18,000 - כמעט גמור

tamtal

New member
18,000 - כמעט גמור

היי לכולם, הרבה זמן לא נכנסתי לכאן, כי באמת לא היה לי זמן, גם הזנחתי את הפאזל שלי - יותר נכון נתקעתי עם המסגרת הזהב שלו. היום החלטתי לגמור אותו! אבל הולך לי רע. המסגרת הורגת אותי. בכל מקרה אצרף פה תמונה של הפאזל ה"כמעט" גמור. ומה עם המסגור?... עוד לא חשבתי על זה. חג שמח ושנה טובה לכולם. מידות הפאזל: cm 192*276

../images/Emo39.gifוואוו../images/Emo70.gif

כל ה18 אלף חלקים מגיעים באותה שקית? או שיש איזשהו מיון קטן להקל על המלאכה

tamtal

New member
הללויה!../images/Emo3.gif

בשעה טובה ומוצלחת, סיימתי את הפאזל הענק! חשבתי שאשבר במסגרת (וזה אכן כמעט קרה), אבל ניצחתי ובגדול והינה הוא בפניכם גמור סופית!!! אני ממש גאה בו (ובי כמובן). כלב על התמונה על מנת להדגיש את הגודל. מה אתם אומרים?

את אלופה ../images/Emo106.gif

תזכירי לנו כמה זמן את עובדת על הפאזל הזה? ומה תעשי עם הפאזל עכשיו?

tamtal

New member
תודה רבה לך....

אני בעלה שכותב עכשיו. היא עבדה עליו בערך שנה. אבל לא ברציפות. היו חודשים שלמים של הזנחה. בעיקר בגלל המסגרת. היה לה מאוד קשה איתה. אבל בסוף היא הצליחה. אין לי מושג איך יש לכם סבלנות לזה. אני אחרי 10 דקות משתגע. עכשיו, כמו בשאר הפאזלים שלה, התפקיד שלי הוא לעשות לו מסגרת. אני צריך לקנות לה "קאפא"(לוח מוקצף דביק). היא תדביק אותו ואז אני אביא משאית מחבר ואקח אותו למסגור. כפי שאתם יודעים (או לא) יש לה כבר עוד אחד עומד ומחכה לה. קורא לה בשנתה כל לילה. פאזל של קלמנטוני פאנורמי בן 13,200 חלקים. היא מפנטזת עליו. יפהפה. צירפתי לכם לינק לתמונה שלו.(אהבה מקודשת של ציאנו) שיהיה לכולכם בהצלחה עם הפזלים שלכם. כולכם עושים עבודות מדהימות. כל הכבוד על ההתמדה. אני גאה באישתי.

Puzzluna

New member
איזה יופי של תמיכה!!!

כל הכבוד לך שאתה ככה מפרגן וגאה בה, בהחלט יש במה להתגאות. תספרו לנו על תהליך המסגור שנדע איך זה בגדלים האלו... בהצלחה וחג שמח.

מממאיה35

New member
תגידי למה דווקא במסגרת נשברת?

אני היתי נשברת עוד קודם..
אבל מה, במקרה כזה שהכל אותו דבר, עוברים חלק חלק, לא? ואין כ"כ הרבה חלקים במסגרת, או שאני טועה?

tamtal

New member
יש שלוש שורות של זהב חלק במסגרת...

היה לי קשה מאוד. זה די הרבה. תחשבי שאורך כל רבע הוא 1.5 מטר על מטר ויש לו 3 שורות של זהב חלק מכל צד. זה די הרבה. אני לא יודעת כמה זה במספרים אבל זה חלק נכבד. השאר היה די פשוט. וכן, חלק אחרי חלק ניסיתי להתאים. פשוט ככה. המסגרת עצמה לקחה לי יומיים של עבודה. כל הערב חג והחג. בעלי עבד בערב חג אז ניצלתי את הזמן לסיים את הפאזל. תודה. טלי.

ואותי מעניין איך חיים בבית

כשעל הרצפה מונח "שטיח" פאזל? או שיש לכם חדר פאזלים מיוחד? כל הכבוד!!! ושאלה (לא לעניין?) כמה הוא עלה?

tamtal

New member
איך חיים?? שאלה טובה.

עכשיו הסלון מפונה. הפאזל עצמו עלה 900 שקל. הבאתי אותו מלונדון. פה הוא יותר יקר. אבל זה החלק הזול בסיפור. רק המשטח שעליו הפאזל יודבק עלה לי 800 שקל. וזה עוד בלי המסגרת ובלי הפרספקס (במקום זכוכית.)

inigo2

New member
זה מעודד. אני כמעט בסוף

עובד על זה מ 1.1.2005, סיימתי כבר שלושה רבעים (עם המסגרת!) ועכשיו באמצע הרבע הרביעי. מי יודע, איך ממסגרים את המפלצת הזו? יש לי קיר שמחכה לו :)

tamtal

New member
גם לי זה לקח שנה, מסגרת...

זה סיפור לא קטן שמצאנו לו פתרון. יש לוחות בגדלים האלה. קנינו לוח PVC מוקצף. הוא בגודל של 3 על 2. ביום שישי הבא אני אביא אותו ויתחיל להדביק. אני אעדכן כשזה יסתיים לגבי השלבים. אם תרצה עוד מידע, תרגיש חופשי בפרטי. בהצלחה. טליה.

למעלה