.

.

עוד מעט יבוא הזמן שאני אתחיל להבין, שאין לי את כל הזמן שבעולם. שהזמן עובר, ואני אמות מתישהו. איפה אני נמצא עכשיו? הספקתי מספיק לגילי כדי להגיע בסופו של דבר לאן שאני רוצה בחלומות שלי? לאחרונה ממלאות אותי, מחשבות.. וזכרונות.. מהילדות, והנה אני כאן. איזה ילד פילוסוף הייתי.. שכבר אז, חשבתי איך יהיה היום, שאזכר באיך הייתי אז, שחשבתי על היום. נראה שמי שמצליח בדרגות שאני שואף אליהן, לא עשה זאת בעזרת כשרון ושכל בלבד, נראה.. שהייתה לו עזרה מבחוץ, הגיעו לו הנסיבות הנכונות... בזמן הנכון... הוא קיבל עזרה..... ממאחורי הקלעים, של המציאות הזאת. לאן מובילים אותי מאחורי הקלעים? זה לאן שאני חושב שאני רוצה? זה עומד להפתיע אותי? כי בינתיים עושה רושם שדברים זזים מאוד לאט, אפשר לקבל עזרה פה..? ואם אני כבר מדבר.. ומקשיבים לי עכשיו, אז מה דעתכם, החברה מאחורי הקלעים שם, לדעת מה אני חושב שאני רוצה, ולשקול לתת לי את זה? אני רוצה שבעיותי הכלכליות יפתרו קליל מבחינתי, ושמצבי הכלכלי יהפוך לכזה שיאפשר לי מותרות ככל שאחפוץ, או לפחות ברמה שתוציא את המתח מחיי, ואשמח שזה יגיע בדרך כלשהי.. או שזה יווצר בעבורי, או שאני אצור את זה מתוך מסר ברור שאני אקבל לדרך לעשות את זה. אני רוצה תשובות, לאן אני מונחה, והאם אני מונחה בכלל? כמה מהדברים שקורים לי אני יוצר וכמה נוצרים בעבורי? כמה שליטה יש לי עצמי הקטן פה מבין השורות של התסריט? האם יש לי תסריט? האם הוא מה שאני חושב שהוא? ואם לא, אוכל לקבל מסר שהעניינים בשליטה כדי שאוכל להסיר דאגה מליבי? אני רוצה יותר הזדמנויות בעולם הזה לבטא את הכשרונות שלי, החכמה, המוסיקליות, ההומור, הערך העצמי שלי, העוצמה. אני חש בחיים יותר מדי עליות וירידות, תנועות, הרבה חרדה, מתיחויות, דאגה לעתיד, אני אשמח אם תוכל להיווצר בעבורי הדרך בה העניין הזה יבוא לסיומו ובמקומו תבוא רגיעה שלווה ואהבה, יותר ממה שיש עכשיו. אני מתחיל עם שלוותי מרגע זה, מתוך ידיעה שדואגים לי מאחורי הקלעים בדרך הטובה ביותר, שתתן לי את רצוני, או משהו אפילו עוד יותר טוב. אלפי תודות. שלכם כאן בפנים, אורי.

חלק ממאווייך,הם מהירהורי ליבינו...

sorry,רק עכשיו קראתי! אני מאמינה,שהאדם יכול ליצור את עתידו כחפצו, כאשר משתדל הוא להתכוון אליו התכוונות מלאה. לפני זמן מה נתקלתי בשיר מענין : בעת שאדם נע קדימה ומכוון את עצמו- התבל כולה נעה עימו. זרמי אירועים והתרחשויות בלתי צפויים נעים בעקבות אנרגיית ההתכוונות המוחלטת. כל אשר אתה חולם עליו-החל לעשותו, בהעזה יש גאוניות, עוצמה וקסם. החל עכשיו.

למעלה