1971

giloni

New member
1971

זה מה שהשמעתי אמש: Crosby David if only i could remember my name – Traction in the rain Deep Purple Machine Head – Smoke on the water Lennon John Imagine – Jealous Guy Nash Graham Songs for Beginners – Military madness Reed Lou Transformer – Walk on the wild side Rolling Stones Sticky fingers – Brown Sugar Stevens Cat Teaser and the firecat - Bitterblue Uriah Heep Look at yourself – Tears in my eyes Pink Floyd Meddle – a pillow of winds Colosseum Live – ladder rope to the moon במקום שאני אכתוב על כל אחד ואחד מהדברים שהשמעתי, אולי אתם??? בשבוע הבא תכנית ראשונה ל 1972. אתם מוזמנים לזרוק המלצות יקי

giloni

New member
אני מקווה שאתם לא כועסים

אבל המודעה הזו הייתה מיועדת, בשל אי פרוגיותה, לפורום אחר במשפחת פרי ההדר שלנו. אבל אולי בכל זאת באתי לקלל ויצאתי מברך, אז שיהיה בהנאה (כנ"ל גם לגבי ההודעה השנייה שלי כאן) יקי

עמית ע

New member
יקי, קח המלצה לפלייליסט של 72

מתוך תקליט כפול של להקה שוודית נהדרת בשם Solar Plexus. ג'ז-רוק/פרוגרסיב שידבר לחובבי BS&T, קרוואן, בריאן אוגר וכד'. בחרתי את השיר Wallenberg שמדבר על מרקוס, בנקאי שוודי, אחיינו של ראול חסיד אומות העולם, שדווקא שיתף פעולה עם הנאצים לתועלתו האישית. יש לו גרסה באנגלית, אבל לצערי יכולתי למצוא רק את השוודית. עדיין שווה מאד לשמוע.

The Cabana Boy

New member
אוי וי

אני פשוט שונא שעושים קאברים לפינק פלויד, זה אף פעם לא נשמע טוב כמו המקור, במקרה הזה זה נוראי במיוחד.

joshua25

New member
איזה תחנה זו ?

באיזה תחנה אתה משדר ? איזה תדר ובאיזה שעה ?? תגיד מהר !! אלה שירים שלא שומעים ברדיו ואני אשמח לשמוע. אני במיוחד אוהב את דיפ פרפל ויוריה היפ, אני מקווה שתשמיע את מה שהם הוציאו בשנת 72 גם כן

giloni

New member
106

רדיו קול הכנרת. יום א 18-19 אם אתה מזדמן לסביבה. כדי שלא תתבלבל, אין שידור באינטרנט וגם המשדרים שלנו לא משהו, לצערי... אבל תודה על ההתעניינות יקי

Liorking

New member
טוב פינק פלויד והסטונס

וגם יוריה היפ, אבל מה עם לד זפלין? בלק סאבת? יש לך טעות באלבום של דיפ פרפל - Machine Head יצא ב-72. Fireball יצא ב-71.

giloni

New member
מצויין

אז אני פטור מלהשמיע אותו בתכניות הבאות... לז זפ הושמעה בתכנית בשבוע שעבר. הקדשתי ל 1971 שלוש תכניות וכמובן שה VI הוא אחד הבולטים באותה שנה, אם לא הבולט שבהם כך שלא יכולתי להתעלם ממנו. בלאק סבאת', לא כוס מיץ התות שלי... יקי

Liorking

New member
שכחתי את יס...

Yours Is No Disgrace (בעריכה) או The Clap, אלה הקטעים האהובים עלי באלבום היס שיצא באותה שנה. אפשר לשים את Iron Man, השיר הזה Headbanger גדול.

JohnPaul

New member
רגע, אני לא מבין

אתה מציע לו שירים להכניס לתוכנית שכבר שודרה? אם כן, אז אתה צודק, מדברים על 71.

giloni

New member
היה בשבוע שעבר

אני חייב להסביר, כדי למנוע אי הבנות. ההודעה הזו הונחה כאן בטעות. כיוונתי אותה לפורום אחר, אבל לחצתי על קיצור הדרך הלא נכון בסרגל האקספלורר שלי, שעליו שוכנים אחר כבוד שני פורומים חשובים בתפוז. אחד - אגדות רוק, בו אני פעיל, והשני "רוק מתקדם" בו אני מעיין בעניין וזורק פה ושם כמה מלים. אני כמובן שמח שההודעה כללה תגובות, אבל הייתה בה גם הטעייה לא קטנה. אני מקדיש לשנים העמוסות שלוש תכניות לכל שנה. את שתי הקודמות לא הבאתי כאן, ולכן נראה, ובדצק, שחסרים כמה אושיות. אז Yes היו וג'נסיס היו, ועוד דברים שאינם מתאימים להגדרות הפורום הזה, שכן תכניתי מוקדשת לרוק ולא מקפחת את תת הסוגות של הז'אנר. יש בה בלוז רוק, גלאם רוק, הרבה מאד פולק רוק וגם מה שהחברים כאן מגדירים רוק מתקדם. באמת חבל לי שאין לכם האפשרות הטכנית להקשיב לתכנית, אבל העניין שהיא מעוררת כאן מביא אותי למחשבה שאולי כדאי להמשיך ולהביא כאן, והפעם בכוונה תחילה, את הפליי ליסט. יקי

למעלה