את כבר בכלל לא מקשיבה ../images/Emo6.gif
אני לא מדברת על "הפגנות" (ציינתי את זה
) ובטח שלא על לשנות את מאיר (שהתנהגותו רחוקה מלהיות בשליטתי וטוב שכך..) אבל אני לא חושבת שלהגיד שצריך לשמוע אותו יותר זה "מלחמה שהיא לא שלי".. מי נלחם כאן בכלל?
אני פשוט לא מעוניינת לקבל את הדברים כמו שהם ומציינת שלדעתי יש כאן צורך בהתעוררות ושכל עוד זה לא יהיה צורך שישמע מהקהל, זה צורך שלא יתעורר בכלל אצל האנשים הנכונים.. ואת יודעת מה? אני אפילו לא מדברת על מאיר.. אני בכלל מדברת על היחצנית שלו שהיא זו שאמורה לטפל בזה. וזו מלחמה לא שלי? אולי. אבל אני לא נלחמת באף אחד. אני מביעה דיעה. ודעתי היא שהוא צריך להתחיל להראות, זו סביר להניח הדיעה של כולנו אבל יש לכם נטייה לפחד לדבר. לא ברור לי למה.. אל תקבלי את מה שכתבתי כ"בואו נצא עם שלטים לרחובות" מן הסתם זה לא מה שאני מתכוונת. אבל פורום נועד לפיתוח דיונים. מיצינו (לדעתי) את הדיונים על השירים והלחנים והעיבודים שיש כרגע (תקני אותי אם אני טועה) והחלטתי שזה הזמן לדבר על הקריירה שלו קצת יותר בגדול ומופשט. זה מה שיצא. זה דיון. לא הפגנה ולא מחאה ובטח לא ניסיון לשינוי הבנאדם (שאם תשאלי אותי הוא באופן אישי בכלל לא קשור כאן
). אל תשכחו שזה פורום, ככזה מתפתחים בו דיונים. אני יודעת שפתאום הדיעות שלי מפתיעות אתכם כי התרגלתם שאני מוציאה מפי רק שבחים, אבל מיצינו. אני רק מנסה לפתוח דיון יותר עמוק, והדיון הזה לא בא רק ממני, מאז ההופעה בבארבי עולות כאן המון טענות ובקשות לשינוי, אני רק מחדדת לאור העובדה שגם אני חושבת ככה. ולגבי מה מזיז למאיר (שוב, ליחצנית שלו אבל שיהיה) ומה לא, זה שיקול שלהם וזה כבר באמת לא מטריד אותי. אני עושה את העבודה שלי, הם יבחרו אם לקחת אותה ברצינות או לא. אני לא עושה כאן דברים במחשבת תחילה של מה הוא יגיד או יחשוב או אם הוא יקרא בכלל (אם הייתי חושבת שהוא קורא, נראה לך שהייתי מתנסחת כמו שהתנסחתי ב-90% מההודעות כאן בשנה האחרונה?
) ואם הוא כן קורא, הוא אדם בוגר והוא יכול לבחור מה לקחת ומה להשאיר ממה שנאמר כאן. באמת שהוא לא מטריד אותי בהקשר הזה. שוב- הרעיון הוא לפתוח דיון. אין כאן הפגנתיות ואין כאן ניסיון לשנות את מאיר. אם וכאשר הוא ירצה הוא ישנה את מה שיראה לו נחוץ לשינוי, אני רק מביעה את דעתי ולצורך זה הוקם הפורום, למקרה שזה עדיין לא נקלט
הפורום הוא פורמט בו אנשים אמורים להביע דעות ולהעלות רעיונות. זה כ"כ לא רלוונטי בעיניי אם זה מציאותי או לא ואם אנחנו יכולים לגרום לשינוי הזה או לא.. אני אומרת שצריך שינוי, במידה והם ירצו הם יעשו אותו אבל זה כבר ממש לא ענייני וממש לא בשליטתי ואין לי גם כוונה לשלוט בזה. אבל שוב- אני חושבת שבלי דרישה לחשיפה לא תהיה חשיפה אז אני כן חושבת שכדאי שתתעוררו ותעירו עוד אנשים, וכן, אני חושבת שזה כן יכול לקדם משהו בסופו של דבר.. אם כל הזמן לא ניכנס לדיונים בטענה שזה גם ככה לא בשליטתנו וחבל על המאמץ אז באמת שחבל להמשיך לנהל את הפורום. לדעתי. זה גם ככה לא ישנה כלום לעולם וכולם מקבלים את האמת כמו שהיא, נכון? אני הקמתי את הפורום בהנחה שאין אמת, יש את מה שאת רואה כאמת.. אבל אם את בגישה של "זו המציאות ואין דרך לשנותה" אני באמת באמת חושבת שגישה כזו אומרת שכל הפורום הזה במהותו הוא מיותר.