..

..

אני בוכה עכשיו התעוררתי ממשהו וכשחזרתי למיטה כבר היו לי מחשבות והתחלתי לבכות. חשבתי על העבר שלי, על הבית חולים, על הרגשת הלבד שם, על כמה שרציתי שיבואו לבקר או שיתקשרו לא מרחמים אלא מאהבה, כמה האמנתי שלא באמת איכפת להם. ואז חשבתי על אחי הקטן, שבאמת מצליח לגרום לי לחזור למחשבות האלה, שכל פעם שהוא מתייחס אליי כאילו אני זבל ומיד אחכ פונה לאחי הגדול וקופץ עליו מאהבה הוא מחזיר אותי לחיפוש אחר הביטחון שלי, לביטחון שיש איפה שהוא אחד שכן איכפת לו באמת, שאין לו אינטרסים והוא לא חושב כמה הוא יכול להשיג ממני. שהוא היחיד שהיה שם כל פעם. כל פעם. אני חושבת עליה, על סבתא, שגם שקצת ברחתי ממנה, לא היו לה דרישות, היא רק כאבה קצת אבל סלחה לי כי רציתי לפרוח ולא מצאתי את שורשיי, אני חושבת עליה ועל הדרך הכל כך ארוכה שלנו, על הביקורים האחרונים שלי, על התודה הענקית שאני רוחשת לה, ועל כמה שאני דומה לה. ועל כל זה אני בוכה, ועל הרבה מעבר. דמיינתי לי שיחה ביני לבין אחי, שיחה שבהחלט יכולה להתקיים, אך כמו כל שיחה שדמיינתי שנאמרה או כל מכתב שדמיינתי שנכתבה, אני לא בטוחה שאצליח לקיים אותה. אין מה להפסיד למען האמת. לא בטוחה שזה יעזור, אבל אין מה להפסיד. לפעמים אני כל כך לא מבינה כמה דממה יש באדם שרוצה לצעוק ומרגיש שלא נותנים לו. קצת כנות על הלילה. הרבה דמעות. אני.

מרגישה יותר טוב הבוקר

הרגישות הזו מאוד מפריעה לי בחיים. אני לא מבינה למה אני לא מצליחה להתעלם. אני עובדת על זה, אבל כשזה נוגע לבית שלי לא הולך לי. אולי אני יודעת שאני מצפה שמשהו ישתנה וזה יהיה רק עוד די הרבה זמן. אני אחשוב על העניין.

no one0

New member
אוי מכירה את ההרגשה...

ככה זה הם תמיד תוקפים אותו בלילה... ולפעמים דווקא אחרי שהיה יום ממש טוב... תמיד כשאנחנו לבד.... אין לי עצות חכמות לתת לך... לצערי עוד לא מצאתי כאלה... רק מאחלת לך שלא תחשבי על זה יותר... שתצליחי לשלוח את המחשבות שאלה לבור ללא תחתית ושתמיד תרגישי טוב!!!!

קרני

New member
וואווו

נשמע שעובר עלייך הרבה בלילות. אני גם זוכרת ימים/לילות כאלו נוראיים, שפשוט אי אפשר להפסיק ולהזכר בכל הדברים שגורמים לנו רע. אני זוכרת לילות שטופי זיעה. כמה שאני מבינה אותך. מצטערת שאת עוברת את זה, אבל אולי זוהי דרך ההתמודדות שלך; לחוות את זה שוב ושוב ושוב במחשבות בלילה, שהרי שם הכל בעצם קורה... אולי ההתמודדות הזאת תוביל אותך למסקנות ודרכים לעתיד טוב יותר ולילות נעימים יותר.
בסוף זה ייעלם. מבטיחה! שיהיה לך יום מוצויין
קרני נ.ב. יפה לך שקמת הבוקר אחרת. משום מה בלילה אנחנו פגיעים יותר- כל חומות ההגנה שלנו נופלות, ואנו נשארים עם הכאב...
יום מעולה לך

אתמול, למרות שמאוד התקשתי לעשות

זאת, דיברתי עם אחי. הוא הקשיב, לא ידע כל כך מה לענות (כדיברתי איתו על הנושא הראשון כמעט בכיתי מולו) ונקווה שישתפר. תודה על החיזוקים משתיכן.

קרני

New member
יש לך אומץ, אישה ../images/Emo68.gif

זאת התחלה של משהו, ונראה לך שיש לך גם את הכוחות להמשיך הלאה. כל הכבוד!
נ.ב. האם את ונודדת הן אותה אחת?

לא.

חוט זה "אני", נודדת זה "עצמי" ואני כרגע בחיפושים אחר כינוי לאנוכי. בסהכ פיצול אישיות קטן. זה הכל. :) (ולא זה כן רק להפעם)

קרני

New member
מעניין...

העיקר שלא הולכים מכות
שיהיה בהצלחה במסע החיפוש

למעלה