17.12.2012

edenlevi2

New member
מה שקרה זה זה....

נכנסתי לשם משתמש שלי ומה שראיתי זה שתי התמונות הבאות....

לא אהבתי בכלל את זה שאין חפצים וכל השחקנים שלי ערומים
כן.... השם משתמש נקי! בלי חפצים בלי מסוס בלי כלום....

אני לא משחקת הרבה בגלל הלימודים... אז עכשיו בכלל לא....

שיהיה לכם בהצלחה ותהנו מהמשחק~

Special Puppy

New member
וואו

אלוהים ישמור.
אשכרה רוקנו את כל השחקנים??
בטוחה שזה לא באג ויזואלי?
אני אשלח לך הודעה בוואטסאפ היום

באמת נראה כמו באג ויזואלי

למה שמישהו יטרח להפשיט מיולים....

אלה אם כן זו נקמה אישית . כבר ראיתי האקרים שמרוב שינאה עשו הרבה דברים....

או אה....

פרצו לך ?

אמרת שכולם מחפשים את החנות שלך ועשית מלא כסף בזמן מאד קצר בצורה כלשהי.... יש איזו סיבה שאנשים חיפשו את החנות שלך ?

כבר 2 אנשים בפורום שמכרו דברים בשוק נפרצו....

את צריכה לשחזר מה קרה בימים האחרונים..... עם מי היית בקשר, עם מי עשית טרייד ..... מי מכיר את הפרטי חשבון שלך ?

edenlevi2

New member
המממ....

אף אחד לא מכיר את הפרטים של החשבון שלי (חוץ מבת דודה שלי.... והיא כבר לא משחקת-חוץ מזה שמאז שהיא נתנה לי את השם משתמש שיניתי את הסיסמא מיליארד פעמים....)
לא הייתי במשחקמאז שישי בערב... נכנסתי אתמול מאוחר בלילה כי אני מתחילה מאוחר היום.... וכן נכנסתי לכללל השחקנים גם למיולים.... רציתי לקוות שזאת בדיחה....
בחנות שמתי את הנשק שקיבלתי...הרי אין דרך אחרת למכור נשקים.... אין לי מושג מה קרה או איך קרה.... אבל זה מה שקרה
טריידים אני לא עושה.... אני חוסמת את הטריידים כי יש מלא נובים שמציקים.... ולגבי הצעות דיברתי עם האנשים בmassage אוwishpera
אם יש עטויות.... זה כי אני מהפלאפון

Guid

New member
אוי, איזה מבאס...

אין לי מה להגיד. באמת...

מבאס "לפרוש" בצורה כזאת...

איזה רוע זה לגנוב הכל גם מהמיולים. זה בטוח מישהו שעשה את זה לא רק בשביל הרווח שבגניבה, אלא גם כדי לעצבן...
גועל נפש של בנאדם.

אוי :(

קודם כל תעשי סריקות למחשב לוודא שאין לך קילוגרים או רוגלות אחרות, שלא יגנבו לך גם סיסמאות של דברים אחרים... אם לאף אחד לא היו את הפרטים אז כנראה שמישהו עם קילוגר פרץ.
יכול להיות שהתחברת למשחק ממחשבים אחרים חוץ מהמחשב הראשי שלך? ואז אולי באחד מהם היה קילוגר...
אחרי שאת עושה סריקות תשני את הסיסמה במייפל ובדברים חשובים אחרים.

ממש באסה. :(
אולי תתחילי דמות חדשה בשרת אחר (ברה או סקניה) ואז נוכל לעזור לך קצת... אם גם ככה לא נשאר לך שם כלום.
אם את פותחת חנות, אולי כדאי לעשות את זה במשתמש אחר שהוא לא המשתמש הראשי שלך, על כל מקרה. למרות שקשה לי להבין איך אפשר רק לפי שם של שחקן לפרוץ לו, אלא אם כן השם של השחקן והשם משתמש זהים...

miss_t

New member
אוי עדן

אם תרצי איזשהו סיוע(בשרת ברה)
אל תתביישי לבקש- אשמח מאוד לעזור

youval2001

New member
איזה באסה

אני מקווה שהדברים שלך והמסוס יחזרו
אם את רוצה את יכולה לנסות לפתוח שחקן בארקניה או בשרתים שבברית שלה ואני יוכל לעזור לך

אין לי הרבה מסוס אז אני לא יוכל לעזור בזה אבל אם את צריכה עזרה בלעלות רמות אני יוכל לעזור

למעלה