1X09

tsou

New member
שווה צפיה?

(כלומר הורדה)? אני כבר חצי מיואשת מהסדרה וגם בלי העדכון השבועי של איירה קראתי שככל הנראה, עקב רייטינג, אין עונה 2, ופרק 14 שכבר צולם עובר ישר לדיוידי

rawk16

New member
התעכבתי בצפייה

אני אודיע לך עוד כמה דקות כשאסיים. ואז גם נדבר על המחדל של פוקס.

tsou

New member
אני חושבת שאמתין לחוות הדעת על החצי השני ../images/Emo6.gif

מה עוד שממילא אצפה בפרק ( אם החצי השני גם מעולה, זתומרת) רק מחר

rawk16

New member
נגמר מעולה.spoilers inside../images/Emo58.gif

כל הכבוד- הרגע שחיכיתי לו קרה ובית הבובות סיפק פרק שלא איכזב לרגע! איך זה קרה? אני אספר. בצירוף ספויילרים. המון ספויילרים. 1. נובמבר לא הייתה מעצבנת. היא חזרה לתפקיד הסוכנת הרדומה מלי- השכנה של הילו. היא נכנסת לדירה שלו אחרי השהות הארוכה שלה אצל אימא שלה ומגלה שהוא פיתח פסיכוזה לגבי בית הבובות. ובכל סידרה שרוצים להראות אובססיביות- גם כאן יש סטיקי נוטס וחוטים ומלא ניירות דבוקים לקיר. מעולה. היא אומרת לו שהיא תעזור לו, מתחילה לנקות קצת. הילו מחליט לתת לה דרך יציאה מכל הסיפור כדי שהיא לא תיפגע. היא מתעקשת להישאר. מורה עליו להיכנס להתרחץ ואז- סוויץ'- מלי הופכת להיות השליחה של המסר מהאיש שבתוך בית הבובות. היא מגלה לו שזה יהיה קשה, ושמלי שם מההתחלה במיוחד בשבילו ושאסור לו לספר לה שום דבר. והוא משחק את התפקיד. 2. טופר מגלה שבב שמשנה את האימפרינטס שלהם ובהגדרתו- "אנחנו יוצרים מעודדת והוא עושה מעודדת שיורה באנשים". ואז עולה השאלה- מי האיש ששתל את השבב הזה?! אני אישית לא חושבת שזה אותו אדם שתופסים בסוף הפרק. גם טופר לא היה מעצבן הפרק! 3. דה וויט מספרת שהיא הולכת למפקדה כדי לקבל על הראש על הדברים האחרונים שקרו אצלה בסניף ומשאירה את הסניף בידיו הנאמנות של דומיניק. בדיעבד דה וויט הלכה לבית הקיט שלה שם היא מנהלת רומן דיי ארוך (כבר 9 מפגשים!) עם... סטניסלב! בסטניסלב מוטמעת הדמות של רוג'ר- בחור אנגלי ממוצא סלבי (כנראה כי המבטא לא היה כל כך טוב). 4. דומיניק שולף את סיירה מסדנאת הבונזאי שלה כדי לקבל הטמעה של בחורה אסייתית שעובדת באנ אס איי. משם הוא רוצה להשיג אינפורמציה. סיירה, בפאה של שיפרה ונעלי עקב, משיגה את הניילונית עם האינפורמציה. באותו הזמן, אקו נכנסת למשרד של טופר ומציעה את עצמה לעזרה. טופר מטמיעה בה את הדמות של החוקרת שבודקת את כל האנשים במשרד. כשסיירה חוזרת עם הניילונית- דומיניק מאשים את איווי בעוד אקו מאשימה את... דומיניק. שמכחיש הכל ואז אחרי כמה דקות פשוט שולף אקדח- יש מכות ואקו תופסת אותו ומביאה אותו למשפט אצל דה וויט שמראה לנו שוב שרגשות זה לחלשים ושולחת את דומיניק לעליית הגג (שסוף סוף קיבלנו הסבר על זה- עליית הגג זה איחסון של הנאדם לאחר ששאבו ממנו לבצע מחשבה רציפה אחת). 5. בזמן המחיקה של דומיניק הוא מצליח להשיג אקדח ולאחר שנכשל לירות בעצמו- הוא יורה בדה וויט, שלא מנידה עפעף מדממת שם כל עוד הוא עובר את ההטמעה. ואחכ, כשהיא אצל דר. צלקת, היא לא מראה שום חרטה, שום עניין והכל טוב ויפה. מבחינתה. 6. טופר מגלה לדה וויט שהרעיון הטמעת אקו כחוקרת היה בעצם של אקו. ובמקום להתעצבן- דה וויט מחליטה לנצל את ההזדמנות ולהשתמש בשירותיה העתידיים של אקו. 7. המטפל של אקו מקבל את התפקיד של דומיניק בעוד אקו מקבלת מטפל חדש. בקיצור, ככה הסדרה צריכה להיראות וחבל שזה מגיע רק עכשיו בפרק 9 וגם שהיינו צריכים לעבור את הפרק עם הזמרת. היה משובח. לגברים יש נקודה מפנקת- כמה דקות של אקו לבושה בבגד גוף מעור של מלכת סאדו.

tsou

New member
החצי הראשון אכן היה מעולה

אבל סצנת הסיף המגוחכת קטעה את המומנטום! המשך עדכון לאחר שאראה את חלק ב (ואז גם אקרא את הפוסט שלך)

tsou

New member
../images/Emo58.gif כל הפרק בתוך תסריט

של "הנוקמים" ? המכונית של הבוב + סיף+ דומינטריקס בהתחלה = אמה פיל

tsou

New member
אה, וראיתי את החלק השני לפני שיצאתי,../images/Emo58.gif

היה די צפוי אחרי החלק הראשון- אבל בסה"כ פרק טוב, למרות שאין לי אניגמה רצינית לנעוץ בה שיניים.. דה וויט לא היתה מוצלחת מדי בתפקיד המענישה העצמית הסטואית ועוד פחות בתפקיד הירויה, אבל השניה שבה הסתכלה בבוב מהלך בקומה למטה היתה מצוינת .

אילנית99

New member
פרק מצויין.

אני מאוד נהניית מהסידרה הזאת. לדעתי השתול יכול להיות או דה-וויט בעצמה. או המאמן לשעבר של אקו... אבל, צריך לקחת בחשבון שהם צריכים הבנה במחשבים כדי לעשות את זה אז, לא מספיק שזה יהיה אדם אחד. עוד משהו, אולי אחד העובדים שם הוא גם בובה. בובה לטווח ארוך.. (אולי הרופאה? אולי טופר?)

עקב פרשנות שנויה...

הגעתי למסקנה שאם אני אכתוב את העדכון הזה אתם תחשבו שאישרו עוד שתי עונות אז פשוט לא כתבתי...

ד"א....

עשו 13 פרקים אבל ישדרו רק 12 בגלל שפוקס מתקמצנים על הכסף. אם יחשיבו את ה- 13 אז זה סך הכל יוצא 14 פרקים יחד עם הפילוט ופוקס לא רוצים לשלם תוספת למשהו שכנראה לא יחזור....

rawk16

New member
אם אתה רוצה להיות ממש קטנוני../images/Emo58.gif

הפרק האחרון שנכתב וצולם ושולם על ידי פוקס הוא פרק פוסט אפוקליפטי המתרחש בעתיד ובלי אף אחת מהדמויות המוכרות לנו, מחוסר רצף עלילתי אפילו לרצף שמיועד לעונה השנייה. ביננו- לא איכפת לי לא לראות את זה.

למעלה