18 מלאו.... לי :)
S Swicca New member 3/9/03 #2 ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo8.gif
N Nizzan Cohen New member 3/9/03 #4 מזלל../images/Emo24.gifלללל../images/Emo13.gifלללל../images/Emo140.gifללל"ט !!!
ח חנה גונן New member 3/9/03 #5 ../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo121.gif
ק קרנוש21 New member 3/9/03 #6 שמעון מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב יומולדת שמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
T true fate New member 4/9/03 #9 בטח! בדיוק כמו שכל מי שאומר על עצמו שהוא שקרן פתולוגי הוא שקרן פתלוגי...
I I am a freak New member 4/9/03 #10 מזל"ט לך, איש נחמד../images/Emo70.gif בתקווה לעוד המונים של ימים נחמדים בפורום הפריק.
T true fate New member 5/9/03 #18 יפה מאד! אני עברתי טסט רביעי ומה שמעצבן שבשיעורים עצמם נהגתי מושלם אבל בטסט עשיתי טעות קטנה ומעצבנת פעם אחת למשל לא עצרתי בעצור כי הוא היה בצד ימין של רחוב חד סטרי ושכחתי שהעצור הוא גם לצד שמאל של הכביש. טעויות מפגרות אתה יודע...
יפה מאד! אני עברתי טסט רביעי ומה שמעצבן שבשיעורים עצמם נהגתי מושלם אבל בטסט עשיתי טעות קטנה ומעצבנת פעם אחת למשל לא עצרתי בעצור כי הוא היה בצד ימין של רחוב חד סטרי ושכחתי שהעצור הוא גם לצד שמאל של הכביש. טעויות מפגרות אתה יודע...
F Flame New member 5/9/03 #16 מזל טוףףףף ../images/Emo9.gif אני מצטערת שלא איחלתי לפני כן, אבל האקספלורר לא נפתח לי לכן, אני מאחלת לך עכשיו, מעט באיחור.. יומולדת שמח!!! מיטב האיחולים, שיהיו לך חיים מאושרים
מזל טוףףףף ../images/Emo9.gif אני מצטערת שלא איחלתי לפני כן, אבל האקספלורר לא נפתח לי לכן, אני מאחלת לך עכשיו, מעט באיחור.. יומולדת שמח!!! מיטב האיחולים, שיהיו לך חיים מאושרים
S shloמי New member 5/9/03 #17 מזל טוב......../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif יום הולדת שמח