1x04.

DesertRose7

New member
זוכרת אותך!

את גם אוהבת מקפליי נכון?! (אני זוכרת שאמרת עליהם משהו בפורום בלו)

Miss Kitty

New member
אכן|מאוהב

מממ יש מצב.. אני כותבת עליהם יותר מידי, אני כבר לא זוכרת מתי ואיפה..

DesertRose7

New member
הודעה מקוצרת זה שולט!

למי יש כוח שהתגובה הרגילה תעלה (לי זה לוקח שנים!) צריכים לפתוח להם פורום. אני מחכה שהתקופת צינון תגמר כבר.. אין לי סבלנות! טוב בטח כבר אמרתי גם לך על הפורום בהייד?!

Miss Kitty

New member
זה מחרפן לגמרי. ../images/Emo3.gif

ניסיתי לפתוח להם לפני התקופת צינון, אבל רינת אמרה לי לפתוח קומונה קודם, ואם היא תצליח היא פפתח פורום.. אז אמרתי לה שהייתה אחת, אבל היא נטושה לגמרי כי אנשים מעדיפים את הפורום של הייד פארק, אז היא התחילה לבקש מלא מידע עליהם, חברת תקליטים בארץ, איך הם הוקמו ושטויות כאלה.. ואז כמה ימים אחרי ששלחתי לה היא אמרה שאני אדבר איתה עוד 3 חודשים, כי התחילה תקופת צינון
אני כל כמה ימים נכנסת להייד פארק, להתעדכן בתמונות.

DesertRose7

New member
נצלנית קטנה!!

אני עובדת קשה להעלות את כל התמונות (תאמיני לי.. זה לא קל..) ואת נכנסת ומסתכלת?! לי להגיד אפילו מילה?!! בושי לך - אני DESERTROSE שם
גם אני רוצה לנהל פורום מקפליי.. שלחתי וגם לי רינת אמרה.. עוד חודשיים.. אז עכשי ואני מוכנה! כבר כתבתי לי ביומן את התאריך הזה שאני לא אשכח במקרה! - ואז אני אשלח שוב בקשה... אני פשוט נולדתי בשביל זה.. (שימי לב לפורום בהייד.. אני דיי משקיעה - וגם נורא צנועה)

Miss Kitty

New member
../images/Emo6.gif

אני לא אוהבת את הפורומים של הייד פארק, אז אני פשוט לא כותבת שם..
אבל באמת תודה על כל התמונות!
אחרי שרינת תפתח לך פורום מקפליי, תודיעי לי.

DesertRose7

New member
קודם שתפתח..חח..

מי אמר שלי ולא... לך?! או לכל אחד אחר ששלח בקשה?! אם היא פותחת לך.. LET ME KNOW!! ודרך אגב.. אף אחד לא אוהבתאת הייד פארק! אבל זה מה שיש.. בנתיים!!

Miss Kitty

New member
חחח אני ויתרתי..

יש לי.. ארממ.. מספיק מעריצות מטורפות בפורומים שלי, אני לא צריכה עוד כזה פורום על הראש..
חוצמזה, את כבר מנהלת.. אם תשבי לה על הראש ישר כשנגמרת תקופת הצינון, היא תפתח לך. נקווה.

Miss Kitty

New member
לא,

גם את בקסטריט בויז.. *מרגישה מוגבלת* שניהם פורומים די גדולים..

DesertRose7

New member
פששש..

תקראי לי בלונדינית (ואני לא..) אבל למה מוגבלת?! אבל יפה.. לפחות עכשיו יהיו לי המלצות

Miss Kitty

New member
כי.. ארממ..

גם בקסטריט בויז וגם בלו? אני מרגישה כמו ילדה מפגרת, איזו טיניבופר ששכחה להתבגר.. לפחות האנשים בפורומים נחמדים.

DesertRose7

New member
אם זה מה שאת אוהבת..

שימי *** על כולם!! תמיד צריך פופ בחיים כדי שיהיה שמח בלי הרבה לחשוב מה המשמעות..חחח.. לא יודעת איך זה ממש מתקשר לבלו ובקסטריט כשאני חושבת על זה.. אבל שיהיה..

DesertRose7

New member
שוב את?!

חחח.. טוב לראות אותך פה (את בכל מקום- את עוקבת אחרי שוב?!)

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo109.gifהפסקתי עם הקטע לעקוב אחריך

זה משעמם
לא נו הצטרפתי יומיים לפנייך
_____

DesertRose7

New member
כן.. החיים שלי דיי משעממים!

אז ברוכה הבאה גם לך!! השתלבהות מהירה ומהנה

למעלה