%$#@%

guy666zzz

New member
%$#@%

שלום כולם אני חדש פה (הייתי כבר חבר פה לפני שנה בערך לא זוכר כבר באיזה שם). תגידו איזה אלבום של נופקס הכי כדאי לי להוריד?

pikitup

New member
אה.. זה בערך השרשור ה100 של הנושא

תוריד כל אחד מהבאים (כל אחד ימליץ לך על אחד אחר): Heavy Petting Zoo - הדיסק הראשון שלי אז הוא תמיד מיוחד. So long and thanks for all the shoes - אם אתה מחפש יותר סקא בנופקס. כל השאר זה פשוט נופקס.. תמיד טוב. White trash, two heebs and a bean Punk in drublic Pump up the vallium ואם אתה מחפש הארדקור וקצת פאנקרוק אולדסקול תוריד את הדיסקים הישנים שלהם. אבל הכי פשוט, תוריד את כולם ואז תחליט מה הכי היה שווה להוריד.

Smash 4 S

New member
יש לי 5 אבל הכי טובים זה אלו....

PUNK IN DRUBLIC PUMP UP THE VALUUM WHITE TRASH TOW HEEBS AND A BEEN

ALMIGHTY

New member
תתחיל עם

Pump up the valuum אחרי זה punk in drublic אחרי זה white trash two heebs and a bean אחריי זה heavy petting zoo

pikitup

New member
אל תקנה, תוריד

במחיר של 90 שקל לדיסק בטאוור רקורדס לא צריך לקנות. דיסק של להקה ישראלית ב15-40 שקל כדאי לקנות.. דיסק של נופקס (הלהקת פאנק הכי עשירה בעולם) ב90 שקל (!!!) לא צריך לקנות.

ALMIGHTY

New member
dinosours will die

הם מטיפים נגד חברות התקליטים...אז אם אתה רוצה לדפוק את חברות התקליטים כמו שנואפקס רוצים, תוריד ותצרוב דיסקים של נואפקס.הכל ברור?

ALMIGHTY

New member
NoFX? Sellouts?

למה פאמפ אפ דה ואליום הרבה יותר פופי וקליט בהשוואה לשאר החומרים שלהם ?

אני אומרת

מה ש pikitup אומר Heavy Petting Zoo So long and thanks for all the shoes - אם אתה מחפש יותר סקא

למעלה