...................................

...................................

שלום לכוווווווולם, מה שלומכם???????

חחחחחחחחח../images/Emo6.gif

ואני בדיוק כתבתי לך שאני עצובה אז קבלי ביטול על ההודעה וקבלי ממני גם
גדול. תודה ממממממממ טעים.

../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

היום קמתי מאוחר לעבודה והגעתי בשעה 10:00 (בדרך כלל בשעה 7:00 ה
שלי דפק בטירוף התפללתי שהבוסית שלי לא תתעצבן או שבכלל לא תשים
נכנסתי בשושו וצעדתי לכיוון המעלית ולהפתעתי הנה טובל´ה, הבוסית. טובה: בוקר טוב חני חני: בוקר טוב טובה (הלב מתפוצץ, מתיי המעלית תגיע לקומה 4?) טובה: היית בסידורים? חני: לא טובה, היה לי קשה לקום בבוקר, מצטערת. טובה: על מה את מצטערת? חני: מה על מה? הגעתי מאוחר תראי מה השעה 10:07. טובה: נו אז מה, סבבה, מצידי תבואי גם ב 12:00 העיקר שהעבודה תמשיך להתבצע טוב כמו עכשיו. ואני....... רציתי לנשק את אלוהים, תודה אלוהים, תודה.

../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif

טוב אם טובה היתה טובה אז מי אמר שאני לא צריכה להציק לך תגידי בשעה כזאת מגיעים לעבודה אבל האמת שרק בגלל שהיית כנה איתה מגיעה לך שלא יכעסו עליך כל הכבוד כנות = טוב בלב כנות = הצלחה כנות = הכל

מיקי 35

New member
קטנטונת...

איזה שמחת חיים את מביאה לפורום !!! כל הכבוד ילדה... אז מה שלומך ? התגעגענו...

תודה לכם...אני מתרגשת ../images/Emo9.gif

מיקי, איפה נעלמת? וחוץ מזה שעכשיו הכנתי לי נס
ויצאתי לעשן סיגריה ומהמזל החמוד שלי נשפך עליי הנס וכל החלוק שלי נהיה חלוק בטעם נס
ושוב טובה ראתה אותי ואמרה "חנוש´ (בחיוך מרגיז) מה קורה לך היום? את עייפה?" כן טובה אני עייפה והיא אומרת "מה עשית בלילה? אה שובבה?" ואני התפוצצתי לה מצחוק בפרצוף לא בגלל שהיא אמרה את זה אלא בגלל שהיא אישה אלגנטית מאוד (פרופ´) מבוגרת ותמיד תראו על פניה קשיחות, אני לא יודעת איך להגדיר להם אותה אבל תתארו לכם סבתא אומרת דבר כזה, אתם תשתינו מצחוק. "ואגב...חני הארכתי לך את החוזה לשנה נוספת" וצהלתי משמחה ועדיין צוהלת כי שכחתי לגמרי שבדיוק היום זה היום האחרון לשנה וגם לחוזה שלי.

Crossface

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

כל הכבוד
אני שמח בשבילך אגב, במה את עובדת??

למעלה