שכחו להורות לך על פרסום תמונה ופה מקפידים על שיפט
ס סיגלית 2014 New member מנהל 26/5/14 #22 באמת? ואיפה התמונות של האחרים? וואלה שווה לכתוב מכתב תלונה להנהלה. לא מתפקדים כאן. נתנו לי לשוטט כאן לבדי ללא תיווך.
באמת? ואיפה התמונות של האחרים? וואלה שווה לכתוב מכתב תלונה להנהלה. לא מתפקדים כאן. נתנו לי לשוטט כאן לבדי ללא תיווך.
ס סיגלית 2014 New member מנהל 26/5/14 #26 רגע רגע... על מה חשבת בדיוק?!? אני מכינה את חליפת האיומים.....
י יונק הצוף New member 26/5/14 #27 והכלב המניאק ?? חחחחחחחחחחחחחחחח חשבתי על המון דברים על מה חשבת שחשבתי ?
ס סיגלית 2014 New member מנהל 26/5/14 #28 על מה חשבתי? חשבתי שאתה חשבת שאני חושבת על הפוזה הנכונה שבה יחשבו אחרים על מה שאתה חושבת שחשבתי. הבנתוש?
על מה חשבתי? חשבתי שאתה חשבת שאני חושבת על הפוזה הנכונה שבה יחשבו אחרים על מה שאתה חושבת שחשבתי. הבנתוש?
י יונק הצוף New member 26/5/14 #29 בואי נחזור לבדיחות שני אנשים משתינים בשירותים ציבוריים, ולאחד יש גיבנת וזין ענק, אומר לו זה שלידו, תאמין לי עם זין כמו שלך הייתי מוצץ לעצמי כל היום, אומר לו הגיבן וממה אתה חושב שנהייתה לי גיבנת ?
בואי נחזור לבדיחות שני אנשים משתינים בשירותים ציבוריים, ולאחד יש גיבנת וזין ענק, אומר לו זה שלידו, תאמין לי עם זין כמו שלך הייתי מוצץ לעצמי כל היום, אומר לו הגיבן וממה אתה חושב שנהייתה לי גיבנת ?
ס סיגלית 2014 New member מנהל 28/5/14 #35 כן המפקדת! אגב, רק אתמול ראיתי את הכותרת למעלה בפורום..... תודה, מחמיא לי.