2צ'אנרית

furrball

New member
2צ'אנרית

סרטון שראיתי בניקו-ניקו-דוגה (nicovideo.jp) נתן לי השראה לפרט קצת על סלאנג של 2ch, סלאנג רשת של אוטאקואים. אזהרה: כל קשר ליפנית נורמלית מקרי ביותר. בנוסף לכל זה יש כמובן עוד ביטויים, טונות של אסקי וטונות של קאנג'י מוחלפים. אבל זה בתור התחלה: ワロス WAROSU / ワロタ WAROTA / ワラタ WARATA テラワロス TERAWAROSU / wwwwwwwww כל אלה זה כמו LOL (צורות מעוותות טיפה של 笑う warau - לצחוק, לחייך) キボンヌ KIBONNU - מקווה, מצפה (希望 - kibou) 喪男 mootoko / 喪女 moonna - גבר לא פופולרי \ אישה לא פופולרית (מצביע גם על שמות פורומים ב-2ch כלומר motenai otoko / onna ) 香具師 yashi  הוא (בזלזול... כמו aitsu) sneg - מה זה פה משחק הנטאי? (sore nante eroge) キタ━━━━(゚∀゚)━━━━ッ!! kitaaaaaa, אני לא הולך להסביר את זה, למי שלא מבין. לכו תצפו בדנשה אוטוקו או משהו ハァハァ HAaHAa - מביע התרגשות wktk - מביע התרגשות (wakuwaku/tekateka) ktkr - (קיצור של kita kore שזה כמו kitaaaaaaa) mjsk - באמת (maji'suka) kwks - נא לפרט (詳しく kuwashiku) ry - קיצור (ryaku) למשל הביטוי hontou ni arigatou gozaimashita אפשר לקצר ל: ほんとうに(ry או אפילו ל-ほn(ry ぬこ nuko - חתול (ねこ neko) 漏れ MORE - אני (ORE) 厨房 chuubou / リア厨 RIAchuu - תלמיד או תלמידת חטיבת ביניים (中学生 chuugakusei) マジレス MAJIRESU - באמת הגבתי ねらー neraa / 2ちゃんねら nichanneraa - משתמש קבוע ב-2ch あぼーん aboon - מחיקה サーセン saasen、 スマン suman - מצטער (sumimasen deshita) ノートン先生 norton sensei - נורטון אנטיוירוס ヒッキー hikkii - היקיקומורי 腐女子 fujoshi - בחורה שמתעניינת ביאוי \ פאנגירל もうだめぽ moudamepo - זה הסוף ググれ GUGUre - חפש בגוגל 幼女 youjo, 美幼女 biyoujo - ילדה, לולי ヌッ殺す nukkorosu - להרוג, להכות (bukkorosu) おk, 把握 haaku - הבנתי, אוקיי 釣り tsuri - לרמות (לדוג) おまいら omaira - אתם (פנייה לאוטאקואים) だが断る da ga kotowaru - אני נאלץ לסרב (בא מ-jojo's bizarre adventures) 垢 aka - קיצור של account 氏ね shine / 逝ってよし yutte yoshi - תמות (死ね) イパーイ ipaai - המון (ippai) ゴルァ goru'a - תראה (kora) オマエモナー  omae mo naa - גם אתה (omae mo ne) ちょwwww cho-wwww/ おまwww oma-wwww - הפתעה\צחוק (קיצור של מילים chotto, omae) 今北産業 ima kita sangyou - הגעתי לכאן עכשיו (今来た ima kita - קאנג'י הוחלף) אפשר להסביר מה קורה בשלוש שורות? (三行 sangyou קאנג'י הוחלף)

GnomeBubble

New member
ברוך השב אולג!

אני מתכוון להוסיף את זה לשאלות הנפוצות כשהתקלה בתפוז תתוקן.
בחיי שלא הכרתי כאן יותר משתיים או שלוש מילים! ワロッタ

JPing

New member
נראה לי שמי

שמכיר את רוב המילים האלו מבלה יותר מדי זמן בשיחות אם אוטקואים יפנים ( שלפי מחקרים סודיים ולא רשמיים זה גורם לנזק בלתי הפיך למוח :) )

furrball

New member
אם תשאל אותי, אני בעד נזק בלתי הפיך למוח ../images/Emo8.gif

למעלה