1967-1994 RIP

Weirdi

New member
1967-1994 RIP

מישהו יכול להגיד לי בבקשה איפה קורט קוביין קבור?!?!!? אני מתה לדעת!! אני רוצה ללכת לבקשר בקבר שלו.......אבל אני לא מוצאת את פיסת המידע הזה באינטרנט............

B A R B A R

New member
מי שהוא יודע

מה קורה עם קריסט נובוסליק

Runaway Train

New member
יש לו להקה של גיל הזהב :) ו..

וגם שמעתי לאחרונה שלהקה הזו ששרה את השיר הזה "if you _____ that,than your children will be next" הוא המפיק או המארגן שלהם,לא זוכרת (היה לפחות...) והוא גם עוסק בבפוליטקה נאמר פה בפורמינו

Stillwater

New member
לא,לא,לא...

את השיר הזה בכלל שרה להקה בריטית (וולשית) בשם Manic Street Preachers ואין להם שום קשר לקריסט ללהקה של קריסט קוראים בכלל SWEET 75

life style

New member
מי החליט

לשרוף את הגופה שלו? קורטני? נראה לי אכזרי לשרוף גופות.... המעט שאפשר לעשות זה לתת לבן אדם את הכבוד האחרון הזה ולקבור אותו במקום ראוי. אבל אם זו החלטה שלו - בבקשה.

כן קורטני החליטה לשרוף והיא גם

זרקה את כל האפר לאיזה נהר.כמו שאת בטח יודעת. אני מסכימה איתך במאה אחוז שלפחות צריך לתת כבוד לבנ אדם מת,ולקבור אותו,אבל באמת,קצת הגיון,לבנאדם לא היה ראש איך אפשר לקבור דבר כזה?

אגב

זה מנהג מאוד מקובל לשמור את האפר של המת במעין כד כזה, זה כאילו המת פיזית עדיין עם משפחתו. אבל לא אצלנו היהודים.

tomgavish

New member
לא תמיד שומרים אותו לתמיד בדר"כ

שומרים אותו באפר עד שהוא מפוזר בים

life style

New member
ואיך זה קשור?

למה בן אדם שמתפוצץ בפיגוע וכל מה שנשאר ממנו זה רגל או יד לא קוברים אותו? קוברים ועוד איך. אצל היהודים ממש לא נהוג לשרוף גופות כי זה חילול של הגופה. כמו שלא נהוג לקבור עם קעקועים, ביהדות שמים דגש על כל הקטע של הכבוד האחרון של המת. בכל מקרה אם הוא היה יהודי לא היו קוברים אותו בבית קברות יהודי כי לא נוהגים לקבור אנשים שמתאבדים עם שאר הקבורים...

Stillwater

New member
הרשי לי לתקן אותך...

קוברים אנשים עם קעקועים בבית קברות בקבורה יהודית אבל כפי שאתם יודעים, לפני שקוברים עושים "חיטוי" לגופה ואמרו לי שאת הקעקועים שורפים או משהו כזה... וגם יהודי שהתאבד קוברים בבית קברות יהודי בקבורה יהודית אבל בחלקה "השמורה" לאנשים שמתאבדים מה שמכונה "מחוץ לגדר". וגם אצל הנוצרים זה ככה. גם אצל הנוצרים וגם אצל היהודים אסור לשרוף את הגופה וקוברים אפילו ציפורון (כן, חברי קדישא אוספים אחרי פיגועים גם ציפורנים ומביאים לקבורת אחים, לא יתחילו לבדוק די אן אי בכל ציפורן שמוצאים). אסור לשרוף את הגופה מכיון שבתנ"ך כתוב: "מאפר באת ואל אפר תשוב" (או תלך, לא זוכרת) לגבי המוסלמים אני חושבת שזה גם ככה.

life style

New member
זה מה שהתכוונתי....

כשאמרתי לא קוברים עם הקעקועים התכוונתי לכך שמקלפים אותם מהגוף. ולקבור מחוץ לגדר פירושו לא לקבור בטירטוריית בית הקברות. שריפת גופות זה באמת טקס שנהוג יותר בתורת הבודהיזם שבהודו ובעוד דתות המקורבות לכך.

Runaway Train

New member
אני דיי התפלאתי על קורטני

שהיא רצתה עוד לשרוף את הגופה למה היא יכלה לעשות כסף ופירסום טובים מהקבורה של קורט,אחרי הכל זה קורטני היא בטח הייתה מחליטה לקבור את קורט ומי שרוצה לראות את הקבר יצטרך לשלם כמה דולרים ובטח בצד הייתה חנות מזכרות של נירוונה או סתם של קורט...נו לכו תדעו..קורטני

נריה פי

New member
כנראה היא לא

חשבה על זה באותו זמן... אבל אני בטוחה שאם היו מציעים לה היא הייתה מסכימה!

ב נ נ י

New member
היא נשרפה ונזרקה לים...

אבל אני יודעת שיש לו קבר רק שהוא לא בפנים, אז זה לא משהו מיוחד... ז"א.....יש שם בטח מלא נרות, מלא מכתבים וכאלה.. אבל זה כמו לבוא לאיזה עמוד ולהחליט שקורט זה הוא....או שהוא נמצא מתחתיו, או שהעצמות שלו נמצאות מתחת לעמוד או האבן הזאת.. אז זה נורא עצוב...

Runaway Train

New member
קוראים לזה אנדרטה

וברור יש המון כאלו,זה הכי טוב שיש כאלו זה מקום קטן לזכר אותו בנאדם או בני אדם שמתו ואין או יש קבר להם.. זה ממש נחמד ותמיד רציתי להיות באחד כזה של קורט, נגיד בניו יורק שהייתי ממש כמה ימים אחרי שהתאומים נפלו והיו המון אנדרטות לאלו שמתו בתאומים,ואלו שאין להם קבר בלה בלה..וזה דיי נחמד ועצוב

למעלה