19/4 , סיכום הופעה

p p p o o o

New member
19/4 , סיכום הופעה../images/Emo70.gif

לכאן תכתבו [ תשרשרו ] את כל מה שקשור להופעה

וואוו- איזו הופעה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אנשים, מי שלא היה פשוט הפסיד!!! נמרוד, ממש כיף איך שההופעות הולכות וצוברות תנופה... מפעם לפעם אני יותר נהנת מה שנשמע מצחיק כי השירים בבסיס הם אותם שירים. פשוט הביצועים הולכים ומשתפרים
וזה שהוספת הפעם גם את השכנה שלי היה פשוט שווה... למי שעדין לא היה ואוהב את הדיסק- פשוט מומלץ!

hodayoyo

New member
תשמע.. ../images/Emo60.gif

ברור לנו שהופעות זה טוב ושווה ושמי שלא היה הפסיד, אבל יש כאן אנשים שלוקחים קשה את זה שהם לא היו בהופעה, אז תהיה עדין, טוב?!

קודם כל זה תשמעי...

מעבר לזה ברור שיש אנשים שלא יכולים להגיע וזה מבאס אבל תמיד שווה לתת פידבק חיובי כשאפשר... אני יודעת שיש אנשים שלא בטוחים אם שווה לבוא להופעות וזה רק כדי לדרבן אותם! זה הרבה יותר כיף להיות בהופעה כשיש הרבה אנשים, לא?! בכל אופן, לא התכוונתי לדרוך על "יבלות" כואבות ואם זה קרה אז כולי התנצלות! באופן אישי גם אני פיספסתי הופעות ולי תמיד נחמד לראות מאחרים מה היה ואם היו דברים חדשים...

hodayoyo

New member
אהה סליחה ../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

ברור לי... לי אישית לא כל כך אכפת.. כאילו כבר קיבלתי את זה שלרוב ההופעות אני לא הולכת, אבל שמחה שנהנית בכל מקרה

ממממממממממ

למה את לא הולכת? חבל.. אם את לא הולכת להופעות אני מציעה לך שתנצלי את רוק עצמאות שם את יכולה לראות המון אמנים בערב אחד. בכל אופן, אני מציעה לך כן לבוא להופעות כי זה מדהים. אם יש לך בעיה כלכלית או משהו בסגנון אני אסתום תפה, כל מה שנאמר זה בהנחה שיש לך תאמצעים לבוא. מדניאלה.

עוד משהו קטן ששכחתי להגיד

קוראים לי דניאלה אני הבחורה שבשתי ההופעות האחרונות ישבה שורה ראשונה לבשתי שחור היו פה כמה שניגשו אלי לאיסיקיו ואמרו לי שראו אותי אז תעשו טובה ושלחו לי במסר תאיסיקיו ותשם שלכם (מי שפנה אלי) כי יש לי בלאגן ברשימה.. זהו, ביי.

למעלה