!!!

Skunk On Wheels

New member
!!!

אמא שלי שאלה אותי מה אני רוצה ליומולדת (יום רביעי!! בן16!!) ושאלה אם אני רוצה דיסק או משהו, אז חשבתי לרגע וביקשתי שתזמין את הדיסק של המיוזיקל של באפי דרך חנות פה בעיר (למה נראה לי שלא יביאו את זה ולא ידעו מהזה?) או דרך האינטרנט. אני מקווה שיהיה לי באמת את הדיסק הזה...... ישלי צרוב לדיסק של קומפקט דיסק שירים מהמיוזיקל אבל זה שהקלטתי לאמ פי 3 מהפרק...... יותר שווה את המקור .]]] (שהבנתי שיש גם כמה תוספות..)

spikeslave

New member
אתה יכול להשיג גרך אמזון

אבל יקח לזה שבועיים שלושה לבוא והמשלוח עולה עוד 5 דולר (אתה יכול לעשות משלוח אקספרס אבל אז זה עולה יותר)

ANGEL N

New member
כן, יש שם תוספות...

בדיסק יש עוד כמה מנגינות שלא היו בפרק המוזיקלי. יש שם את המוזיקה מהפרק "הס" בעונה הרביעית ועוד כמה מנגינות ספויילר לסוף העונה החמישית...
ויש את המוזיקה המצויינת שבה באפי מקריבה את עצמה.

Tristann

New member
../images/Emo41.gif למוזיקה המצוינת

קוראים Sacrifice והיא אכן מצוינת אחרי שאני שומע אותה נהיה לי עור ברווז ועצוב... פשוט מדהימה. גם הקטע מHush מעולה

matara

New member
הוא הגיע!! הוא הגיע!!!../images/Emo152.gif

אני מחפשת עם מי לחלוק את השמחה אני צריכה לקחת את הדיסק מהדואר!! אני רק מתפללת שהכל בסידר

matara

New member
נצל"ש

הורדתי מהתוכנה-שאסור-לומר-את-שמה קטע של שתי דקות שכולו ציטוטים של ספייק. משהו מאוד חמוד... ואני נורא מתלהבת, אני יודעת.
למישהו יש עוד קטעים דומים? לא רק של ספייק, ציטוטים מבאפי. אם בא לכם לשלוח לי דרך האיציק אני אודה לכם מאוד..:)

spikeslave

New member
לי יש קליפ

שקוראים לו vampires in love ויש שמה את כל הקטעים שבהם ערפד כלשהו מתנשק-מתחבק-עושה מעשים.... ויש גם שיר נורא חמוד ברקע

למעלה