1X07 נאמנות - Fidelity

randomguy

New member
1X07 נאמנות - Fidelity

תקציר רשמי של הפרק: האוס וצוותו נאבקים להציל את חייה של אישה הסובלת מהפרעת שינה מסתורית. האוס מגיע למסקנה שמדובר במחלה קטלנית המועברת דרך מגע מיני, אך החולה ובעלה מכחישים בתוקף שבגדו זה בזה... שעה: 19:52 שידור נוסף: 00:38 סיכום ותמונה מהאתר: http://www.drgreghouse.com/episode7.php Originally aired December 28, 2004. 6.92 million viewers. Directed by Bryan Spicer. Written by Thomas L. Moran. Guest starred Brennan Elliott (Adam), Clementine Shepherd-Ford (Samantha Campbell), Dominic Purcell (Ed Snow), Endre Hules (Soup Chef), Henri Lubatti (Head Chef) and Myndy Crist (Elyce Snow). Recap A woman comes down with symptoms of African sleeping sickness, but there seems to be no way she could have contracted it. House and his aides must ask a few tough questions and make some tough decisions in order to try to save her. Notes The original title of this episode was "Truth and Consequences." Quotes House: Husband described her as being unusually irritable recently. Cameron: And? House: I didn't realize it was possible for a woman to be "unusually" irritable. Cameron: Nice try, but you're a misanthrope, not a misogynist. Foreman: Why are you riding on me? House: It's what I do. Has it gotten worse lately? Foreman: Yeah. Seems to me. House: Really? Well, that rules out the race thing. You were just as black last week. Foreman: How come [House] doesn't ride you guys? Chase: He's got a crush on you. He just doesn't know how to show it. Foreman: Sleeping sickness from sex? House: It's not without precedent. Foreman: I'm pretty sure it is, unless you're talking about going to Africa and having sex with the tsetse fly. House: (To Chase). You put the Queen on your money. You're British. Cameron: You want me to ask a man whose wife is about to die if he's cheating on her? House: No, I want you to be polite and let her die. House: As long as you're trying to be good, you can do whatever you want. Wilson: And as long as you're not trying, you can say whatever you want. House: So between us, we can do whatever we want. We can rule the world! Wilson: I love my wife. House: You certainly love saying it. (Wilson laughs in an annoyed way). I'm sorry. I know you love your wife. You loved all your wives. Probably still do. In fact, you probably still love all the women you ever loved who weren’t your wives.

randomguy

New member
זה החבר של בעלה...שבתחילת הפרק

ראו אותו עושה ג'וגינג ביחד!

randomguy

New member
ושמתי לב למשהו מעניין בקשר עליו...

כשהם רצים ביחד רואים את הבחור הזה (החבר הטוב של הבעל של האישה הישנונית) רץ יחד עם הבעל, ואז בחורה רצה לכיוון ההפוך והוא מסובב אחריה את הראש! זאת היתה פעם שנייה ברציפות שהפתרון לתעלומה של הפרק נרמז בסצינת הפתיחה שלו. הפעם רואים שהחבר של הבעל מסובב את הראש אחרי בחורות למרות שהוא נשוי (הוא מספר על זה) ובפרק הקודם ראו בהתחלה קלוז-אפ על העין של לוסי! מגניב, לא?

חשבתי שזה הוא רק לא הייתי בטוחה.

ויפה מה ששמת לב אליו..

randomguy

New member
זה היה כזה דרמתי בסוף כשרואים אותו

וגם כדי שיוכלו לזכור שזה הוא, הבמאי מתחיל לצלם אותו מלטה, רואים את נעלי הספורט שלו, הוא בחליפת הג'וגינג שלו. הוא נשוי ויש לו לפחות ילד אחד, והיה לו רומן עם האישה של החבר הטוב שלו. וכן...כרואים פרק בפעם הרביעית שמים לב להמון דברים שלא שמים אליהם לב בפעם הראשונה או השנייה

בשביל מה לראות 4 פעמים?

אם תמיד יהיה מישהו כמוך שיגיד לי את כל הדברים המגניבים בלי שאני אצתרך לראות?

randomguy

New member
תודה מעיין ../images/Emo13.gif מישהו חייב להתנדב

לראות 4 פעמים ויותר כדי שיוכל לספר לכל השאר
וחוץ מזה, זה לא כמו שראיתי את זה 4 פעמים רצוף. פעם ראשונה, ראיתי בשידור הראשון לפני יותר משנה, פעם שנייה בשידורים חוזרים שהיו בסוף עונה 1, פעם שלישית ראיתי פרקים שהקלטתי במקביל לשידורים של עונה 2, ופעם רביעית עכשיו בשידורים החוזרים החדשים
הרבה עבודה

randomguy

New member
שיחה בין האוס לווילסון שאהבתי מאוד:

Wilson: You can be a real jerk sometimes, you know that? House: Yeah. And you’re the good guy. Wilson: At least I try. House: As long as you’re trying to be good, you can do whatever you want. Wilson: And as long as you’re not trying, you can say whatever you want. House: So between us, we can do anything. We can rule the world!

רקפת6

New member
אתם חושבים מה שאני חושבת פינקי?

"מה אנחנו הולכים לעשות הלילה האוס?" "מה שאנחנו עושים כל לילה וילסון ננסה להשתלט על העולם!! ~מוהואהאה~!"

randomguy

New member
הפרוטוקולים של זקני PPTH ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

(Princeton-Plainsboro Teaching Hospital)

randomguy

New member
רקפת, התכוונת לבדיחה שהאוס

וווילסון הם זוג?
בדיוק ראיתי את 2X07 ובסצנת הפתיחה הם יוצאים הבית של האוס, והבחור ההומו שואל את האוס אם הוא לא רוצה לטפל בו בגלל שהוא ב"ארון", אז ווילסון ישר אומר "אנחנו..לא..ביחד.."
יש על זה מלא בדיחות בעונה 2...אבל לא, האוס ווילסון לא הומוסקסואלים

randomguy

New member
האוס "מאבחן" בפרק את ווילסון וקמרון

לווילסון הוא אומר: House: [to Wilson] You love everybody. That’s your pathology. ולקמרון הוא עושה גם "אבחנה" של "מחלה": Cameron: It lasted six months. Thyroid cancer metastasized to his brain. There was nothing they could do. I was 21, and… I watched my husband die. House: I'm sorry... But that’s not the whole story. It’s a symptom, not your illness. Thyroid cancer would have been diagnosed at least a year before his death, you knew he was dying when you married him. Must have been when you first met him. And you married him anyway. You can't be that good a person and well adjusted. זה מתחבר עם מה שהאוס אמר לה בפיילוט, על זה שהיא פגומה במובן מסויים.

randomguy

New member
לא אהבתי את מה שקמרון לבשה בפרק

הזה (מה שרואים בתמונה בהודעה הראשונה)...זה לא היה מתאים לה.

shanistern

New member
רן- אתה חייב, אבל פשוט חייב להתחיל

לראות את עונה 3. היא פשוט מצויינת ועולה על קודמותיה. איך אתה יכול לחכות כל כך הרבה זמן??? אני פשוט לא מבינה. שמע לעצתי- תתחיל לראות, זה כדאי! והאיכות מצויינת!!

randomguy

New member
קודם כל את רוב עונה 2 אני בקושי

זוכר, כי ראיתי את כל הפרקים רק פעם אחת, ורק עכשיו התחלתי לראות פעם שנייה ממה שהקלטתי, והספקתי רק לראות רק עד פרק 2X05 כי במקביל אני רואה את השידורים החוזרים של עונה 1, בעיקר כדי שתהיה לי הזדמנות לדבר עם אנשים בפורום על כל פרק בעונה 1 (כשהגעתי לפורום זה היה כבר בתחילת עונה 2). אני רוצה לראות את עונה 2 לפחות עוד פעם אחת (אם לא פעמיים) לפני שאני מתחיל לראות את עונה 3, כי אני בקושי זוכר מה קורה ברוב הפרקים שראיתי רק פעם אחת, ולראות את עונה 2, זה כמעט כמו לראות עונה חדשה בשבילי. עד שאני אספיק לראות את עונה 2 שוב ואת השידורים החוזרים של עונה 1, כבר לא ישאר הרבה זמן לחכות לעונה 3. אני באמת ממש מחכה לראות את הפרקים הבאים של עונה 2 שוב פעם, ואני מסוגל לחכות בסבלנות עד שעונה 3 תגיע, כי כמו שאת אמרת פעם, זה עניין של אופי. אני מבין שאם אני אתחיל לראות את עונה 3 זה יהיה פתרון חלקי לחיכוך בפורום בין מעריצי האוס שלא רוצים לדעת מה קורה בעונה 3 לבין מי שרואה את עונה 3, אבל רוב האנשים שרואים את עונה 3 גם יודעים מה קורה בפרקים שעדיין לא שודרו בארה"ב, ולכן בכל מקרה ישאר חיכוך, כי גם אז יצטרכו להזהר ולסמן מידע על מה שעדיין לא שודר בארה"ב. כל השאר הן סיבות פחות רלוונטיות לדיון הזה, אבל יש עוד סיבות. אני באמת מחשיב את העניין של שלום בית בפורום ואולי בגלל זה אני אשקול שוב את העניין, אבל בינתיים זאת ההחלטה שלי ואני מקווה שאנשים בפורום יכבדו אותה, גם אם היא מכבידה עליהם, ויתחשבו בי. בכל אופן, תודה לך שני

Benjamin Turner

New member
תנוח דעתך, לא שני ובטח שלא אני

מעודדות/עודדנו אותך להתחיל לצפות בקצב ארה"ב למעננו. אתה פשוט נתפס כחובב האוס רציני, וחבל לנו (טוב, לי כבר ממש לא, אבל אם לחזור לימַי המוקדמים בפורום) שאתה מפספס את כל ההתרגשות (במיוחד שחלק ניכר ממנה עד כה היה קשור בדמות אהובה עליך במיוחד), זה הכל. גישת ה"אדם לאדם-זאב" (או ליתר דיוק גישת ה"את עוזרת לאנשים לצפות בעונה השלישית רק כדי שיהיה לך עם מי לדסקס אותה") שלך מגוחכת ולא יכולה להיות יותר רחוקה מהמציאות, לפחות מבחינתי. בסך הכל רציתי (ואני בטוחה שכך גם שני) בטובתך, במיוחד לאור העובדה שלדעתי כמעט ולא תיתכן קורלציה בין אהבת-האוס לבין היעדרו של רצון עז לצפות בעונה השלישית, ואני סבורה שאתה סתם משכנע את עצמך שאתה לא באמת מעונין לצפות כעת בפרקים החדשים מסיבות שונות ומשונות (רובן ככולן סטיגמטיות ומשוללות הגיון, אם תשאל אותי). הפורום ימשיך להיות מסומן באותה צורה גם אם אתה תתחיל לצפות בעונה השלישית, ולו למען הקוראים הסמויים (ויש לא מעט כאלה) הנמנים עם הספוילרופובים, כך שזו ממש לא הסיבה, ובאמת שהגיע הזמן שתפנים זאת. פרט לכך, הפעם לא יהיה חיכוך בין ספוילרופילים לספוילרופובים, ולו משום שכספוילרופילית הראשית כאן כבר הצהרתי קבל עם ופורום שברגע שחיכוך כזה ירים ראש שוב, I'm outta here, אז אל חשש. ואם כבר חוזרים למלחמת העולם ד'אז, בחיי שקיוויתי שאתה אינטליגנטי מספיק להבין שאי-סימון נון-ספוילרים כמו צבעי חולצות, כמות צעקות וכד' נועד גם הוא לטובתך, כן-כן. אתה הוא זה שהתלונן שכל הפורום "אדום" ובשל כך לא מתאפשרת לו השתתפות, הלא כן? אם כן, לא קצת חבל שתימנע ממך השתתפות בשרשור ספוילר-free בעליל רק בגלל שורה כמו "האוס צועק ומטיח חפצים בinformed consent"? זה הרי בבירור לא ספוילר, משום בחינה. לי-ומן הסתם גם לשאר הספוילרופילים-הרי אין בעיה לסמן כל הודעה שלנו באופן אוטומטי כ
(גם היא עוסקת למשל בfidelity). זה לא קשה וזו לא טרחה. אלא שהמפסיד העיקר יהיה אתה (ושאר הספוילרופובים), משום שלא ישאר לכם מה לקרוא.

randomguy

New member
תראי, יש לך גישה שמאוד אופיינית

לרופאים. הרבה רופאים חושבים שהם יודעים מה טוב לחולה שלהם יותר טוב ממה שהוא בעצמו יודע, והם מתנהגים בהתאם. ככה את מתייחסת אלי, את חושבת שאת יודעת יותר טוב ממני מה טוב בשבילי. ביקשתי ממך לא לכתוב מידע מהפרקים של עונה 3 בצורה גלוייה (כמו בחתימה שלך למשל) הרבה פעמים ואת התעלמת מהבקשות שלי כי לדעתך זה לא היה ספוילרים (לדעתי זה כן היה), כך גם להגיד על פרק שלא שודר, שהוא הפרק שיש בו הכי הרבה צעקות (זה היה בכותרת) ובתוך ההודעה פרטים - האוס צועק וזורק חפצים, אז אמרתי לך שגם הכותרת וגם התוכן הם ספוילרים בשבילי - בסך הכל רציתי להגיד שזה מפריע לי ולבקש להתחשב בי.לפורום הזה יש כללים, ציטוט מהודעת המנהלת: "חשוב להדגיש - כל מידע על תכנים שלא שודרו בארץ חייב להיות מסומן. גם אם הדבר נראה לכם שולי, הוא עלול להיות משמעותי למישהו אחר." 1. בבקשה תתחשבי בכללים שקבעה מנהלת הפורום. 2. בבקשה תפסיקי להסיט נגד "ספוילרפובים", ההסטה שלך מתירה את דמי ואת הדם של אנשים חפים מפשע. 3. בבקשה אל תגיבי בצורה מעליבה כי אני לא התכוונתי להעליב אותך, ואם נעלבת אני מבקש סליחה (גם העלבה נקבעת לפי הנעלב ולא המעליב, ולכן אני לא יכול לדעת אם את נעלבת מההודעה הזאת, והמטאפורה לספוילרים צריכה להיות ברורה).

למעלה