לא אתה..זה פירוש של פרנק פארח
ת תיקון חצות New member 6/3/11 #19 פארח זה מחלת עור מדבקת שהדביקו אותה לפרענקים כי הם הביאו איתם מחלות משונות .
ש שמואל שמלקי New member 6/3/11 #20 פרענק איז א קרענק צווי איז שפיטול .א פרענק איז א חייע און פרענקינע איז המחייע.
ו ונתנה תוקף New member 6/3/11 #23 כל הפוסל במומו פוסל ככה אמרת לא? אם אני חזיר אז את חזירה אני לבן ואת חזירה שחורה נכון פוציניו?
ע ערמומית כזאת New member 6/3/11 #24 נו זה בדיוק מה שאמרתי! אתם טוענים שהבאנו מחלות אז הפוסל במומו פוסל אתם החזירים שהבאתם מחלות..חעחעחע איך אני איתך חעחע תאמין לי הקילובייטים שלי נגמרו עכשיו זה על חשבון השיחות אז באמת חבל על כסף אשכנציזם ...
נו זה בדיוק מה שאמרתי! אתם טוענים שהבאנו מחלות אז הפוסל במומו פוסל אתם החזירים שהבאתם מחלות..חעחעחע איך אני איתך חעחע תאמין לי הקילובייטים שלי נגמרו עכשיו זה על חשבון השיחות אז באמת חבל על כסף אשכנציזם ...
ו ונתנה תוקף New member 6/3/11 #26 בתור חזיר אל חזירה תראי קקה קטנה אם תוציאי עוד פעם את המילה נאצי פה בפורום אני מבטיח לך חגיגית שתצאי מזה רע מאוד .
בתור חזיר אל חזירה תראי קקה קטנה אם תוציאי עוד פעם את המילה נאצי פה בפורום אני מבטיח לך חגיגית שתצאי מזה רע מאוד .
ע ערמומית כזאת New member 6/3/11 #27 כשתפסיקו להגיד פרענק אני יפסיק להגיד אשכנציזם כי כל עוד אתם מתנשאים אתם דומים לגרמנים ותסתום תקקא שלך אתה ואמאשך אחרת זה באמת יגמר רע
כשתפסיקו להגיד פרענק אני יפסיק להגיד אשכנציזם כי כל עוד אתם מתנשאים אתם דומים לגרמנים ותסתום תקקא שלך אתה ואמאשך אחרת זה באמת יגמר רע
ו ונתנה תוקף New member 6/3/11 #30 תשמעי מטורפת מפגרת אני זה אני והם זה הם תכתבי עוד פעם אחת נאצי ואני אדאג שתשלמי על זה ביוקר והפורום הזה יעלם גם הוא.
תשמעי מטורפת מפגרת אני זה אני והם זה הם תכתבי עוד פעם אחת נאצי ואני אדאג שתשלמי על זה ביוקר והפורום הזה יעלם גם הוא.
ע ערמומית כזאת New member 6/3/11 #22 בעבועות רוח של חזרזירוס לבנות הביאו אתם האשכנתוזים בגלל זה הכינו חזיר דבק בהם
G GUN1 New member 6/3/11 #25 תגידי נולדת בדיר חזירים יש לך ידע על חזירים יותר מכולם אז אולי נולדת בדיר וגדלת שם אחרת איך את יודעת כ"כ טוב על הלכות החזירים, עלי והצליחי חזרזירה ,
תגידי נולדת בדיר חזירים יש לך ידע על חזירים יותר מכולם אז אולי נולדת בדיר וגדלת שם אחרת איך את יודעת כ"כ טוב על הלכות החזירים, עלי והצליחי חזרזירה ,