2סוכר לכאן מייד!

2סוכר לכאן מייד!

טוב אז ככה תקשיבי ותקשיבי לי טוב טוב.... אני חולה עלייך מתה שרופה עלייך צאי מהסרט שאני שונאת כאן מישהו או שונאת אותך... כי אני לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני אפילו אוהבת אותך מאמי... דיי כבר עם כל המחשבות הטיפשיות האלו שאני שונאת כאן אנשים דיי אני לא שונאת אפחד אפילו מי שעשה לי רע לפני שהתנתקי לשבוע מהבלוגים אפילו אותו אני לא שונאת לא שונאת אפחד!!! פשוט אוליי לא אוהבת אבל לא שונאתתתתתתתתתתתתת ואותך סוכריה שלי אני חולה עלייךךךךךךךךךךךךךך אל תשכחי לעולם ואם פגעתי בך באיזה שהיא צורה אני מצטערת מאמי לא התכוונתי... ואם פגעתי בכלל במישהו לא התכוונתי מצטערת... אז אוהבת את כולם למרות שלא כולם אוהבים אותי (לא שאיכפת לי כל כך) אז סוכריה שלי אני מכורה אלייךךךךךךךך!!! שדוניתתתתתתתתתתתתת את אישי לעולמים שום דבר לא יפריד ביננו מובן לך! ואתה דינו ת-ז-ה-ר-! חחחחחחחחחחחחחחחחח (ראבק לא יכולה לעשות כאן אייקונים בגלל שיש לי מחשב מעולה) אז לילה מקסים ושבוע מטורף לכולם בה ביייייייייי חיילת משוקולד/יערית אל תבכה ילד אל תמיד איתך!!! וואי גיליתי שאני חפרנית ארכיאולוגית לא סתם חיחיחיחיחיחיחי יש לי גם מחצבה וגם חברת חפירות ראבק יכולתי להיות מליונרית חיחיחיחיחיחיחיחיחיחי יאלה בייייייייייייייייייייייייייייייי מה זה ביייייייייייייייייי ביייייייייייייייייייייייייייי

למעלה