2שאלות.

Johnblaze

New member
2שאלות.

מה זאת אומרת קונדום מונע ב95 מהמקרים כניסה להריון ? זה אומר שתוך מאה פעמים הבחורה תכנס להריון 5 פעמים ? מתוך 20 פעמים הסטטיסטיקה אומרת שהיא תכנס להריון פעם אחת ? לא מובן לי כל העניין הזה. עוד משהו שחשבתי שאני צודק עד שחבר שלי אמר לי שאני טועה אם נאמר שהורדתי את הקונדום שגמרתי ושמתי חדש ובזמן ששמתי חדש נגעתי עם היד שהיא קצת רטובה מהקונדום הישן בקונדום החדש אז יש מצב להכנס לזה מהריון ? או שחייב לגמור בפנים,כמו שאני אומר ? תודה מראש.

הסברים

1. 95% בגלל שיש אפשרות של קריעת הקונדום או פגם בו. 2. כן, אפשרי. וזאת במידה והיד שלך נוגעת בחברתך מיד אחרי. אתה עלול להעביר אליה זרע בזמן שאתה מאונן לה ונוגע בה.

Johnblaze

New member
אוקיי לא הבנתי

אם נאמר שהורדתי את הקונדום שגמרתי ושמתי חדש ובזמן ששמתי חדש נגעתי עם היד שהיא קצת רטובה מהקונדום הישן בקונדום החדש כאילו על הקונדום החדש עכשיו יש טיפה זרע אפשר להכנס לזה מהריון או שצריך לגמור בפנים ? וזה נכון שהזרע מת אחרי כמה שניות בכל מקרה?

כן

הזרע מת תוך כמה שניות ואם נגעת בה אחרי שנגעת בזרע שלך לא יקרה לה כלום... (מנסיון ודאי)

למה את מדברת שטויות בלי לדעת?

את לוקחת על זה אחריות? איך את חושבת תורמים לבנק הזרע? שם זה לוקח הרבה יותר מכמה שניות עד שמקפיאים את הזרע. בהחלט יש חשש להכנס להריון במידה ומגיע לרחם שלה זרע שלו. ולא משנה באיזה דרך. במיוחד אם זה נעשה מידי כמו שהוא אומר. לא צריך יותר מטיפה אחת בשביל להכנס להריון. יש שם מליוני זרעונים פוטנציאליים...

daniella1980

New member
אם משתמשים בו כמו שצריך

הסיכויים ל"פנצ'רים" מאוד נמוכים. הבעיה היא שרוב המשתמשים לא משתמשים בו כמו שצריך - שזה אומר לא לפתוח עם ציפורנים, להזהר לא לשרוט אותו ולחורר אותו בהלבשה, לשים אותו ב*תחילת* האקט שזה אומר לפני שיש מגע כלשהו בין אברי המין, ולא רגע לפני החדירה, והכי חשוב הסיכוך - ברגע שאין מספיק סיכוך - זה גורם לחיכוך חזק יותר על הקונדום - והסיכויים שהוא ייקרע הם גדולים, וצריך להיות מאוד ערים לנושא הזה. גם אם למישהי אין כל בעיית רטיבות, עדיין כשמשתמשים בקונדום הוא נוטה לייבש, ולכן כדאי להחזיק בחומר סיכה בהשג יד. עוד דבר שצריך לשים לב אליו הוא לפני שאתה יוצא ממנה, עליך להחזיק את האיבר בידך ולהצמיד את הקונדום אליו, שלא יחליק לתוכה. אסור להשתמש באותו קונדום ליותר מאקט אחד, ואסור לשים קונדום על קונדום. זה בינתיים מה שעולה בראשי. אם מקפידים על כל הנ"ל, אפשר לסמוך על הקונדום כאמצעי מניעה מהימן ביותר.

Johnblaze

New member
ואלה

אז איך אפשר בכלל להחליף את הקונדום המשומש בחדש ולהבטיח שהחדש יהיה נקי ומושלם אי אפשר כל פעם לצאת לשטוף,זה לא נוח מה עושים יש לי רק 2 ידיים

צרות של חרמנים

מה קשה בזה תתאמץ בשביל זה ובדרך שאתה הולך לשטוף ידיים במטבח תביא איזה פרי בשיל לרענן את הגרון זה בריא

למעלה