..............

DEATHRUCTION

New member
..............

אני יודע שזה לא מעניין אותכם! אבל היום ראיתי אתהסרט של אבירי האור הקסום! האמת שזה לא היה ממש הסרט זה פשוט היו כל הפרקים ברצף משהו כמו 4 אחלה דבר

twigy

New member
אבירי האור הקסום !!!!!!1

אין אין עליהם אני רוצה לראות מאיפה אני מעריץ אותם

DEATHRUCTION

New member
היה אתמול באחד מערוצי הסרטים של

הכבלים הדיגיטאלים ד"א היה גם פעם הסרט של כח מחץ

Meselfoh

New member
נוסטלגיה רולז.

אבל עכשיו אם אני אצפה בתכנית הזאת, שאהבתי ככ כשהייתי קטן אני בטוח שזה ייראה כמו חרטאבונה אחד גדול

וואי...

רובוטריקים...כוח המחץ...ניצני הכסף...איזה ישן.... פעם היו סדרות מעולות לילדים. היום הילדים לא מבינים כלום- פוקימון זה מה שהם יודעים. לא מבינה...שהזילה דמעה נוסטלגית.

twigy

New member
אנשים לא תאמינו !!

ראיתי היום בערוץ האקשן את מקגיוור !!! יו זה כזאת סדרה ענקית התסריט שם פשוט חבל על הזמן אתגר קרת יכול לקפוץ להם ! זאת כזאת נוסלטגיה מקיגוור היה גיבור הילדות שלי הייתי רוקד במנגינה בפתיחה

Superdror

New member
מקגיוורר היה ממש תותח.....

היה מכין לך תת מקלע מקומפרסור ..... ויורד לך מסמרים! משומשו! אבל בקטע של אקשן דבילי יותר אהבתי את A-TEAM עם הגורילה הזה.... :) שכחתי איך קראו לו :> וכן, פעם באמת היו סדרות ותוכניות הרבה יות רטובות לילדים! אני זוכר כוח המחץ, אבירי האור הקסום ועוד כאלו! אני בכלל גם הייתי חובב של מקרון 1... אם יש לכם מושג מה זה, היה ניתן להשיג את זה בקלטות וידאו :)))) היום תגיד לילד מקרון אחד והוא יחשוב אתה מדבר איתו סינית :<

Superdror

New member
תראי..... אני מוכן לנסות לאתר איזו

קלטת של מקרון 1 ולשבת איתך אצלי בסלון לצפות בזה.... אבל אל תצפי שזה יהיה רומנטי אומשהו כזה :> סתם עוד סדרה בפרקים על ילד קטן שאביו נהרג וכל מיני משחקי כוח בין רעים לטובים :) זה מלווה באקדחי לייזר, רכבות מעופפות, אנשים מעופפים עם מדחסים וכל מיני כאלו :) כשהיתי ילד זה היה ממש שוס :)

Meselfoh

New member
וואי. אני מספיק עתיק

לא זכרתי את זה לפני כן, אבל עכשיו כשאתה מזכיר את מקרון אחד, אני זוכר שאהבתי את זה. אני מספיק עתיק בשביל לזכור את זה.

למעלה