2המדריך

Prince Yoni

New member
2המדריך../images/Emo26.gif

אתה אחד מהסגל, אולי תגיד לנו מה הקטע של שביל החמורים? למה אסור ללכת שם? ובעיקר שרואים מלא אנשי סגל הולכים שם...כן כן גם מדריכים..

2המדריך

New member
שביל החמורים

ההליכה בשביל החמורים אסורה בהוראת מב"ס (מפקד הבסיס). האיסור נובע מכך שהסכנה הבטחונית לחטיפות חיילים שם היא גבוהה. בתחילה היה מותר ללכת בשביל אך ורק בשעות היום ובזוגות ובלילה כלל לא. אך לאחר מכן יצאה הוראה על איסור מוחלט כמו כן הסכנה הנוספת בשביל היא שהוא אינו מדרכה ולכן עלול להפצע חייל או שוחר. לטענה שאנשי סגל עוברים שם... הם מבצעים עברה ומסכנים את עצמם ואינם משמשים דוגמא אבל במידה ויתפסו יענשו באותה חומרה שבה יענש חניך.

YalDaSukRaziT

New member
באותה חומרה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הרי הם מבצעים עברה יותר גדולה מאיתנו
הם לא אמורים לשמש דוגמא
לנו מותר לעבור על חוקים. למדריכים- לא

Prince Yoni

New member
משהו אחר..

תגיד, למה לא מספקים לנקיונות של ההילטונים(מתקנים וכו') ציוד ניקוי?

יש לזה סיבה מצוינת

לא מספקים את הציוד משום שהמדריכים רוצים להפיל אותכם במסדר ניקיון ואז כול הערב אתם מנקים, וכול זה בשביל שתסבלו. זה הקונספירציה של בטכני

2המדריך

New member
ציוד לניקוי

כידוע לכולכם הצבא נמצא בבעיות תקציביות. ובמיוחד חיל האוייר לכן קשה לקבל תקציבים. בנוסף לכך תקציב היחידה כבר נסגר ויפתח שוב בינואר ואז יחול שינוי בכל מקרה אני יודע שיש ציוד ניקוי!!! כגון סבונים וניירות טואלט ואבקות הלבנה ואפילו סקוצים. פשוט צריך ללכת לרס"ר ולקחת. נכון המדריכים אמורים לספק אבל תאמינו לי יש להם עוד מיליון דברים על הראש וקורה ששוכחים אין פה שום קונספירציה. אז אם תשלחו חת"פ לרס"ר או לרס"פ תאמינו לי שהוא יחזור עם המון ציוד. בקשר למגבים זה שאין מגבים זה באשמתכם כי בתחילת השנה קנו כמות גדולה של מגבים ואותם מגבים נשברו או נעלמו עליכם לדעת לשמור על ציוד למענכם כדי שלא תצתרכו להגיע למצב שלקומה יש 4 מגבים

Prince Yoni

New member
חח זה פשוט אבסורד!

אתה חושב שהחת"פים לא הלכו? אתה חושב שלא כתבו מיליון מכתבים אנחנו וההורים? תקציב שמקציב, אם משרד הבריאות עושה ביקורת אני חותם לך פה שסוגרים את בית הספר! אני לא מדבר על מגבים.. פשוט תכנס לשרותים ותקבל תוך שנה צהבת, לנקות עם מים אסלה זה מחטא? בולשיט! אנשים לא יכולים לעשות את הצרכים שלהם, כי האסלה צהובה מהשתן, בסדר אני מסכים איתך שיש ויש(לא כולם) אנשים שעושים את זה על הקרש אבל מחובתכם להשיג לנו ציוד ניקוי, אבקת הלבנה - חיטוי! לא שזה מחטא ממש אבל חומרים שמחטאים חייבים לספק לנו! נקווה שיזוז משהו בעניין

2המדריך

New member
באיזו שכבה אתה?

אולי אם יהיו לי קצת פרטים אפשר יהיה להזיז דברים

Prince Yoni

New member
../images/Emo26.gif

שכבת י', וואלה אני מקווה שתוכל להזיז שם את העניין של הציוד ושל 3 מגבים לקומה... הילטון 191

Flash Button

New member
אני יודע מה הקטע שלהם

כמו כול קטע - לדפוק את השוחרים כמה שיותר.. הרי קבוצה של שוחרים הלכה שם ביחד עם 2 מדריכים בשעות היום, בשמש, ובגלל זה אותם שוחרים צריכים לחזור הביתה בעשר בלילה, בקור, בגשם, ועם תיקים על הגב. תודה לך טכני יקר.

שביל החמורים....

הוא שביל שמקצר את הדרך מהטכני לתחנות אוטובוס הנימצאים על כביש ראשי (דרך עכו) השביל הוא דרך המון ביצות (בחורף
) אבל נורמלי להליכה (בקיץ
) למה הוא ניקרא "חמורים"
ניראה לי כי כל מי שעובר שם הוא חמור
חחחחחחח

shaichor

New member
לפני שנה נתקעה

שם חיילת מחי"ק - חניכה בקורס בגשמים והתחילה לשקוע. ואני לא ממציא את זה. אבא שלה הזמין צוות חילוץ אזרחי שיוציא אותה.. זו סיבה מספיק טובה לא?

למעלה