ה 1915 הוא מכשיר בסיסי נטול אפשרויות הרחבה למעט זיכרון- אבל, וזה אבל גדול: (בהנחה שהוא במצב טוב) - מדובר בפוקט פי סי עם כל היכולות של פוקט פיסי ובמחיר שגורם לי להזיע כשאני נזכר כמה עלה לי ה 3660... - המחיר מצחיק גם בהשוואה לפאלם זאייר 2MB שנמכר היום ב 500-600 ש"ח ... מה שיפה הוא שזו המגמה בשוק, כלומר יש פוקטים זולים. לשאלת החיסכון ... זה עניין של צרכים השאלה מה אתה מבקש מהמכשיר, אוביקיטית 1915 ב 700 זו תמורה מצויינת לכסף.
ראשית, תודה על התגובה... לא עדיף למשל לרכוש זייר 71 בתוספת של כמה מאות שקלים ? לי עדיין אין פאלם / פוקט פי סי וזה יהיה המכשיר הראשון שלי. בקשר ל-MICROSOFT 2002 האם זה משמעותי חוסר האפשרות לשדרוג ? והאם אפשר יהיה להתקין משחקים באופן חופשי למכשיר (למילואים...). שוב תודה, ניצן
ראשית זה לא כמה מאות שקלים זאייר 71 עולה 1500-1800 ש"ח אם אני לא טועה ... אבל זה לא העניין. מה עדיף פאלם או פוקט זו שאלה של גישה, יש המוני ויכוחים בנושא (חפש כאן וגם בפורום פאלם) - בכל מקרה אם נתמקד בזייר 71 מול 1915: - לזייר יש מצלמה - ובזה לדעתי מסתכמים היתרונות שלו,עם דגש על "לדעתי" (קוקי
) - לגבי שדרוג מערכת הפעלה במקרה זה - הדבר אינו נראה לי חסרון גדול (700 שקל ...) - משחקים אפשר להתקין חפשי ובהשווה לפאלם המשחקים בפוקט יותר טובים.
מה אתה רוצה מהמכשיר ? מהם הצרכים שלך ? מה התקציב שלך ועד כמה הוא גמיש ? האם ה1915 כולל עברית ? האם הזייר 71 כולל עברית ? אתה צריך לקנות את המכשיר שהכי מתאים לצרכיך ולא לזה שאתה מוצא הכי זול, כי יש אפשרות שהמכשיר לא יועיל לך.
לגבי מה אני רוצה מהמכשיר..אני עדיין לא סגור. כאמור מכשיר ראשון. רצוי שהתקציב יהיה נמוך ככל האפשר (לא רואה צורך לקנות מכשיר באלפי שקלים). בכל אופן, אני מעדיף, בגלל העלויות לרכוש מכשיר יד שנייה. אשמח להמלצות. תודה ניצן
את רוב הצרכים ימלאו שני המכשירים היטב. תמיכה בישומי אופיס, גלישה באינטרנט, ותמיכה באימייל יותר טובה בppc. קלות שימוש, מגוון ע נ ק של תוכנות חינמיות, תמיכה במסדי נתונים - access טובה יותר בפאלם.
, בסכום הזה ה 1915 זה סופר מכשיר בלי קשר לרצונות ... זה לא שאני מזלזל חלילה ב 700 ש"ח - זה כסף לכל דבר, אבל אם מישהו היה אומר לי לפני שנתיים שנהל דיון עם היכולות של ה 1915 שוות 150$ הייתי אומר לו שהוא חולם ... יש בו נגן MP3 , אופיס, משחקים - עיצוב קטן, מסך מעולה וגם קישור IR לרשת למי שמתעקש ... ואני שם פוינטר לחתימה של קוקי
אז זהו- מכרתי את הפאלם. אני יודע שאני רוצה PPC אבל אני מאד קשוח. העניין הוא שמתישהו אני אתקין רשת אל חוטית בבית, ולכן אני צריך או חריץ CF או שיהיה מובנה- ואני רוצה מכשיר קטן יחסית, לא מגודל כמו האקסים, וכל זה ב1500 שקל בערך. האופציה היחידה שחשבתי עליה היא הE740- אבל הוא מאד נדיר. אז אולי בנתיים כדאי לי לקנות 1910, לראות איך זה ועד שאני אקים רשת אל חוטית, המחירים יירדו ואני אחליף אותו