1X13 - "מקולל" - "Cursed" ב 19:50

randomguy

New member
לך ולאנה יש הכי הרבה סיכוי לפתור

את החידה הזאת כי צריך חשיבה יצירתית שקשורה לדברים שנתפסים על ידי חוש הראייה (שתיכן טובות בזה נראה לי, לכן כנראה אתן טובות בגרפיקה). תסתכלו טוב על האיקון של החיפושית ותחשבו מה זה קשור לפרק.

דנברית

New member
חיפושית...

קודם כל נכון, אני אמרתי שהאוס קשור לחפצים שלו (דרך אגב באמת הספלים הם ספלים מבי"ח - כך לפחות רואים בפרק 119\120) בכולופן, החיפושית: התכוונת ל: 1. ציור של עינו של הורוס המצרי עם חיפושית זבל, כסמל ל'עין הרע' שיש על הילד? או: 2. חרפושית מצרית - ג"כ איזה סמל מיסטי כלשהו... בכיוון? או שהלכתי רחוק מדי?

randomguy

New member
הלכת מאוד רחוק ../images/Emo3.gif זאת חידה קלה

את יודעת הרבה על מצרים העתיקה (כמו האוס, אני מניח)...מגניב
אבל זאת לא חידת חמיצר, זאת חידה קלה!

אתה מתכוון לעובדה

שלחיפושית יש כתמים שחורים על פניה ולילד היה אנתרקס שמתבטא בנקרוזיס על העור (כתמים שחורים)?

randomguy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כל הכבוד טל! ../images/Emo138.gif

אתה פותר החידות מספר אחד!

randomguy

New member
האמת שזה היה בעיקר הכתמים

שזה קשור לצרעת, ולא הצבע השחור, שזה קשור רק לכתם של הפצע מהאנטראקס.

randomguy

New member
כלומר, גם לחיפושית וגם למצורעים יש

כתמים על הגוף
זאת התשובה המדוייקת.

randomguy

New member
אני חשבתי יותר על הצרעת ופחות על

האנתרקס (שזה יותר מתוחכם, כי זה מתאים גם לצבע השחור), אבל לא מתאים למה שהיה לחולה - פצע שחור אחד מהאנתרקס, הרבה פצעים לא שחורים מהצרעת.

sacrament

New member
מסתבר שזה הפרק הראשון שראיתי

ולא משהו מעונה 2... פרק מדהים. הרבה בדיחות קטנות וגאוניות. הרבה השקעה בפרטים הקטנים...וגם הרבה צ'ייס, שזה תמיד טוב. קאדי אמרה שהילד בידיים הכי טובות שיש...שזו הערה נדירה מצידה ביחס למקצועיות של האוס... קיצר...זה הפרק שגרם לי להתחיל לצפות בסדרה. אז כבוד (-:

sacrament

New member
../images/Emo32.gifאגב,חזרתי מהופעה של ערן צור../images/Emo9.gif

היה מושלם לחלוטין. הכישרון פשוט נטף.

randomguy

New member
אני זוכר שגם אני אהבתי את הפרק

הזה כשראיתי אותו פעם ראשונה, אבל כשראיתי אותו הפעם משום מה הוא נראה לי לא כזה מוצלח כמו שזכרתי...לא יודע למה.

shahar615

New member
ואני עדיין אוהבת את הפרק הזה

באיחור (יש לי אחלה תירוץ- אירוע משפחתי, שידור חוזר בלה בלה בלה) זה אחד הפרקים האהובים עלי. למען האמת אני מעולם לא חיברתי בין בואו של אבא של צ'ייס לבין הפרק עם האנתרקס. פעם ראשונה. זה מוזר זה בין הפרקים היחידים שראיתי בכל פעם שהוא שודר בערוץ שלוש (סיבוב ראשון+שידור חוזר למחרת, סיבוב שני ואתמול.) אין לי מושג למה לא שייכתי את שני האירועים לאותו הפרק. אני אוהבת את הפרק הזה בגלל המחלה והחולה השבועי ופחות בגלל צ'ייס. אני זוכרת שכשהיו השמועות האלו שבן לאדן שולח אנתרקס כל הביה"ס שלי נכנס ללחץ אטומי, בדיעבד זה היה מצחיק. אני לא יודעת למה זה אחד הפרקים האהובים עלי, פרקים כמו no reason, אופוריה וכ"ו אפשר להבין אבל זה היה פרק ממוצע של האוס... פרק מצחיק, גאוני(דיאלוגים והאוס) ונוסטלגי

randomguy

New member
האמת שגם לי יותר נוח לדבר על הפרקים

בימי ראשון מאשר במוצאי שבת. אני חושב שבימי ראשון עדיין כולם זוכרים מספיק טוב את הפרק משבת.

Elizabell

New member
דווקא אהבתי את הפרק ../images/Emo13.gif אבל...

זה היה פרק מעניין במיוחד. משום מה דווקא היה מסקן לראות צדדים נוספים בדמות אחרת, שבמקרה הזה, רוברט צ'ייס. היה מרתק לשמוע את הערותיו של האוס בעניין, וכיצד הוא התערב בכל הסיפור הזה. כפי שאמר צ'ייס, הוא קיבל רק אכזבות מאביו, והוא לא רוצה להתאכז שוב, בצעירותו, כדי לא להתאכזב, הוא פשוט לא ציפה לכלום ממנו. לכן, לדעתי, האוס החליט לא לספר לצ'ייס שאביו חולה בסרטן. אך אני לא מסכימה עם זה. אני חושבת שהאוס כן היה צריך לספר, למרות שזה לא עניינו, למרות שהוא רוצה את רוברט במיתבו, זו זכותו של צ'ייס לדעת, אביו ימות, מבלי שידע למה, ואחר כך כשיומרו לו, הוא יחשוב מדוע לא סיפר לו, ושהוא היה יכול לומר לו משהו שלפני כן לא היה מסוגל לומר. אביו והאוס לא נתנו לו את ההזדמנות האחרונה באמת להתמודד עם הכאב בתהליך של העברת כאב. כך צ'ייס אולי, היה משלים עם העובדה שאביו עזב. כי לדעתי, הוא לא השלים עם זה אף פעם. ובנוסף, החולה המרכזי, כל הסיפור הזה היה דיי מעניין מבחינה רפואית. יש משהו שם שאני לא הבנתי, וזה מעניין, מה היה בסי.טי של הפריט שהביא רוברט מהבית הנטוש ההוא? שהאוס אמר שאלה שערות של חייה, ואז כשהם הסתכלו על הסי טי הם הבינו משהו, ואני לא הבנתי מה היה כל כך מובן ><
זה היה נחמד, שהאוס אמר "הילדים קוראים לי דוד גרג", אהבתי את המשפט הזה
בקיצור, זה היה פרק מעניין, אך חבל שצ'ייס לא יודע בסוף, היה גם מבדר, במיוחד הקטעים שבהם יש "תחרות" בין רוברט ואביו. נ.ב מעכשיו לצ'ייס הצעיר, אקרא רוברט. אני אוהבת מאוד תשם הזה, והוא גם מצחיק אותי, לא יודעת למה.

דנברית

New member
הפרק הראשון שראיתי...

בלי לכיר כלום נתקלתי בזה, וכשהתחלתי לבכות ולצחוק לסירוגין הבנתי שהתמכרתי... חוצמיזה לדעתי האוס ממש עמד לספר לו (כשהוא קרא לו לדבר איתו) ורק אחרי שצ'ייס אמר לו שהפסיק להיות לו אכפת הוא החליט בסוף לא לספר, ואז צ'ייס שואל אותו - מה, זה הכל? אבל את צודקת שהאוס היה צריך להבין את מה שכולם הבינו - שלא באמת לא אכפת לו אלא להפך... בכל אופן, פרק אחד מהטובים!

randomguy

New member
אני דווקא חושב שהאוס ואבא של צ'ייס

היו בסדר שהם לא סיפרו לצ'ייס. כי צ'ייס סבל מספיק בגלל אבא שלו, והתמודדות עם זה שאבא שלו הולך למות היתה גורמת לו סבל נוסף ולא עוזרת בשום דבר. אבל אני כמו שהאוס אומר לעצמו, מעדיף כן לדעת דברים, אז לי אישית כן הייתי רוצה שיספרו, אבל לצ'ייס יש אופי שונה. בקשר לשאלה שלך, במיקרוסקופ הם ראו שיש שיער של חיה. זה גרם להם לחשוב על זיהומים שיכולים לעבור בעזרת שיער של חיות. הם הסתכלו על תמונת ה CT (מכשיר שמקרין קרני רנטגן ויוצר תמונה של חתכים בגוף בעזרת מחשב) של החולה (כנראה ה CT של החזה) וראו משהו שמתאים לזיהום באנטראקס, שזה משהו שיכול לעבור בעזרת שיער של חיות (לפי מה שקמרון אומרת). האמת שעדיף שלא תקראי לצ'ייס בשם רוברט, כי זה השם הפרטי של השחקן שמגלם את ווילסון ואז אנחנו יכולים להתבלבל, אבל איך שאת רוצה

Elizabell

New member
תודה על ההסבר...

נכון, גם אני הייתי רוצה לדעת, זה לא היה עוזר לו בשום דבר, אבל זכותו לדעת, זה אבא שלו. אממ...אז רוב.
מישהו פה אי פעם ראה את הסרט "מהומה על לא דבר"? השחקן שמגלם את ווילסון שיחק שם, וגם קנת' בראנה, אם פה מישהו יודע מי זה >< קיצר, רוברט שון לאונרד, שיחק תפקיד יוצא מן הכלל בסרט הזה, והוא נהנה מאוד לשחק לצד קייט בקינסייל, קיאנו ריבס ודנזל וושינגטון אשר שיחקו בסרט, ובנוסף גם נהנה לעבוד עם קנת' בראנה, אשר ביים וגם שיחק בסרט. משלא יודע, "מהומה על לא דבר" זהו מחזה של שייקספר, אחד הטובים ביותר.

randomguy

New member
../images/Emo32.gif לא ידעתי ש RSL שיחק בסרט

הזה, לא ראיתי את הסרט, אבל נשמע סרט מעניין, תודה שסיפרת

YaEl 15

New member
לדעתי האוס היה צריך לספר...

אבא של צ'ייס עומד למות בתוך 3 חודשים ואני בטוחה שצ'ייס כן רוצה להיפרד ממנו ואולי אפילו לבלות איתו קצת זמן ולהכיר אותו טוב יותר, עובדה שבפרק "הטעות" כשמודיעים לצ'ייס שאבא שלו מת הוא כועס שהאוס לא סיפר לו....

למעלה