1X18 - Babies & Bathwater 19:50

YaEl 15

New member
היי

גם לדעתי זה היה מרגש.... צ'ייס שווה?? פיספסת את האוס??

Shablup

New member
הייי

האוס שווה אבל זקנים לא עושים לי את זה (זקן כמו שפם,לא זקן במובן של גיל). חוץ מזה, לצ'ייס יש שיער ארוך ומבטא אוסטרלי והוא גררררררררר

YaEl 15

New member
פרק נחמד...

החלום של האוס בהתחלה היה ממש מצחיק
חבל שהוא לא היה אמיתי... להפתעתי, דווקא הרגשתי את חסרונה של קמרון... ממש הופתעתי שבהצבעה הראשונה קדי הרימה את היד...(אבל בסוף היא זאת שהצילה המצב, אז אני סולחת לה....) ווגלר הלך...הידד!

S o u l i s t

New member
../images/Emo99.gif

פרק נהדר, במיוחד כיף ומעניין לראות את ההקרבה שבחברות בין האוס לווילסון. החלום של האוס בהתחלה כ"כ משעשע, ולדעתי גם מפתיע כי זה לא ממש מאפיין את הסדרה.. [סצינות של חלומות בהקיץ]. מישהו יודע להרחיב על מקור השם של הפרק?

HLAddict

New member
המקור הוא הפתגם throw out the baby

with the bathwater (כלומר להשליך את התינוק עם מי האמבט), שמשמעו לזרוק משהו בעל ערך יחד עם מה שמנסים להיפטר ממנו. בפרק הזה הכוונה כמובן באופן אירוני במקרה של התינוק/נעמי ו-וילסון/האוס (אם כי לא במקרה של הכסף/ווגלר).

פעם באירופה במאה ה16

או משהו כזה אנשים היו מתרחצים פעם או פעמיים בשנה (ברצינות! ). היו ממלאים אמבט, ואז אב המשפחה היה נכנס ראשון, אחריו האם ואחריה בסדר יורד הילדים כשלבסוף התינוק אחרון (אין צורך להוסיף שתמותת תינוקות היתה גבוהה באותה תקופה). ואז נוצר הביטוי לא לזרוק את מי האמבט יחד עם התינוק ,שכפי שHLAddict הסבירה משמעו לזרוק משהו בעל ערך יחד עם משהו שרוצים לזרוק. אל תשאלו אותי איפה קראתי את זה ......

במקרה ולא היה ברור

כל אדם במשפחה היה נכנס לאמבט אחרי שקודמו יצא ממנה... זה לא שהם עשו שם מסיבת אמבטיה והתרחצו כולם ביחד...

S o u l i s t

New member
תודה על ההסבר, אבל...

למה זה לא מתאים למקרה של ווגלר והכסף? נשמע לי הגיוני דווקא..

HLAddict

New member
להפך,זה המקרה היחיד שבו זה מתאים

ישירות ולא באופן אירוני (ב"זריקה" של נעמי יחד עם התינוק וב"זריקה" של וילסון יחד עם האוס, גם המועמד ל"זריקה" המקורי וגם מה שנחשב ל"תינוק" בפתגם הם שניהם בעלי ערך, בעוד שווגלר הוא מלכתחילה חסר ערך מבחינתנו ולכן לזרוק אותו ותוך כדי כך את הכסף עונה על הביטוי במדויק).

lacrimosa girl

New member
זה אחד הפרקים ההומואיים ביותר.

הקטע של ווגלר "שמעתי שהיום מפטרים את הנושא החתיך" והקטע עם ווילסון במשרד- ציפיתי שהאוס ינשק אותו ^__^ ואני אומרת- הומואים, תורידו את הידיים שלכם מהאוס שלי!
פרק נהדר, והאוס מזמן לא איבד מטופל, אז בהחלט הגיע הזמן =]

lacrimosa girl

New member
אני במצב של חוסר שינה תמידי ../images/Emo3.gif

ככה זה קבוניקי יבנה. קמים ב6 ואפילו יותר מוקדם והולכים לישון מאוחר, מאוד מאוחרץ וכמובן גם סובלים מדפרסיה קלה ככה שהם גם ישנים גרוע. בקיצור, בית ספר פוסט אשפוזי.

למעלה