18 מלאו..... לי :) מזל טוב :)
ג גריני New member 3/9/03 #2 מזל טוב ../images/Emo151.gif../images/Emo28.gif../images/Emo65.gif שיהיה לך אחלה יומולדת ושאלוהים ישלח לך מתנה מיוחדת ליום הזה!! מגריני
מזל טוב ../images/Emo151.gif../images/Emo28.gif../images/Emo65.gif שיהיה לך אחלה יומולדת ושאלוהים ישלח לך מתנה מיוחדת ליום הזה!! מגריני
S Sam Anand Nityo New member 3/9/03 #3 מזל טוב ומבורך! עד 100 כ-20 , תהיה מאושר תמיד. אושר ועושר (רוחני וחומרי) ושתמיד תקבל את השינוים שבך. בידידות אין קץ, סם.
מזל טוב ומבורך! עד 100 כ-20 , תהיה מאושר תמיד. אושר ועושר (רוחני וחומרי) ושתמיד תקבל את השינוים שבך. בידידות אין קץ, סם.
ק קרנוש21 New member 4/9/03 #5 עכשיו אתה חוקי לחלוטין לך תשתכר יש לך עכשיו תעודה שאתה רשאי חיחיחיחיחיחיחיחיחיחייחיחי אוריקה מזל טוב יקירי יומולדת שמח המון המון אהבה ושיהיה לך רק טוב ודיי לאכול טוסטים!
עכשיו אתה חוקי לחלוטין לך תשתכר יש לך עכשיו תעודה שאתה רשאי חיחיחיחיחיחיחיחיחיחייחיחי אוריקה מזל טוב יקירי יומולדת שמח המון המון אהבה ושיהיה לך רק טוב ודיי לאכול טוסטים!
ש ש ו נ י New member 4/9/03 #6 ימולדת שמח קולולו ../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif לך ולכל מי שיש לו ממולדת המוןןןןןןןן שמחה המוןןןןןןןןןןןן אהבה המוןןןןןן מוסיקה טובה בריאות איתנה תמיד וראיה צלולה וורודה אל העתיד קולולווווווווווו לולולולו ש.כ.
ימולדת שמח קולולו ../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif לך ולכל מי שיש לו ממולדת המוןןןןןןןן שמחה המוןןןןןןןןןןןן אהבה המוןןןןןן מוסיקה טובה בריאות איתנה תמיד וראיה צלולה וורודה אל העתיד קולולווווווווווו לולולולו ש.כ.
ח חת שפ סות New member 8/9/03 #8 mr nice guy מזל טוב ליום הולדתך ה- 18. אתה יודע שעכשיו אתה יכול להתחתן (מבחינה חוקית) אל תשים לב ממש, זו רק הפולניות שלי (כן, פולניה - משפטי מחץ של פולניה). וברצינות : אני מאחלת לך המון חוויות מעניינות.
mr nice guy מזל טוב ליום הולדתך ה- 18. אתה יודע שעכשיו אתה יכול להתחתן (מבחינה חוקית) אל תשים לב ממש, זו רק הפולניות שלי (כן, פולניה - משפטי מחץ של פולניה). וברצינות : אני מאחלת לך המון חוויות מעניינות.