1X02 Paternity

randomguy

New member
1X02 Paternity

למה אתם לא מדברים על הפרק הזה?, הוא פרק קלאסי מדהים
מישהו הבין מה הלך עם הבחור שתבע את האוס? למה האוס לא החזיר לו את הטפסים?
אתם חושבים שבאמת יש לבחור הזה זיבה?

randomguy

New member
היו בפרק הזה בערך מאה בדיחות מעולות

הנה אחת מהן: ?Cuddy: How's your hooker doing House: How sweet of you to ask. Funny story - she was going to be a hospital administrator, but she hated having to screw people like that.

שראינו את הפרק ביום שבת...

{ראינו זה המשפחה
} אז אמא שלי אמרה שנראה לה שמי שתובע את האוס זה אותו אחד שירה בו ב- No Reason....זה נכון? :)

randomguy

New member
זה לא נכון. שתי דמויות שונות ושני

שחקנים שונים. זה שירה בו לא היה בשום פרק לפני זה (עד כמה שידוע לי).

randomguy

New member
אז צדקת! ../images/Emo3.gif פעם ראשונה שראית את

הפרק? מה חשבת עליו?

אכן פעם ראשונה.

מה חשבתי עליו? פרק טוב, די טוב... האמת שדי הייתי בלחץ ללכת לאנשהו אז לא ממש הייתי מרוכזת אבל תכלס ממה שהצלחתי לראות- ממש נהניתי. וגם, די הייתה לי הרגשה שהוא טיפה קצר...לא יודעת, אולי זו רק אני
:)

randomguy

New member
הוא לא פרק קצר...הזמן עובר מהר

כשנהנים
הפרקים הבאים אפילו יותר טובים!

randomguy

New member
אמרתי לכם שרק הפיילוט כתום ומוזר

וראיתם שזה היה פרק קלאסי והאנשים לא היו כתומים
התמונה והקול היו באיכות מעולה. למשל כשהאוס שואל את קמרון בהתחלה "ידעת שהוא קיבל מכה בראש?" והיא עונה "הם לא הזכירו את זה, לא" איזה קול חמוד יש לה
חייבים סטריאו בשביל זה! וכל הפרקים הבאים בעונה הראשונה הם ממש מעולים. לדעתי עונה 1 הרבה יותר טובה מעונה 2 !

randomguy

New member
האמת שאת עונה 2 ראיתי רק פעם אחת

כל פרק, ואולי לא קלטתי אותה מספיק טוב כדי להשוות אותה לראשונה. למה אהבת יותר את עונה 2? יש לך סיבות ספציפיות או סתם באופן כללי?

randomguy

New member
קמרון יותר חמודה בעונה הראשונה,

אז זאת כבר סיבה טובה להעדיף את עונה 1, והיא אפילו צחקה מבדיחה של האוס בפרק הזה

Koki Girl1

New member
אני אוהבת את השניה סתם באופן כללי

וקמרון צחקה מהאוס גם בפרק בעונה השניה

randomguy

New member
אני הקלטתי וראיתי רק היום (בפעם ה4)

אז מה שקורה זה שבחור בשם דן חוטף מכה בראש במהלך משחק (אחרי שהראיה שלו משתבשת) והוא מגיע להאוס בעזרת קמרון (הכתב שלה מסגיר את זה, Loopy G
). הוא גם סובל מסיוטים והאוס מגלה שהוא סובל גם מהתכווציות שרירים. הם יודעים שיש לו בעייה נוירולוגית (במוח) אבל לא יודעים מה. בינתיים האוס מתערב עם כולם שהאבא של דן הוא לא האבא הביולוגי שלו
בקליניק האוס פוגש באישה צעירה שלא רוצה לתת חיסונים לבת הקטנה שלה (מה שבסוף נותן לו את הרעיון שפותר את הקייס). עכשיו את נזכרת, או לספר לך עוד?

וואי.. 4 פעמים.. אתה צריכים עזרה..

נזכרתי בערך.. אבל זה לא היה פרק משהו. לדעתי...

randomguy

New member
ידוע לי על אנשים שראו את הפרקים של

האוס גם הרבה יותר מארבע פעמים
למרות שזאת היתה הפעם הרביעית, עדיין הבדיחות הצחיקו אותי כי יש שם המון בדיחות מצויינות. זה הפרק הראשון שרואים את רמת הכתיבה המדהימה של הסדרה. בדיחה לדוגמה (מישהו פעם ציטט אותה כבר בפורום): האוס שואל את פורמן איך זה שצ'ייס תיקל את הילד על הגג ולא הוא (פורמן)? אז פורמן עונה: .Foreman: Right, well, I am black, but he was closer

AnGeLiNa JoNsOn

New member
פספסתי שידור ראשון../images/Emo141.gif

נרדמתי לפני השני
לא נורא, אמרו לי שהוא לא משו. מחר אני אקליט

למעלה