16H

16H

שאלה של השוואה כמותית טור א'- אורך האלכסון BD טור ב'- 12 ס"מ מידע נוסף- ABCD מקבילית שהיקפה 12. חרישי: לשמוע 1.פיקח: לרמות 2. צפוי: להפתיע דם: כלי דם 1. מעלית : פיר 2. דיו: קסת יש למדנים, ואיש מהם אינו רקדן ואינו כותב שירים כל הלמדנים כותבים סיפורים איזו טענה סותרת את מירוף הטעונים? 1. יש כותבי סיפורים שאינם כותבים שירים ואינם למדנים 2. כל מי שאינו כותב שירים אינו כותב סיפורים 3. יש רקדנים שותבים סיפורים וכותבים שירים 4. כל הרדנים אינם כותבים סיפורים ועכשיו שאלה כללית.. איך הלך לכם 16H?? אם הולכים לפי טווח הציונים אז נשארתי אותו הדבר (645-670, נוטה ל670) אבל אם הולכים לפי פרקים אז הכל דיי השתנה לי. הייתי בטוחה שאני ממש טובה במילולי וזוועה באנגלית ולהפתעתי במילולי יש לי בממוצע 6 טעויות לפרק (לא טוב בכלל!!) ובאנגלית בערך 3-4 טעויות.. זו הרמה של האנגלית? ומה אני עושה עם המילולי הזה יום לפני מבחן?? אוף!

all about eve

New member
התושבה שלי מתחתי הדף

העיברית הלך לי מצוין (146 כ טעיות בפרק 3 ו0 טעיות ב5) וזה נראה לי קצת מוזר כי במבחנים שעשיתי בלחמן לא עברתי את 136. הפרק הכמותי היה בסדר (122) היו לטובים יותר והיו לי גם מתחת ל110. האנגלית הייתה לי נפילה. קיבלתי ציון עלוב (106) ואני לא מבין איך זה קרה. בד"כ אני מקבל סביבות ה120 בלחמן והוא נחשב דיי קשה. בעיקר טעיתי בחלק הראשון (השלמת משפטים), וסבלתי מחוסר זמן. סה"כ בערך 127 שזה בערך 650. האם לדעתכם הבחינה קרובה באמת לדבר האמיתי? תשובות לשאלות: יש למדנים, ואיש מהם אינו רקדן ואינו כותב שירים כל הלמדנים כותבים סיפורים איזו טענה סותרת את מירוף הטעונים? 1. יש כותבי סיפורים שאינם כותבים שירים ואינם למדנים 2. כל מי שאינו כותב שירים אינו כותב סיפורים 3. יש רקדנים שותבים סיפורים וכותבים שירים 4. כל הרדנים אינם כותבים סיפורים תשובה 2 אומרת שלמי שלא כותב שירים לא כותב ספרים, טענה 1+2 אומרת שהלמדנים כותבים רק ספרים. ולכן זה סותר. לקח לי 2 דקות לראות את המובן מאליו. חרישי קשה לשמוע. 1.פיקח קשה לרמות. דם זורם בכלי דם. מעלית "זורמת" בפיר.

..

עדיין לא הבנתי את השאלה על הסיפורים
ויש לי בעיה עם פיקח , כי זה אומר עיוור או חירש ולכן אותם דווקא כן קל לרמות..

sharonguz

New member
פיקח באנלוגיה הזו זה ניראה לי מישהו

שמכתוונים שהוא חכם..חד, ולכן אי אפשר לרמות אותו.

לא יודעת.

אי אפשר לדעת לאיזה מהפירושים מתכוונים, כי מבחינה הגיונית שניהם יוצרים משפט פשוט במשמעות מנוגדת... מבלבל..

all about eve

New member
ננסה שוב

פיקח זה אחד חכם ויותר במובן של ערמומי, לא שמעתי שפיקח יכול להיות עיוור או חרש. י השאלה על הסיפורים מורכזת משתי טענות שצריך "להרכיב אותם". יש למדנים, ואיש מהם אינו רקדן ואינו כותב שירים כל הלמדנים כותבים סיפורים. המשפט המורכב הוא: יש למדנים וכולם כותבים ספרים, ואף אחד מהם לא רוקד ולא משורר. משפט 2 אומר "כל מי שאינו כותב שירים אינו כותב סיפורים" אבל הלמדן כן כותב סיפורים ולא כותב שירים, ולכן יש פה סתירה.

ףרמיוםFm

New member
אוקיי

1) ההיקף היה 24 נסתכל על משולש שמורכב מ-2 צלעות סמוכות במקבילית ומהאלכסון. סכום 2 הצלעות שווה 12 (חצי מההיקף) וזה חייב להיות גדול מהאלכסון (סכום 2 צלעות במשולש גדול מהשלישית) תשובה 2. 2) חרישי הוא שקשה לשמוע אותו פיקח הוא שקשה לרמות אותו תשובה 1. 3) דם נע דרך כלי דם מעלית נעה דרך פיר תשובה 1. ועל האחרון כבר ענו לך
ו-16H הלך יחסית בסדר טעות אחת באנגלית, ובלי טעויות במילולי היו לי 3 טעויות בכמותי, ש-2 מהן היו ממש ממש דביליות, ואחת רק ממש דבילית... שאני יודע שזה גם טוב, אבל באוגדן לא היה לי מבחן עם יותר מטעות אחת בכמותי...

למעלה