19-3-06

yaeli87

New member
19-3-06

ביום רביעי יש לי פזמולדת
היום אני רואה את דרור בקורס
שיהיה לכם שבוע נפלא בלי שביזות יום א' חזקה כ"כ... אוהבת אתכם

lions queen

New member
../images/Emo23.gifכי אנשים מגניבים חזרו מחו"ל../images/Emo98.gif

כולי באושררר^^

הייתי אמורה להתייצב ביום ראשון...

בכפר-סבא, לתפקיד שח"ם. באתי לשם... ואמא'לה. אתן לא רוצות לתאר מה הולך שם. כל הבנות תת-רמה. הם אמרו "מי שלא רוצה להיות פה, שיגיד עכשיו." אז אמרתי שאני לא רוצה להיות שוטרת, והם שלחו לי צו חזרה לבקו"ם. הייתי אמורה להיות בתל-השומר בדיוק שעה אחרי שהם נתנו לי את הצו. נסעתי לתל-השומר, הגעתי לקצינת מיון במדור נשים. אמרתי לה שאני רוצה להיות מכי"ת; והיא אמרה שאין אפשרות כי הקורס סגור, וזה מיונים קדם צבאיים וכו'. ניסיתי להילחם, לא הלך.
אין מצב. אז היא הציעה לי שני תפקידים אחרים, כי אמרתי לה שאני רוצה "להרגיש צבא". אחד מהם זה תצפיתנית - חרא של תפקיד, לפי מה שהבנתי (למרות שהיא ניסתה "לייחצן" לי אותו.) השני הוא סמבצי"ת (סמלת מבצעים) - אני לא יודעת עד כמה התפקיד הזה טוב, אבל לפי מה ששמעתי, הוא בסדר. אז אמרתי לה שאני מעדיפה סמבצי"ת. היא אמרה שאני צריכה לעשות שוב טירונות (השלמה ל-02, וקורס), ואין לי בעיה עם זה, כי דוגרי - הטירונות זה הדבר הכי כיף בצבא! מצדי לחזור על זה שוב ושוב ושוב. אבל הפז"ם שלי לא דופק, עד ה-23/4, (יענו, דחיית שירות). בתאריך הזה אני מתייצבת שוב, ומתחילה את הטירונות והקורס. עד אז יש לי חופש, ואני נחשבת אזרחית, לא חיילת.
בקיצור, זה עוד לא נגמר... אני עדיין מתכוונת להילחם על קורס מכי"ם. ואם הם חושבים שמה שיגרום לי להתייאש, זה הטירונות מחדש וכל זה, אז הם טועים. אחרי הטירונות והקורס, אני מגישה טופס 55, משגעת אותם בפקסים וטלפונים, ועושה הכל כדי להיות מכי"ת. אין לי בעיה לעשות טירונות 01, 02 ואח"כ 03. בכיף...

eitam s

New member
מאיפה הידע הנרחב הזה...

בנוגע לסמבציו"ת ומה שהן עושות? אני מכיר כמה וכמה בנות שמאוד נהנות בתפקיד, אני משאר לעצמי שבסופו של דבר הכל יהיה תלוי באיפה הן יוצבו...

The Peanut

New member
לא, זה אפסנאיות ../images/Emo6.gif

כמובן שיש את המסונג'רים בכל מקום אבל זה ממש לא התפקיד שלהן.

ShukyDD

New member
אה ואל תעשי את הטעות הזאת

בד"כ מי שבורחת ממכיות הולכת להיות סמבצית פשוט מקצרים לך את הדרך אל תדפקי לעצמך עוד יותר

מה אני יכולה לעשות? ../images/Emo4.gif

זה הדבר היחיד שהציעו לי. אין כבר דרך חזרה...
מה שכן, אני הולכת להתעקש על קורס מכי"ם, גם כשאני אהיה בטירונות 02 ובקורס סמבציו"ת. הם יתייאשו ממני, לא אני מהם. ולמה שמישהי תברח ממכיו"ת? זה הדבר שאני הכי רוצה!!!
חוץ מזה, הכל עדיף על שח"ם, תאמיני לי.

ShukyDD

New member
אני בן, זה דבר ראשון

דבר שני מה זה שח"ם? דבר שלישי כפר סבא זה אחלה מקום

Dawson girl

New member
../images/Emo24.gif

קודם כל, ממה ששמעתי סמב''צית זה אחלה תפקיד והרבה בנות ממש נהנות בו. היא מהפורום נמצאת בקורס הזה ממש עכשיו
שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך

אני מקווה שאני אהנה. ../images/Emo13.gif

ותודה על העידוד. אני באמת צריכה את זה עכשיו. את לא יודעת באיזה לחץ אני... |: מקווה שיהיה טוב.
.

למעלה