1992-2001}הטופ של העשור....

Igeezy

New member
1992-2001}הטופ של העשור....

ציינו אלבום אחד שמזוהה הכי הרבה עם השנה שבה יצא- בין אם זה האלבום הטוב של השנה לדעתכם לבין אם זה האלבום המשפיע ביותר של השנה, וכדומה... תזכרו-אלבום אחד בלבד לכל שנה.

2PAC4EVER

New member
אתה מתכוון שלכל שנה נרשום אלבום?

10 אלבומים? או שכל אחד יבחר שנה וירשום את האלבום שהכי מזוהה עם השנה הזאת?

sceptic

New member
הנה זה בא

92 - 2pac - 2Pacalypse Now 93 - 2pac - Strictly 4 My N.I.G.G.A.Z 94 - 2pac - Me Against the World 95 - 2pac - All Eyez on Me 96 - Makaveli - Don Killuminati: The 7 Day Theory 97 - 2pac - R U Still Down? (Remember Me) 98 - אין 99 - 2pac & Outlawz - Still I Rise 00 - Rose That Grew from Concrete, Vol. 1 01 - 2pac - Until the End of Time

Igeezy

New member
הייתי צריך להגיד לפני-

אנשים! אם לא ממש הייתם בהכרה בעשור האחרון מבחינת היפ-הופ כמו אחינו^^עם אלבומי הטופאק- נא לא לרשום בשירשור הזה :) לא להגיד שלטופאק אין מקום ברשימה, אלא שכשאדם רושם את הדיסקוגרפי של טופאק ברשימת הטופ של העשור עולות בראשי חשדות לגבי כושר שיפוטו.

tomoshe

New member
למה הפסקת?

2002 - 2pac - i´m not that dead 2003 - 2pac - only mostly dead 2004 - 2pac & bob marley - we are alive 2005 - 2pac ft. john lennon - dead or alive 2006 - jesus christ ft. 2pac - i´m dead longer than him 2007 - 2pac & hava akberstien - dear yidishe mama 2008 - 2pac & the roots (unplugged - acoustic shit from heaven 2009 - 2pac & notorious BIG - life much after death 2010 - 2pac - ok, ok i´m dead, satisfied ?? assholes

Igeezy

New member
חהחהחה lmao :)

דרך אגב, אחי!!...tomoshe, אתה לא כותב במקרה ביקורות לאיזה אתר?...רציתי לשאול מהפעם הראשונה שראיתי אותך(כן- ת"nick שלך :)) בפורום הזה ...אחלה Reviews( אם זה ב"מת אתה:)).

אחי קודם כל all eyez on me

יצא בשנת 96 דבר שני - אם כבר אלבום שיצא ב98 היית יכול לבחור את greatest hits של טופאק או את rhythm al ism של די ג´יי קויק...

Igeezy

New member
וזו גם לא הטעות היחידה בתעריכים ברש

ברשימה שלו. :)... טוב נו אני אתחיל- 92-the chronic 93-36 chambers 94-Big-ready to die 95-pac-me aginast the world 96-jay-z-reasonable doubt 97-שנה די מסכנה בסה"כ...אבל big-life after death יכולה להיות בחירה סבירה. למרות שהיה גם ת"אלבום של n-light-n שדי אהבתי. 98-outkast-aquemini 99-Dr DRE 2001 00-EM-marshal mothers lp 01-JAY-Z-the blueprint

ק ר ח

New member
לא הבנתי

אבל אם טיפה הבנתי משהו אז תרשה לי להגיד לך שבשנת 2000 יצא האלבום הכי טוב בכל הזמנים לפי דעתי(שוב לא אמינם) אלא החבר שלו,כושי,איך קוראים לו? הא ואללה דרה 2001-אחחחחחחחחחחחחחחח קלאסיקה!!!!!!!!!!

Igeezy

New member
הבנת- אבל פשוט אין לך כח לעשות רשימ

-ה. :) :)..עוד פעם...נא לרשום אלבום אחד לכל שנה.

ק ר ח

New member
לא הבנתי

אבל אם טיפה הבנתי משהו אז תרשה לי להגיד לך שבשנת 2000 יצא האלבום הכי טוב בכל הזמנים לפי דעתי(שוב לא אמינם) אלא החבר שלו,כושי,איך קוראים לו? הא ואללה דרה 2001-אחחחחחחחחחחחחחחח קלאסיקה!!!!!!!!!!

הנה הרשימה שלי..

אבל לא רק אלבום אחד בכל שנה... אלא שתיים שלוש אלבומים שיצאו באותה שנה.1992: Dr.Dre - The Chronic 1993: Wu tang -enter the wu tang/Snoop doggy dogg - Doggy Style 1994: nas-Illmatic/Thug Life - vol 1/warren g - regulate 1995: 2pac-me against the world/dj quik-safe + sound/ dogg pound-dogg food 1996: 2pac-all eyez on me/makaveli the don killuminati/bone thugs-east 1999 1997: 2pac-r.u.still down? הייתה שנה חלשה... 1998: Dj quik-rhythm-al-ism/2pac-greatest hits גם הייתה שנה חלשה dmx-its dark & hell is hot 1999: Dr.Dre-2001/2pac + outlawz-still i rise/warren g- i want it all 2000: ja rule-rule 3:36/snoop-tha last meal/xzibit-restless 2001: 2pac-UTEOT/jay-z-the blueprint/kurupt-space boggie זה הרשימה שלי.... ויש עוד מלא מלא אלבומים שאפשר לכלול אותם...

למעלה