1X21-Three Stories שלושה סיפורים

1אילת2

New member
תגידו, לפני הניתוח האוס היה נורמלי?

כי הוא היה עם סטייסי, והתנהג באופן נורמלי, עד שהתחלתי לחשוב שהניתוח דפק לו גם את המוח... בהרצאה- זה היה יותר מהצוות שלו. בהתחלה האולם היה מלא עד כדי שליש ולקראת סוף ההרצאה הוא התמלא כמעט לגמרי. בגלל הניתוח הוא נפרד מסטייסי? והניתוח הוא הסיבה ליחס המוזר אל קדי? ומה פתאום פרק סיום העונה? מתי מתחיל חדש? (ואיזה עונה זאת בכלל?)

Elizabell

New member
תשובה חלקית.

מ"ז היה נורמלי? לפני כן, הוא הלך רגיל, עכשיו, הוא צולע. באופיו הוא היה בדיוק אותו הדבר כפי היום. אכן כך, הוא נפרד בגלל הניתוח מסטייסי. והעלת כאן נקודה טובה, אולי באמת היחס כלפיי קאדי כזה, אבל אולי הוא פשוט נהנה מזה >< P: ועכשיו זה היה פרק 1X21 יש עוד פרק אחד 1X22 - ירח דבש. זו עונה הראשונה, ובשבוע הבא יהיה הפרק האחרון של עונה ה2. לפי משידוע לי, ישדרו את העונה ה2 בש.ח בדיוק בשעות הקיימות.

Elizabell

New member
תיקון שורה:

זו עונה הראשונה, ובשבוע הבא יהיה הפרק האחרון של עונה ה1.

Elizabell

New member
|ספילר| בחתימה מעליי אבל כבר שיניתי

את החתימה, ואין את הספוילר, הוא יחזור לאחר שהפרק ישודר בארץ. [הווו, איזו דרמה...] עמכם הסליחה אנה

../images/Emo27.gif

מבחינת אופי? אני משערת שתמיד היה לו את האופי הזה, אולי חלקים ממנו היו פחות מוקצנים. סטייסי עצמה הזכירה בפרק תכונות שלו שאפשר לראות שנשארו אותו דבר. וזה לא פרק סיום העונה, יש עוד פרק אחד. [של עונה ראשונה]
בנוסף, העובדה שהוא עבר התעללות בתור ילד מחזקת את הדעה שלי שהאוס היה ככה תמיד. אני מאמינה שהרבה מהאופי שלו הושפע/נבנה בעקבות החוויה הזו

a Warming Sign

New member
איזה פרק../images/Emo7.gif

כולנו[אנחנו צופי האוס אדוקים- כל המשפוחה] סיכמנו בסוף הפרק שהיה מאוד קשה ומרגש..כל הסיפור של האוס דווקא בפרק לא שגרתי וכלכך איכותי.
מחר אני מתגייסת
,אז אני שמחה שלפחות הפרק האחרון לפני הגיוס היה זה:) סביר להניח שלא יצא לי לראות את הפרקים הבאים אז זה קצת מבאס אבל לפחות ראיתי עד עכשיו + את כל העונה השנייה.[וממש טיפה מהשלישית כי לא התאפקתי!
]

Berliner star

New member
אחד הפרקים

הטובים לדעתי... ראיתי אתמול מרתון של 10 פרקים עד הפרק הזה (כי פיספסתי כמה אז הקלטתי..
) והוא פשוט פרק מעולה!

למעלה