1992 גרסת 2007?

היי, היי...

האוסף יצא בתקופה שכל העולם, אישתו ואחותו הוציאו אוסף.. הוא סה"כ הלך עם הזרם (עד שהוא עושה את זה פעם אחת..
) אין כאן שום עניין של סיכום קריירה או תודה מהוססת לדעתי
לגבי דואטים- יש לי בעיה עם המילה "בולטים" כי אני לא באמת יודעת למי את מתכוונת.. אבל בגדול אני בעד.. אולי אסי ידחוף לשיתוף פעולה עם מוש
זה נשמע הזוי אבל זה כבר היה בעבר, ובתור אחת בהייתה בכמה הופעות משותפות שלהם- זה אכן הזוי

TEENAGER1

New member
אני לא מתכוונת לבוגרות רימון

וגם לא לאנשים שיצאו מכוכב נולד (לפחות לא לחסרי הכישרון ביניהם). תנוח דעתך

שילוב שלו עם הראל מויאל

יכול להיות דווקא גאוני לדעתי.. הראל מעריץ אותו, מאוד.. כל הקהל שלו (כן, שלו..) מכיר את "אצלך בעולם".. והאמת שהייתי רוצה לשמוע ביצוע משותף שלהם ל.. כשהייתי ילד! אבל אני לא חושבת שזה יעשה טוב למאיר (הראל סליחה כן..) איתי הבחור בקושי מסתדר, סליחה, איתי הבחור לא מסתדר! אז עם כל המעריצות של הראל
הוא אוטומטית יחליף מקצוע בלי לחשוב פעמיים בכלל.. נראה לי שהוא יעדיף לקרצף רצפות..

נו מה? ../images/Emo10.gif

הוא כתב על מאיר שיר, והוא מפרגן לו כל הזמן.. בכל אופציה שיש לו.. זה אוטומטית אומר שיש לו מקום כלשהו בליבי.. אבל כמו שאמרתי- מאיר סובל ממני
אז כל החמולה של מויאל לא תעשה לו טוב..
(או שהן פחות גרועות ממני?
מאיר, איך נשמעת לך טיסה בשמי הארץ+ סופ"ש בבית מלון+ מסיבת הפתעה עם עוגה ענקית ומלא נרות ובלונים ו.. ו.. אהה כן ותקשורת
ביומולדת? מתאים לך? אין לי בעיה אתה יודע..
)

ימית 78

New member
אני איתך...

אני גם משוכנעת שמאיר והראל יכולים לרגש מאוד יחד. הראל מאוד מעריך את מאיר ומתחבר לשירים שלו, מאוד הייתי שמחה לשמוע את שניהם יחד בדואט שקט כזה שיר של מאיר זה יכול להיות שינוי מרענן למאיר וזכות גדולה למויאל.....

ימית 78

New member
יווווו

ועוד ככה לדמיין את שניהם עם "כשהייתי ילד"....פשוט חוויה לאזניים.... עדכנתי כבר שאני בעד?!!!!

ימית 78

New member
מאז ומעולם..

עדי, אני מאוד מסכימה איתך (ולאחרונה זה קורה הרבה אההה הגענו לימים טובים)..בענין שאנשים מכירים שירים של מאיר יותר ממה שהם חושבים.... שאני לוקחת את החברים שלי או חברות למשל שזו הופעה הראשונה שלהם הם ככה חושבים.... טוב, בטח אהנה בשירו של שפשפף, שער הרחמים, אהבה קצרה,..ופתאום במהלך ההופעה אני תמיד קולטת שהם שרים איתי כמעט את כל השירים... הם מגלים שהם מכירים שירים של מאיר יותר ממה שחשבו...ובאמת כל מי שלקחתי עד היום ממש נהנה מההופעה. וזה אומר שתמיד מאיר בסביבה ושתמיד משמיעים אותו וכן, ממש כולם מכירים אותו ואת שיריו גם צעירים וגם מבוגרים יותר כי הוא באמת תמיד משמיע קול...איכשהו... ונכון זה נורא תמוהה שבעצם כוווולם מכירים את השירים של מאיר ומאיר לא זכה להרבה פלטינות ולהכרה מכובדת מספיק....לדעתי זה נובע אולי מחוסר יחסי ציבור, חוסר הופעות/ראיונות על המרקע שלנו בבית, יש אנשים למשל שיכולים בכלל לחשוב שמאיר לא מופיע לא רואים אותו כמעט בשום מקום חוץ מבאמת על הבמה.....ברור שחכמים כמונו תמיד עוקבים איפה הוא מופיע ומבררים אבל אנשים עצלנים שרוצים שההופעות כביכול יגיעו אליהם לא יתאמצו, לא ידעו ופשוט יתעלמו...וחבל באמת חבל...אבל זה דרכו של מאיר מאז ומתמיד מאיר לא אוהב להתראיין בקושי בהופעה הוא מדבר שידבר בראיונות 1 על 1...?! no צ'אנס זה לא הוא , הוא לא אוהב את זה ולא יאהב את זה ואם תשאלו אותו הוא לא טוב בזה..וזה המחיר שצריך לשלם...קצת פחות פרסום קצת פחות הכרה והמצב נשאר כך כמו שהוא ובאמת שחבל כי באמת המון אוהבים אותו ומעריכים אותו אבל זאת דרכו. ברור שמאוד אשמח לראות את מאיר קצת יותר על המסך קצת יותר בהופעות בטלויזיה אבל שוב התרגלתי לאומן שלי לאמן שאני אוהבת.. וכמו שהוא אמר בתכנית של רבקה מיכאלי לפני שניםםם, ציטוט- "אני באתי רק לשיר"....ואני אומרת, זה העיקר, והכי חשוב שלא יפסיק לעולם....

זה גורם לי לתהות דבר אחר..

אם זה המצב, הבקשה הבלתי פוסקת שלנו ממנו להכניס לפלייליסט בהופעות שירים פחות מוכרים לציבור הרחב היא נכונה לדעתכם? אולי בעצם נחמד לקהל עם "זמר הלהיטים" הזה ולמאיר נחמד עם ההגדרה הזו? אולי להכניס שירים זה לא חכם? אם התפיסה שלו היא של "באתי רק לשיר" (אני זוכרת את זה!
) והתפיסה של הקהל היא שהוא רק ברקע וכולם בסדר עם זה אז מה התפקיד שלי כאן בעצם? וסליחה כן, אבל מה התפקיד של אשת יחסי הציבור שלו גם?
(ויש לו אחת כזו אגב..) בהופעה בבארבי, וכבר ציינתי את זה, מישהו זרק לי משפט של "גם ככה הוא מופיע פעם בחצי שנה בערך" ותיקנתי אותו לפעם בשבוע.. בעיניי זה לקוי. בעיניי לא צריך להגיד "ככה זה" וזהו. מאוד קשה לי עם תפיסת ה"ככה וזהו".. בהמון דברים.. סורי

ימית 78

New member
אבל יקירתי...

אני אומרת ככה....הבנאדם כזה שנים ממש שנים....הדעה שלנו תשנה אותו? הבקשות שלנו יזיזו לו? אז אני אומרת....דייי לא להלחם עם זה להנות ממאיר כפי שהוא כך אני נוהגת וכך נהגתי תמיד.... ובקשר לפלייליסט אני עדיין בעד לשנות אותו, להוסיף..תמיד אנשים אוהבים שינויים, לשמוע משהו אחר שונה קצת, הם יקבלו את כל השירים שאוהבים הידועים ברור,אבל גם שירים אחרים יכולים להשתלב לאוזן של הקהל לא פחות ואני חושבת....שאם הוא ממש ישנה את הפלייליסט אז עוד אנשים יבואו להופעות מכוון שידוע שההופעה היא אותו הדבר ואם הוא ישנה, אנשים יוסיפו לבוא ולהתחדש בחידוש....אבל זה סתם פנטזיה שלנו לא נראה לי שזה יקרה ובאמת שבענין הזה חבל שהוא ממשיך באותו השטאנץ....ועדי, זה באמת "ככה זה" גם אותי זה לא הכי מלהיב לחשוב כך אבל זה המצב והאמת שמי שבאמת יכול לשנות את זה זה הרי רק אנחנו הקהל...אבל זה לא קרה עד עכשיו אז אני באמת בספק.....אז זה המצב וגם לצערי "ככה זה"...

אם כך, אני לא אנהל איתך על זה

דיון בכלל. מאוד חבל לי, כי אני לא מהטיפוסים שאי פעם יקבלו את מושג ה"ככה זה".. אם הייתי מקבלת את מושג ה"ככה זה" לא היה לכם היום פורום. בשיא הרצינות. אני החלטתי שזה שאנשים לא מכירים אותו זה לא כי "ככה זה" זה פשוט כי עוד לא עשיתי כלום כדי לשנות את זה. וזה נכון להמון תחומים בחיים מן הסתם.. ואני מקווה שמאיר הוא התחום היחיד בחייך שאת מרשה לעצמך להגיע למצב ה"ככה זה" ואם זה בעוד תחומים אז עצתי היא- תתעוררי! אין "ככה זה" בחיים, יש "ככה אני גורמת לזה להיות". וזה נכון גם לגבי מאיר. הוא מתכוונן לפי מה שהקהל רוצה. כשהקהל רוצה שינוי, הוא משנה.. (כשביקשתי את "איימי"/ "תמיד כמעט"/ "אליה" הם נוספו ואני מניחה ויודעת שאני לא היחידה!) אם כולם ילכו בגישה של "ככה זה" אף אחד לא יתקדם לשום מקום. ולמה? כי ככה זה.. ואם ככה זה אז למה לשנות שטאנץ? תני למאיר סיבה אחת טובה לשנות משהו בכלל שהקהל שלו כולו בגישת ה"ככה זה".. אנשים חושבים שהוא מופיע פעם בחצי שנה כי ככה זה? לא, זה כי אין לו מספיק פרסום! אנשים מכירים רק שירים מסויימים כי ככה זה? לא, זה כי אין מספיק דרישה לשינוי! מאיר לא מתראיין ולא רואים אותו בשום מקום כי ככה זה? לא, זה כי את ואני וכל הקהל שלו לא דורש אחרת וזה כי נוח לו במצב הזה שאף אחד לא דורש אחרת.. אני לא אומרת עכשיו לעמוד מחוץ לביתו ולהפגין, כן? אני עדיין שומרת עליו כמו על החיים שלי וחסר למי שיתקרב באיזשהו רדיוס אליו
אבל גישה של "ככה זה"? זה שאנחנו אוהבים אותו כמו שהוא לא סותר את זה שהוא צריך לעשות שינוי.. ואני באמת באמת חושבת שאם לא תדברו ותדרשו (שוב, כאן.., לא להתקרב אליו
), הוא לא ישנה ואז? במקרה הטוב נשאר במקום ובמקרה הפחות טוב? לא יק יחשבו שהוא מופיע פעם בחצי שנה, זה גם יהיה נכון.. לאור העובדה שההופעות שלו הן האוויר שלי לנשימה, חבל לי מאוד מאוד הגישה הזו של "ככה זה". אז בבקשה בבקשה, הבנתי את ה"ככה זה" בואי נעבור ל-"ככה אני רוצה שזה יהיה" בתקווה שנגיע בסוף ל"ככה גרמתי לזה להיות".. וכן, אני חושבת שקהל יכול לשנות דברים. והרבה. לא באישיות, אני גם לא רוצה לשנות לו כלום באישיות מן הסתם, האישיות שלו לא מעניינת אותי לצורך העניין. אני מדברת על ההגשה, ההתנהלות, כמות הראיונות, החשיפה.. תחשבו על זה- בלי דרישה לחשיפה אין חשיפה וזה חד משמעי! תחשבי על זה.. בעצם, תחשבו על זה כולכם..

ימית 78

New member
שמעי...

המלחמה שלך והרצון שלך מובנים לי אבל הם לחינם...עדי, ונראה לך שאני תמיד אומרת "ככה זה" החיי האישיים אני נראית לך כזו? מקווה שלא כי זה רחוק מהמציאות!! אבל לצערי במקרה של מאיר אני אוהבת אומן לא כדי לשנות אותו או להפגין בפורום זה כ"כ לא אני.....הבן אדם חי את חייו זה לא מזיז לו שאת כותבת מה הוא צריך לעשות ומה לא...תאמיני לי....חבל על המאמץ אני נהנת ממה שיש וממה שהוא נותן.. וכן, אני כותבת קצת מה אני מרגישה ומבקשת לשנות פה ושם וזהו לא נלחמת במלחמה שלא שלי....סורי....

את כבר בכלל לא מקשיבה ../images/Emo6.gif

אני לא מדברת על "הפגנות" (ציינתי את זה
) ובטח שלא על לשנות את מאיר (שהתנהגותו רחוקה מלהיות בשליטתי וטוב שכך..) אבל אני לא חושבת שלהגיד שצריך לשמוע אותו יותר זה "מלחמה שהיא לא שלי".. מי נלחם כאן בכלל?
אני פשוט לא מעוניינת לקבל את הדברים כמו שהם ומציינת שלדעתי יש כאן צורך בהתעוררות ושכל עוד זה לא יהיה צורך שישמע מהקהל, זה צורך שלא יתעורר בכלל אצל האנשים הנכונים.. ואת יודעת מה? אני אפילו לא מדברת על מאיר.. אני בכלל מדברת על היחצנית שלו שהיא זו שאמורה לטפל בזה. וזו מלחמה לא שלי? אולי. אבל אני לא נלחמת באף אחד. אני מביעה דיעה. ודעתי היא שהוא צריך להתחיל להראות, זו סביר להניח הדיעה של כולנו אבל יש לכם נטייה לפחד לדבר. לא ברור לי למה.. אל תקבלי את מה שכתבתי כ"בואו נצא עם שלטים לרחובות" מן הסתם זה לא מה שאני מתכוונת. אבל פורום נועד לפיתוח דיונים. מיצינו (לדעתי) את הדיונים על השירים והלחנים והעיבודים שיש כרגע (תקני אותי אם אני טועה) והחלטתי שזה הזמן לדבר על הקריירה שלו קצת יותר בגדול ומופשט. זה מה שיצא. זה דיון. לא הפגנה ולא מחאה ובטח לא ניסיון לשינוי הבנאדם (שאם תשאלי אותי הוא באופן אישי בכלל לא קשור כאן
). אל תשכחו שזה פורום, ככזה מתפתחים בו דיונים. אני יודעת שפתאום הדיעות שלי מפתיעות אתכם כי התרגלתם שאני מוציאה מפי רק שבחים, אבל מיצינו. אני רק מנסה לפתוח דיון יותר עמוק, והדיון הזה לא בא רק ממני, מאז ההופעה בבארבי עולות כאן המון טענות ובקשות לשינוי, אני רק מחדדת לאור העובדה שגם אני חושבת ככה. ולגבי מה מזיז למאיר (שוב, ליחצנית שלו אבל שיהיה) ומה לא, זה שיקול שלהם וזה כבר באמת לא מטריד אותי. אני עושה את העבודה שלי, הם יבחרו אם לקחת אותה ברצינות או לא. אני לא עושה כאן דברים במחשבת תחילה של מה הוא יגיד או יחשוב או אם הוא יקרא בכלל (אם הייתי חושבת שהוא קורא, נראה לך שהייתי מתנסחת כמו שהתנסחתי ב-90% מההודעות כאן בשנה האחרונה?
) ואם הוא כן קורא, הוא אדם בוגר והוא יכול לבחור מה לקחת ומה להשאיר ממה שנאמר כאן. באמת שהוא לא מטריד אותי בהקשר הזה. שוב- הרעיון הוא לפתוח דיון. אין כאן הפגנתיות ואין כאן ניסיון לשנות את מאיר. אם וכאשר הוא ירצה הוא ישנה את מה שיראה לו נחוץ לשינוי, אני רק מביעה את דעתי ולצורך זה הוקם הפורום, למקרה שזה עדיין לא נקלט
הפורום הוא פורמט בו אנשים אמורים להביע דעות ולהעלות רעיונות. זה כ"כ לא רלוונטי בעיניי אם זה מציאותי או לא ואם אנחנו יכולים לגרום לשינוי הזה או לא.. אני אומרת שצריך שינוי, במידה והם ירצו הם יעשו אותו אבל זה כבר ממש לא ענייני וממש לא בשליטתי ואין לי גם כוונה לשלוט בזה. אבל שוב- אני חושבת שבלי דרישה לחשיפה לא תהיה חשיפה אז אני כן חושבת שכדאי שתתעוררו ותעירו עוד אנשים, וכן, אני חושבת שזה כן יכול לקדם משהו בסופו של דבר.. אם כל הזמן לא ניכנס לדיונים בטענה שזה גם ככה לא בשליטתנו וחבל על המאמץ אז באמת שחבל להמשיך לנהל את הפורום. לדעתי. זה גם ככה לא ישנה כלום לעולם וכולם מקבלים את האמת כמו שהיא, נכון? אני הקמתי את הפורום בהנחה שאין אמת, יש את מה שאת רואה כאמת.. אבל אם את בגישה של "זו המציאות ואין דרך לשנותה" אני באמת באמת חושבת שגישה כזו אומרת שכל הפורום הזה במהותו הוא מיותר.

לדעתי....../images/Emo45.gif

חבל שהדיעות פה מחברי הפורום באמת בקושי נשמעות ובאמת מטרתו של פורום לפתח דיון,שיחה וחילופי דיעות על מאיר, שיריו ועל המדינה הזו שאנו חיים בה , לצערי ללא מעט שלווה.
לא צריך לקבל הכול בלי רצון לפחות לרצות לשנות את הדרוש שינוי, לרענון ואני כותבת זאת כל הזמן: בהקשרים של חשיפה לתקשורת, להגיע ליותר קהלים, שיכירו יותר את היוצר מאחורי השירים, יותר תקשורת בהופעות עם הקהל. איננו כאן למטרות ניגוח אלא להביע דעה בתקוה שיהיה מישהו שיקרא ויישם. שבת שלום.

למעלה