יש לי הנחה לאומן 17 אבל אני לא סובל מועדונים!! אז אני הולך לRC RAVE
T The Lost Teletabie New member 17/12/06 #19 יש לי הנחה לאומן 17 אבל אני לא סובל מועדונים!! אז אני הולך לRC RAVE
L Love Anastacia lehe New member 18/12/06 #22 רציתי ללכת לRC RAVE אבל האמא הזאת לא מרשה לי לזוז מהבית "יהיו שם הרבה סמים ואלכוהול ואת נראית בת 16 ויתחילו איתך בנים ולא תדעי מה לעשות" ובלהלהלההללההללהבלהבלהה ואני פאקינג יכלתי להשיג כרטיסים אפילו שנגמרו. סעמק.
רציתי ללכת לRC RAVE אבל האמא הזאת לא מרשה לי לזוז מהבית "יהיו שם הרבה סמים ואלכוהול ואת נראית בת 16 ויתחילו איתך בנים ולא תדעי מה לעשות" ובלהלהלההללההללהבלהבלהה ואני פאקינג יכלתי להשיג כרטיסים אפילו שנגמרו. סעמק.
A adii1201 New member 19/12/06 #24 ../images/Emo6.gif אבל אלכוהול בטוח יהיה שם.. לא יודעת מה קורה עם הסמים אבל בוא נסכם שסיגריות ואלכוהול יהיו שם... וליהע כפרע אין לך איזה ידיד מגודל שאת יכולה לסחוב איתך?
../images/Emo6.gif אבל אלכוהול בטוח יהיה שם.. לא יודעת מה קורה עם הסמים אבל בוא נסכם שסיגריות ואלכוהול יהיו שם... וליהע כפרע אין לך איזה ידיד מגודל שאת יכולה לסחוב איתך?
נ ניר טייב New member 19/12/06 #25 לא יודע איך זה הולך להתנהל פה אבל אז בקוקה קולה לייב פשוט בדקו את התיקים כשנכנסו ובקבוקים לא נתנו להכניס. נראה עד כמה רציניים הם RC קולה.
לא יודע איך זה הולך להתנהל פה אבל אז בקוקה קולה לייב פשוט בדקו את התיקים כשנכנסו ובקבוקים לא נתנו להכניס. נראה עד כמה רציניים הם RC קולה.
T The Lost Teletabie New member 19/12/06 #26 קוקה קולה וRC קולה זה לא אותו דבר! קוקה קולה יותר טעים..
A Ana Lyn Newkirk New member 17/12/06 #17 בגיל שלך השעה 09:37 היא אמצע היום אחרת לא יהיה לך מספיק זמן לחרוש