2 אופציות למפגש

m i c h a l i

New member
2 אופציות למפגש

אחרי שחיפשתי וחיפשתי.... מקום שלא יהיה יקר מדי ושיספק מספיק פעילות לילדים נמצאו כרגע 2 אפשרויות: 1. אמפי פארק בראשון לציון- מרחבי דשא ומתקני משחקים לילדים. 2. פארק גני יהושע- שם מתקיים פסטיבל עם פעילויות שונות.( כרוך בתשלום). שני המקומות יהיו וודאי הומים באנשים אבל איזה מקום לא יהיה.... מקווה שתצטרפו

בלי שום קשר

עברתי רק להגיד שלום

מיכלי...........מה קורה מחר?

לבנות עליכם או למצוא סידור אחר........ מנהלת....תודיעי לתלמידיך בבקשה (אני בעד ראשון) בגני יהושע מליון אנשים וגם להגיע קשה יותר תודה.

m i c h a l i

New member
שאלה טובה

להביא שמיכה או כיסאות.. משחקים שונים ( קלפים, כדור וכו' ) שתייה ואוכל עד כמה שידוע לי אין במקום חנויות או דוכנים אז נא להצטייד מראש וכמובן המון חיוכים כי השמש מחר תחמם יופי

גדול

מיכלי........ איך מגיעים בדיוק ומה מביאים........? ואם את יכולה בבקשה לכתוב לי במסר פרטי את הפלא שלך.......(נשבעת שלא אתן אותו לאיש....)

m i c h a l i

New member
לכל מי שמעוניין בכל זאת להגיע

אני אהיה מחר בפארק בראשון לציון... מי שרוצה להגיע או להחליט רק מחר מוזמן לשלוח לי מסר עד מחר בעשר וחצי בבוקר... כדי שנוכל לקבוע היכן להיפגש
נשיקות לכל מי שעבר פה בדרך ...

just wone

New member
כיף לכן !!!

כי יצאתם וניצלתם יופ שמש יפה . לקחתם את הילדים לפארק בראשון <שמעתי יש שם תערוכת כלבים>. ואני נשארתי בבית כמו "כלב", אני ירוק מקנאה. ואילו יכולתם לראות את פניי עכשיו, בליינד הייתי זוכה בתחרות כ"כלב" העצוב ביותר. סתם סתם..........אני שמח שאתם מבלים ונהנים, ואני בנתיים אשמור על הפורום עבורכם. שיהיה לכם באמת יופי של יום, וחיזרו עם המון מצב רוח טוב.
אלי

m i c h a l i

New member
איזה כייף היה ../images/Emo42.gif

חזרתי כבר הביתה... עייפה אך מרוצה וגם שזופה
היה נעים להכיר היה כייף בשמש החמה ( מקווה שלא נשרפתם) היו הופעות ריקודים של ילדות חמודות היתה תצוגה של כלבים ( אני לא הייתי עוברת את המסלול הזה חחחח) ואפילו קיבלנו לוח שנה מתנה
הילדים השתוללו להם בדשא ואנחנו קישקשנו בלי סוף חחחחח על שלויימה ועל המכנסיים הקרועים על אהבות ישנות וישנות פחות היו כאלה שישנו עד הצהריים ( מצוטטת) ופיספסו אותנו וכאלה שסתם הבריזו ( ג'סט) מחר אנחנו בים למי שרוצה להצטרף

just wone

New member
מצא חן בעינייכן אני רואה

שלא תתרגלו..........החופש לא ישאר לנצח. תהנו לכן גם מחר. אני אחכה להזדמנות טובה אחרת.

אiסי

New member
באמת כיף לכם

הילדים חזרו רק עכשיו הביתה. היו יומיים עם אבא שלהם ולא הרגשתי בנוח להגיע בלעדיהם. אולי בפעם הבאה

למעלה