1password כרגע בהנחה של 50%

AYELET1

New member
תודה רבה. נראה לי שהדבר יאכזב קשות את בראוומן

הוא תמי כה גאה שהגרסאות האנדרואידיות ללא תשלום בניגוד לגרסאות התפוחיות של כל מיני יישומים

BravoMan

Active member
להפך!

אני שמח לראות חברה שנותנת את היישום באותו מחיר לשני הפלטפורמות במקום לנצל את העובדה שחובבי Apple אוהבים לשלם יותר על דברים עמ תפוח נגוס כשאותם דברים בדיוק בלי התפוח עולים פחות

חוץ מזה, התאוריה שלי היא שלמעט חברי הכת הכי נאמנים, רוב משתמשי iDevice תרם החליפו אותם ל-Android רק בגלל הרגל ליישומים ספציפיים.
אם יהיו אותם יישומים ל-2 הפלטפורמות (מישהו אמר בבלס?), אנשים יבחרו את הטובה יותר!

noa_f

New member
אני בערך מסכימה עם המשפט האחרון שלך

אני חושבת שבסופו של דבר, האפליקציות חשובות לאנשים יותר מאשר מערכת ההפעלה. למה? כי ככה הם התרגלו מוינדוס.

ואני יכולה להעיד על עצמי שאם ספציפית האפליקציה הזו היתה מוכנה בגרסת אנדרואיד לפני 3 חודשים, זה היה שיקול די כבד לטובת השארות עם מכשיר אנדרואיד. זו אפליקציה חשובה לי, לא מצאתי אחת שקולה לה ב"פליי" בזמנו והמכשיר ששקלתי לקנות (אקספריה סולה) עולה כשליש מאייפון 5 (שקניתי) ועבורי, המחיר הוא הסיבה היחידה לקנות אנדרואיד...

אני די בטוחה שאם האפליקציה הזו היתה קיימת לאנדרואיד, הייתי הולכת על האקספריה. כי את רוב בעיות ההתממשקות למק כבר גיהצתי באותה התקופה והסולה גם מריצה מערכת הפעלה חדישה יותר מזו שהיתה אצלי.

AYELET1

New member
מסכימה בהחלט שהיישומים הם שיקול משמעותי

וגם ההרגל לשטיקים של כל מערכת.

noa_f

New member
1password כרגע בהנחה של 50%

הגרסא ל-ios ירדה ל-9$ ואילו הגרסאות למק ולחלונות עולות עכשיו 25$. אפשר גם לקנות רשיון משפחתי ל-5 מחשבים (מק/וינדוס לא משנה) ב-35$.
הירידה במחיר כנראה קשורה לכך שהם זכו בכמה awards ובכך שבקרוב תצא גרסא חדשה למחשבים שולחניים.

אם אתם רוצים מנהל סיסמאות שהוא יותר ממנהל סיסמאות, זו האפליקציה בשבילכם

https://itunes.apple.com/us/app/1password/id568903335?mt=8&ign-mpt=uo=4

למעלה