18-21.10.05- אייקון 2005.

18-21.10.05- אייקון 2005.

פסטיבל אייקון (לשעבר כנס- לין- צדקת), הוא מסורת שנטבעה לה אי אז בשנת 98' הרחוקה (עוד הייתי ביסודי. וואו, עבר זמן), ומתפקדת לה בחינניות גם היום. אז, אנשים מתכננים להגיע? עם כל הכבוד ל'אייקון', האירועים הרבה פחות חשובים לי, ויותר חשוב לי הפן החברתי, ובכנסים ופסטיבלים דומה שהוא מתעצם פי כמה וכמה. התוכנייה המלאה עודלא הועלתה, אבל ישנה הרשמה למחזמר של באפי שתופס תאוצה בכל שנה- עד ה-22 לחודש זה, יעלה כרטיס 45 ש"ח (מחיר רגיל), והחל מה-22 לחודש- 60 ש"ח- מהרו לשריין מקום (אף אני אזמין לי, אבל לאחר שאדע שבאים אנשים שאני מכירה. המחזמר בכנס 'עולמות' היה מרהיב, כשרבים מאנשי 666 איישו את האולם. :>). אתר הכנס. הזמנת כרטיסים למחזמר. -שימו לב, המחזמר מתורגם לעברית באופן טוטאלי. אם אתם מתכוונים להגיע- שרשרו
ואם לא, אז...

Gizmo16

New member
../images/Emo45.gif אם יבואו הרבה מ-666..../images/Emo28.gif

אז אני אשריין כרטיסים כבר בשבוע הבא

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo31.gif../images/Emo10.gif

אבל כיף כאן. *תפסה את המחשב לבד במשרד לקצת
*

HuGo Hell

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo1.gif

כלומר אני הולך למחזמר של באפי, אבל לא יודע אם זה נחשב באייקון כי זה אמור להיות אירוע רק של סנידיאל בישראל, או משהו כזה.

As I Am

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo103.gif

ואני אפילו גרה באיזור, הו~ *מצייצת מהתרגשות* You comin' for a sleepover, dear? ^-^

Why, yes, Darling.

שיאללה, איכות~ בואי נכין סטוקים של בן אנד ג'ריס ונטחן עם פרסומות~! (הולך להיות איכותי השנה, אין ספק. :>)

AGENT SHESH

New member
אני תוהה בנושא.

שנה שעברה הגעתי וקניתי קומיקסים, וזה בערך היה הדבר היחידי שעניין אותי. אזז.. נראה כמה אנשים יבואו, אם יש למה, ואז אחליט.

Gizmo16

New member
עעעעעע, אם המחזמר בעברית..../images/Emo28.gif

אז אני לא הולכת
לא ראיתי שזה כתוב

למעלה