1910/1915

Shalev162

New member
1910/1915

שלום לכולם! אני מעונין לרכוש מחשב כף-יד ראיתי את המכשיר של HP 1910 האם יש המלצות? מה ההבדל בין 1915 ל 1910? והאם זה נכון שהוא לא מגיע עם עריסה ועברית? תודה

paranet

New member
אין הבדל ביניהם.

אם אתה קונה בארץ, צריכה להיות עברית. ככל הידוע לי - המכשיר מגיע בלי עריסה.

roberto3950

New member
יש כאלו שמוכרים בלי עברית בארץ

בכדי להראות מחיר קניה זול. היתרון שאתה יכול לבחור את תמיכת העברית שאתה רוצה. 1910 זה דגם אירופאי/ אנגלי. 1915 זה דגם אמריקאי.

Shalev162

New member
איזה עברית טובה יותר

שמעתי שיש 2 יצרני עברית איזה כדאי? ואיזה עיברית תעבוד טוב לדואר האלקטרוני וכל האפליקציות הבעיתיות?

castroman

New member
תשובה ../images/Emo26.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif ../images/Emo167.gif

אני יתן את היתרונות של כל תוכנה
העברית של איירון (wwww.pocketpc.co.il)
יתרונות
אפשרות לעברית מלאה, כלומר התפריטים בעברית, כולל התוכנות המובנות שגם הן בעברית (וורד, אקסל, יומן וכו')
העברית (לפחות בזמן שאני התנסתי) עבדה מצוין כלומר, בלי תקלות וכו' העדכונים העתדיים לא יעלו כסף
חסרונות
כרגע לפחות אין תמיכה עברית בתוכנות צד ג'...
(אך לפי פירסומים אחרונים נאמר שבקרוב תיהיה תמיכה). הגלישה היא חלקית, לא כל האתרים תומכי העברית נתמכים...
העברית של PDAC (האתר www.wince.co.il)
\ יתרונות
עברית מלאה בכל ישומי צד אני יתן את היתרונות של כל תוכנה
העברית של איירון (wwww.pocketpc.co.il)
יתרונות
אפשרות לעברית מלאה, כלומר התפריטים בעברית, כולל התוכנות המובנות שגם הן בעברית (וורד, אקסל, יומן וכו')
העברית (לפחות בזמן שאני התנסתי) עבדה מצוין כלומר, בלי תקלות וכו' העדכונים העתדיים לא יעלו כסף
חסרונות
כרגע לפחות אין תמיכה עברית בתוכנות צד ג'...
(אך לפי פירסומים אחרונים נאמר שבקרוב תיהיה תמיכה). הגלישה היא חלקית, לא כל האתרים תומכי העברית נתמכים...
העברית של PDAC (האתר www.wince.co.il)
יתרונות
עברית מלאה בכל תוכנות צד ג'
גלישה מלאה
חסרונות
מהניסיון שלי איתה, היא פחות יציבה, וכן אין אפשרות לעברית מלאה בתפריטים ובתכונות...
אני אישית ממליץ על איירון בתקווה שהעדכון העתידי ישתחרר כמה שיותר מהר ואז היא תיהיה באמת יותר טובה
מקווה שעזרתי

castroman

New member
אופסססססס ../images/Emo9.gif יצא קצת מבלוגן ../images/Emo70.gif

מקווה שתבין

roberto3950

New member
לא בדקתי את אירון אבל PDAC

עובדת מעולה ללר כל תקלות כולל תמיכה בתוכנות צד שלישי( אירון עדיין לא תומכת בזאת). שתי החברות מבטיחות עידכונים חינם. לשתיהם תפריטים עבריים או אנגליים. ל-PDAC יכולת עידכון דרך הסייר של ה-PPC ישרות ללא צורך בהורדות קבצים .-נוח למדי. כל מה שתיבחר יהייה טוב.

Shalev162

New member
רמקול

האם למכשיר 1910 יש רמקול? ואם לא איך הוא מתריע על פגישה? ומי יודע מחירים של: סוללה ועריסה? תודה

למעלה