1X03 "התער של אוקום"

במקרה בקליניקה

עם האישה שהגיעה עם כאב בקצה הראש, איך האוס הבין מה יש לה(דבר אחד הוא עשה, ודבר אחד הוא ראה)? ומה הייתה דרך הטיפול האחרונה שהוא הציע לה?

randomguy

New member
אני לא זוכר את זה ../images/Emo122.gif

זה מעונה 2? כי את עונה 2 אני לא זוכר טוב כמו את 1.

סליחה, סליחה צודק

זה מה שקורה כשרואים יותר מפרק אחד ביומיים... שאלה אחרת, והפעם באמת על הפרק - בהתחלה, באבחנה המבדלת, האוס זורק ספר על השולחן ואומר לפורמן שאם הוא רוצה להגיד את כל הדברים שזה לא, שיעשה את ז הלפחות לפי הא"ב... איזה ספר זה? ולמי שיודע - איזו מהדורה? שאלה באמת קשה... לפחות 2 נקודות על כל תשובה... מצטער, פשוט לא נשארו לי שאלות מעניינות על הפרק....

randomguy

New member
זה היה ספר על מחלות לפי א"ב אבל

אין לי מושג מה זה, אף פעם לא למדתי רפואה, יש לי רק ידע כללי ברפואה.

randomguy

New member
גם אני מבולבל קצת מרוב פרקים של

האוס, כי התחלתי במקביל לראות פעם רביעית את העונה הראשונה של האוס (בטלוויזיה) וגם פעם שנייה את העונה השנייה (שיש לי מוקלטת)...אז אני ככה רואה פרק ופתאום אני חושב "היי! מה סטייסי עושה פה לעזאזל?!"

bingaling

New member
האריסון, מהדורה 15.

זו היתה המהדורה העדכנית ביותר נכון לסוף 2004, עת צולם/שודר Occam's Razor (המהדורה ה-16 יצאה ב-2005). ולגבי שאלתך הקודמת (שעוסקת מן הסתם בקליניק של TB or not TB), הוא נגע במצח שלה כדי לבדוק גודש בסינוסים, ראה שיש לה שריטות חתול ואחרי שהציע לה כדורים ותרסיס אף, להם התנגדה, הוא אמר לה well, if you live by the river, I've got a bag.

פשששששששששששששששששששששששששששששששששש

כל הכבוד על השליטה המלאה, גם בפרקים מהעונה השנייה וגם על הזיהוי של הריסון. אני חושב שמגיע לך בונוס על כל התשובות הנכונות - קבל 10 נקודות.

randomguy

New member
../images/Emo6.gif לא צריך להיות פזרנים מדי בנקודו

ת, אחרת תהיה אינפלציה והערך שלהן ירד יותר מהר משל הדולר
אבל נדיבות זאת תכונה טובה

randomguy

New member
אחד מ"שתיהן", טל, הוא בחור ../images/Emo3.gif

המממ אנחנו מכירים בפורום טל שהיא בחורה, זה מבלבל.

תשובה ל1

לחץ הדם של הבחור לא מסתדר למרות עירויי נוזלים. ווילסון המשכנע. ואין חולה במדרגות אז האוס יקח את הבחור הזה;) שאלה שלי - איזה משפט קמרון אמרה על גברים והאוס הסכים איתה בתוספת משפט אחר?

randomguy

New member
../images/Emo127.gif נכון ../images/Emo13.gif אבל אני חושב שמה שכתבת

בהתחלה (בקשר ללחץ הדם) הוא התשובה המדוייקת, וההמשך, כמו שאומרים, כל המוסיף גורע. כי לדעתי מה שקרה זה שווילסון ניסה לשכנע את האוס לקחת את הקייס, והאוס שאל למה דווקא החולה הזה, אז לווילסון לא היתה תשובה והאוס צחק עליו שזה רק בגלל שהוא היה הכי קרוב, אבל זאת לא היתה הסיבה. הסיבה היתה כי האוס חשב שזה שלחץ הדם לא מגיב לעירוי נוזלים זה מוזר ולכן מעניין, והוא אמר את זה לווילסון. אתה מקבל נקודה
מה שקמרון אמרה זה שגברים צריכים להתבגר
אני לא חושב שהאוס הסכים איתה, הוא פשוט אמר שזה לא יקרה לעולם "וכלבים צריכים להפסיק ללקק את עצמם - never gonna hanppen"

ההמשך היה בצחוק...

והאוס הסכים עם קמרון, אחרת הוא לא היה אומר על זה - never gonna happen.

randomguy

New member
אוקיי, קיבלת בכל מקרה נקודה ../images/Emo3.gif

וגם אם הוא הסכים איתה הוא לא הסכים שצריך להגיד את זה, כלומר הוא אמר שזה כמו להגיד שכלבים צריכים להפסיק ללקק את עצמם, ככה נראה לי...הממממ למה אנחנו מזכירים בכלל ציטוטים שצוחקים על גברים? זה כמו לתקוע גול עצמי
אבל אם כבר הכנסת לנו גול עצמי אחד, אז יש עוד ציטוט שהאוס צוחק על גברים בפרק "כובד", הוא משווה גברים ל... (חידה חדשה!).

randomguy

New member
יש לי חידה ממש מקורית וטובה (לדעתי)

נראה אם אתם זוכרים שתי סצנות במהלך הפרק (1X03) שבהן מישהו אחד או שניים שונים פתחו את העיניים לרווחה למקסימום (במבט המום או מוזר) ?

randomguy

New member
רמז: שתי הסצנות הוזכרו בשירשור הזה

ורק תגידו בדיוק מה אומרים שנייה לפני שהאנשים נותנים מבט של עיניים פתוחות לרווחה...עכשיו זה כבר קל, אז שמישהו יפתור

למעלה