא קודם). והשכנים. נו איך אפשר סוף שבוע בלי שכנים. שכניי המופלאים, חזרו ביום שישי בשעה 4 בבוקר, כנראה קצת שיכורים. ובקולי קולות (כנראה כל אחד מחדר אחר) ניהלו שיחה מעמיקה על.... תה. איזה תה יש? ארל גרי ודובדבנים. אין רגיל? לא אין רגיל. למה אין רגיל? כי לא קניתי. למה לא קנית? אני נשבעת שפשוט נעמדתי ליד החלון והצעתי להם את התה שלי. רק תשתקו!!! הם התעלמו מההצעה שלי, וסאגת התה נמשכה כ40 דקות. אני שוקלת ברצינות לקנות מין רימון עשן הרדמה כזה. שמפזרים וכל הבנין נרדם, או לפחות נהיה אילם. יש לכם מושג איפה לקנות כזה דבר?

ליאן.

New member
כנראה הלך הספק לעולמו..

זאת עבודה של פחות מחצי שעה והספק עצמו עולה כ 25 $ אבל ידרשו ממך 300 שקל. המחשב שלי היה בתיקון כמעט שבועיים (!!!!!!!!) וכל שעשו היה להחליף את הספק, לא לחבר אותו כמו שצריך למארז המחשב ולקלקל לי את המאוורר! אה כן, והם גם דרשו על זה כסף, כמובן..

dana2909

New member
כן, זה היה גם הניחוש שלי..

ויש לי אחריות, אז אני מקווה שמציצת הכסף לא תכאב כל כך... ואני מאד מקווה, שיחזירו לי אותו בריא ושלם כמה שיותר מהר...

freedom rider

New member
לי קרה משהו הרבה יותר מוזר בסופ"ש

עקב כל מיני אירועים מוזרים שחלו בחיי, ביליתי הרבה פחות זמן מול המחשב וברשת ממה שאני בדרך כלל. אני מדרדר לחיים ה-"אמיתיים". HELP!

../images/Emo23.gif גדעון עזרא ../images/Emo23.gif

לתדהמתי, הודתה היום אפי בפיקסציה המטורפת שלה לגדעון עזרא.(
) הנה כמה דברים שלא בטוח שידעתם על גדעון עזרא(
): חבר ליכוד נולד בשנת 1937 בירושלים נשוי!!!! ואב לשלושה דואר אלקטרוני: [email protected] מקצוע מנכ"ל חברת "איתוראן" לשעבר השכלה בוגר שתי שנות אוניברסיטה בגיאוגרפיה ומדע המדינה שפות עברית, אנגלית, ערבית, גרמנית שירות בצה"ל 1955-1958 - נחל מוצנח סמ"ר פעילות פוליטית בכנסת חבר הכנסת משנת 1996 חבר בכנסות: 14 - ליכוד-גשר-צומת; 15 - ליכוד; בכנסת הארבע עשרה: חבר בוועדות: ועדת הכלכלה; ועדת החוץ והבטחון; במהלך הכנסת החמש עשרה: חבר בוועדות: ועדת הפנים ואיכות הסביבה; הוועדה המשותפת לתקציב הביטחון; ועדת החוץ והבטחון; ועדת העליה, הקליטה והתפוצות; ועדת החינוך והתרבות; תפקידים בממשלה במהלך הכנסת החמש עשרה: בממשלה ה-29: סגן שר לביטחון פנים פעילות ציבורית סגן ראש השב"כ לשעבר שרות בשב"כ 1962-1995 מקום מגורים כוכב יאיר ====================================================================== והנה מבחר מהאזכורים שהיא נתנה לו בפורום:
מישהו יכול להסביר לי למה ליובל (האם מדובר על יובלב שלנו) מגיע מזל טוב? ...האם הוא העוזר הפרלמנטרי החדש של ח"כ גדעון עזרא(
)?
יופי, דנץ - מצאת עוד שיטה לסחוט יומולדת שמח, כל הכבוד... ושנית, אני מעוניינת שבעל השמחה יופיע במו עצמו, על מנת שאוכל לברכהו כראוי, וכמדומני שהוא הגיע לגיל בו אפשר לספר לו את האמת: שהליכוד בשלטון. שגדעון עזרא(
) הוא סגן השר לבטחון פנים...
...שמא ביקור מחאה בכנסת ישראל, והדפקות על דלתו של ח"כ גדעון עזרא(
) יכולה להשתלב בלו"ז העמוס?
...בנוסף גם נעניק לכולכם שי צנוע, ספרה הידוע של אפי היקרה ששמו "שיחות עם גדעון עזרא(
)"... ====================================================================== יש עוד המון הודעות בסגנון הזה ואני קורא מעל בימה זו, לפרסם סקר חדש! האם אפי (היקרה) צריכה לקחת את יחסיה עם גדעון עזרא(
) לשלב הבא? האפשרויות שעומדות לרשותכם: (הצביעו ע"י שרשור אמוטיקון להודעה הבאה) כן.
בוודאי.
בטח.
למה היא מחכה?
גדעון עזרא(
) שולת!!!!!1
המשך יום בלתי שפוי לכולכם!!!

d u c k y

New member
מזמן תהיתי...

מיהו "האחר המשמעותי" בחייה של אפי ,מלבד קליפו, ולכן אני

אלעד, לא מצחיק

הפיקסציה אודות האיש קיימת מאז ומתמיד, עוד הרבה לפני שהפורום הזה הוקם. לא אלאה אתכם בפרטים, גם מחמת כבודו של הח"כ וגם מחמת עבודתו הציבורית ב-30 השנים האחרונות. האיש הוא מטאפורה מבחינתי לאזלת היד, המנותקות, הבורות והאטימות של נבחרי העם הישראלי היושבים בכנסת. באותה מידה יכולתי לבחור מספר חברי כנסת נוספים (ורבים), אבל היות ולאיש שמור מקום רע ואפל בזכרון הקולקטיבי שלי, הוא נבחר. לצערו או לשמחתו. את זה יש לשאול אותו.

ואיך הייתי אמור לדעת?

ואני קורא, מעל בימה זו, לבטל את הסקר לאלתר! פשוט אמרו לא! לגדעון עזרא (
). יותר טוב?

למעלה