19.02.07 א' באדר

danzk

New member
19.02.07 א' באדר

יום קצוות

shiran™

New member
אני פה.. בבית..

התכנון היה לקום ב8 אבל בסוף קצתי ב9. זה נחשב מוקדם בשבילי בימי חופש אבל מאוד מאוחר בשביל ימי עבודה
בכל מקרה זה בזבוז זמן. אז היום בתכנון: סידורים! מילה יפה. קופצת לבנק, הולכת לסיפריה, נוסעת לקניון לניילן את התמונת מחזור המעאפנה שלנו, קיוותי לקנות כמה דברים בסופר אבל אני עצלנית מידי. חופש = נחמד. יום נעים

shiran™

New member
עדכונים מאתמול!

אכן הלכתי לבנק. וגם הלכתי לסיפרייה. נסעתי לראשון עם חברה לקנות בגדים .. אחחח יש בגדים כל כך יפים אבל אני לא במצב של לקנות לא יודעת מה יקרה איתי איפה ישימו אותי סגור פתוח קצת קשה. נסעתי לקניון חולון בשביל לניילן את התמונה ומה אומרים באופיס דיפו? אין לנו את זה בסניף הזה.. יש בבת ים.. יופי.. מה זה? למה אין בכל סניף?! היה יום נחמד. הייתי כל היום עם חברה.. אצל החברה.. באמת היה נחמד להתחיל ככה את החופש. חופששששששש

jenngirl

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo82.gif

אני לא מאמינה לא מאמינה!!! יש הופעה של היהודים בשבת הבאה,וזה עם שייגעצ ועוד מלא להקות שאני לא אוהבת!אבל למי אכפת,היהודים ושייגעצ בהופעה!זה מיני רוק"צ! ואני שםםםםםם.ווהו! היום סיימתי עם הפסיכומטרי ואני חופשיה לחודשיים הבאות עד שאני אתגייס.עכשיו נשאר רק לעבוד ולצאת ודברים אחרים אבל בכללי אני לא צריכה לראות את זה לשנתיים וחצי הקרובות.[: בדרך הביתה ראיתי אחת שהייתה איתי בשכבה מכיתה א',היה קצת נחמד לדבר איתה... היום בערב אני יוצאת עם נועיצ,חברות מהעבודה,ידיד ומקווה שגם עם עדי,לעיר לחגוג קצת ולהפרד מהידיד לחודש הקרוב. שיהיה לכם אחלה יום![:

jenngirl

New member
עוד הופעהההה../images/Emo82.gif

בואנה,מה פה קורה פה,מתחילה תקופת ההופעות?! איזה יופי,אחלה הופעות לפני שאני מתגייסת,אהבתי.ואין מצב שאני לא שםP:

danzk

New member
DJ רוקי!!!$#@#$@#%

בגלל שהשרשור שומם.. בא לי לחזור לגן. רק בשביל ללוש פלסטלינה ובצק. היום עשיתי אוזני המן ולשתי המון בצק! היה כייף
ויש הופעה של היהודים עוד שבוע וחצי!!!!!!!!!

SuGaRBabe1

New member
ממממ

היום התחילו לנו שיפוצים בבית! :) אז אתמול בערב עברתי לגור אצל סבתא שלי לשלושת החודשים הקרובים... התעוררתי ב-12 היישר לארוחת בוקר נחמדה שסבתא הכינה לי :) אחר כך התארגנו וקפצנו לקניון להחליף לי את המטען של הפלאפון שהתקלקל, שתינו קפה בארומה וחזרנו שוב לכאן.. יותר מאוחר אני אלך הביתה להביא כמה דברים ששכחתי [מעיל של הצבא... איך אפשר לשכוח כזה דבר?!], ואז שוב לקניון לקנות עוד דברים שאני צריכה, ואז לישון מוקדם ולקום מוקדם ומחר לבסיס

למעלה