....

Silver Surfer

New member
....

שלחתי לערוץ 3 אי-מייל: שלום, קראתי בעיתון ושמעתי מחברים שאתם (ערוץ 3) מתכוונים להוריד את הסדרות שבאמת נותנות לכם את הזכות להגיד שאלו הסדרות הטובות ביותר בעולם (משמרת שלישית,אי.אר, בנות גילמור, דוסון קריק וכו'). אני יודע שאתם לא עושים את זה בכוונה כדי לפגוע בצופים שלכם אלא בגלל משבר עם הזכיינים של התוכניות הנ"ל, אבל הדבר היחידי שאני כפרט יכול לעשות הוא לבקש ממכם לנסות להשאיר את התוכניות הנ"ל בגלל שאם הן יפסיקו להיות משודרות חלק אני אהיה עצוב מאוד וגם אני אפסיק לראות ערוץ 3 (זה לא איום, פשוט כל שאר הסדרות לא מעניינות אותי). בתודה, ליאור דגבלי הנה התשובה שקיבלתי: שלום ליאור , חברות הכבלים נמצאות במאבק משפטי עם וורנר WB. ערוץ 3 היה, עודנו ויהיה הערוץ המוביל בתכניות ובתכנים, והוא מורכב מתכניות רבות ומגוונות שסדרות וורנר הם רק חלק ממנו. העונות הבאות של הסדרות ER, הבית הלבן, סופרנוס, חברים, בנות גילמור, והכי גאים שיש לא ישודרו בערוץ 3. נכון להיום, כל העונות הנוכחיות, המשודרות כרגע – ממשיכות עד הפרק האחרון לעונה. לעומת זאת, הסדרות דוסון קריק, מכושפות, סברינה המכשפה הצעירה, כולם אוהבים ריימונד, מלך השכונה, הסנגור, המגן וסדרות איכותיות נוספות - ימשיכו להיות משודרות בערוץ, גם בעונות הבאות. ערוץ 3 רכש סדרות חלופיות כמו: "מלאך שחור", "שנות השבעים", "חלום אמריקאי", "בומטאון" ועוד, שהן לא פחות טובות ואולי אף יותר, וממשיך כמובן להוביל בהפקות המקור: טלנובלה ישראלית חדשה – "משחק החיים", העונה החדשה של הסדרה שבתות וחגים (רביעית במספר), רצועת "ראשון בדרמה", פרויקט "סרטים מכאן", וכמובן, ימשיכו מדי ערב "יצפאן" ו"ערב טוב עם גיא פינס". הלויין ישדר את הסדרות החדשות שאנחנו נקנה (כמובן, אם ימשיך לקנות מאתנו את ערוץ 3), ללא הפקות המקור כמובן. ערוץ 3 עושה מאמצים כדי להתאים עצמו לשביעות רצונם של הצופים, ואנו מקווים שנצליח בכך עם סדרות הרכש החדשות וכמובן עם הפקות המקור השונות. מצ"ב כתבה שפורסמה בynet, מאת הכתב נועם שגב (חשוב לציין שהכתבה נכתה על פי דעתו של הכותב בלבד), שאולי תשפוך לך יותר אור על התמונה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2470113,00.html הלינק לכתבה

Elicoz17

New member
באמת לא בסדר

הם לא התייחסו למשמרת שלישית, אז אפשר להבין שהעונה החדשה אכן תשודר באוקטובר ש"ז. אבל מצד שני, ערוץ 3 מנהל מאבק עם חברת WB - ומשמרת שלישית היא כמובן מאותה חברה, ואם ER לא תשודר אז האחות התאומה שלה, משמרת שלישית לא תשודר כנ"ל. לצערי הם לא שפכו לנו אור על השאלה המסובכת הזאת. המשך יום נעים.

QsomeoneQ

New member
אלי....

בדיוק על זה גם אני חשבתי, ולכן שלחתי להם היו אי מייל עם השאלה -מה בקשר למשמרת? לילה טוב

daniel pomiki

New member
ומה הם אמרו??

נקוה שהמיפט יסתים בטוב, וישדרו אצלינו את זה. אתם יודעים... תמיד שרואים טקסים לחלוקת פרסים באמריקה, אף פעם לא ראיתי את מישמרת שלישית שם.

למעלה