1940 ו 2240

odedbarak

New member
1940 ו 2240

האם לקנות בארץ או בחול יש לי אופציה להביא מחול בהפרש מחיר של 20-25 אחוז האם כדאי? יש לי קרוב שגר בקנדה - האם כדאי לקנות שם או אולי להזמין משלוח מארה"ב לקנדה? יש לי גם אופציה מחבר שנמצא בלונדון...??? מישהו מתמצא במחירים או בחנויות במקומות שהזכרתי או שאולי אקנה בארץ וזהו...??? ממש מתלבט!!!!!

ron20

New member
../images/Emo26.gif

עודד, אני מבין שבחרת (נכון) בסוף ללכת על פוקט. ההבדל העיקרי בין ה 1940 ל 2210 הוא שב 2210 יש חריץ הרחבה (CF) נוסף על ה SD. הדבר גם מוסיף לו מעט עובי ביחס ל 1940. אם אתה בעניין יש יותר אופציות להרחבה - 2210. אם לא, ה 1940 מצויין וקטן מימדים ...

odedbarak

New member
תודה ירון - אבל

הדילמה שלי היא כעת לגבי מיקום הקנייה כמו שכתבתי בארץ או בחול - הבדל לא גדול אבל גם לא כזה קטן (400 ש"ח) ואני לא כללתי את העברית - כלומר ההשוואה היא למחיר בארץ ללא העברית ושוב אם אתה או מישהו יודעים על חנויות טובות בארה"ב או קנדה כי יש לי קרוב שם

roberto3950

New member
עוד הבדל משמעותי

ל-2210 יציאת סריאל כלומר הוא יכול להתחבר לדסטינטור.

ron20

New member
זה נכון אבל ...

מתחילים לצאת GPS-ים מבוססי BT, כך שאם הוא לא סגור על דסטנייטור החיבור הסיראלי הוא לא מהווה יתרון גדול בשבילו. אגב, אני חושב שחריץ CF של ה 2210 זה יתרון עצום, מדובר בהרחבה שנותנת היום כמעט הכל, קצת מאכזב שהדגמים החדשים (4XXX) לא מגיעים עם CF (כנראה משיקולי עובי)

mikeoreli

New member
תשובה רלוונטית לשאלה

לגבי ההפרש זה הולך כך : אם יש לך מישהו שיכול להביא לך את המכשיר, כלומר לקנות ולהביא לך אותו לארץ אז זה כדאי. כך תחסוך הרבה מאוד כסף. אם הוא רק יכול לשלוח את זה אזי כנראה שתצטרך לשלם מע"מ בנוסף למסים האמריקאים או הקנדיים, כי הם לא מחזירים אותם, ואם זה אפשרי, אז שמעתי שזה פשוט מתסכל, ואז ההפרש הוא אפסי כי הם מחשבים את המע"מ לפי עלות המוצר בארץ. מה גם, אם ישלחו אותו לפני סוף אוקטובר, ייתכן ואף יחרימו לך אותו כי הוא כולל "שן-כחולה" אשר תותר לשימוש בארץ רק מ 1 לנובמבר. לכן, רק אם יש לך אפשרות שיביאו לך אותו לארץ אזי תחסוך לפחות 25% מעלות המוצר פה בארץ. לגבי חנויות בארה"ב וקנדה – יש המון, כדאי שתכנס ל www.bizrate.com או אתר דומה ותשווה מחירים. אני חושב שבלונדון זה יהיה לך יותר יקר ופחות שווה. לכל המגיבים האחרים, תתחילו לקרוא את השאלות ולא סתם לכתוב תשובות. עודד לא שאל על המוצר אלא על איזו דרך קנייה הכי זול לקנות אותו.

למעלה