1. כמו בכל פרק (בערך) יש סיבה שהאוס בוחר לקחת את הקייס, מה היתה הסיבה בפעם הזאת ומי היה זה שביקש מהאוס לקחת את הקייס? 2. כמו ברוב הפרקים יש רמז שנותן להאוס רעיון לפתרון הקייס והוא לא קשור בכלל לחולה השבועי, מה היה הרמז הפעם?
../images/Emo127.gif ../images/Emo13.gif נכון, זה היה הרגע שנתן
להאוס את הרעיון שפתר את הקייס, אבל נדמה לי שמה שקרה שם זה שהאוס לקח מהדלפק את בקבוק שהיה מונח שם, ואז הרוקח שם את הבקבוק של הויקודין והאוס לא שם לב, וווילסון ראה את זה ונתן להאוס את הויקודין. כלומר, במקרה של האוס, זה היתה דווקא טעות שלו ולא של הרוקח. את מקבלת נקודה שלמה
כל פרק 2342342 פעם כמוכם?? טוב שנייה... אממ.. היה איזה ילד מוזר כזה בקליניקה שנתקע לו נגן אמפי3 במקום *אהם* רגיש. איך האוס גילה את זה?? (לפני שהילד אמר לו)
היה לה רוק בצבע צהוב שיבולת (או משהו כזה - לך תדע עם המתרגמים האלה...). אבל האמת - מנצלים את הביטוח הרפואי לפני שמפוטרים מהעבודה. בגלל זה השיניים שלה לבנות מאוד ויש לה משקפיים חדשות.
דוגמה טובה ל"כולם שקרנים" ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif
זאת דווקא שאלה מצויינת נעמה
כי זה היה קליניק קלאסי וממש מצחיק
טל ענה לגבי הסיבה האמיתית וגם השקר, אבל החצי שהשני, איך היא תיארה את זה - נראה לי שלא התכוונת לצבע (?) - היא נתנה להאוס דף שהאמת אני לא יודע אם הדף היה בצבע של ה"שיבולת"
או שהיה כתוב עליו שהיה לה <מה שזה לא היה> בצבע שיבולת