16.3.07

Gal isr

New member
16.3.07

שבת שלום

cup of tea

New member
אהלן

אממ...זה אני יניב (yanivtr) אני לא מצליח להיכנס למשתמש שלי משום-מה. בכל אופן- אני פה. ברגילה של 10 ימים. עם כומתה טורקיז מהממת על הכתף!! כן כן סוף סוף סוף סיימתי טירונות!!! היה קשה ומעצבן וגם הרבה מאוד מצחיק אבל תודה לאל זה עבר! השבירת דיסנטנס הייתה קורעת. אני עדיין לא מעכל את זה... קיצר שיהיה לנו סופ"ש מצויין!

onix 88

New member
יניב! כמה שנים לא שמענו ממך!

טוב לשמוע שהכל בסדר איתך! לאן אתה מגיע עכשיו? בהצלחה בהמשך! תהנה ברגילה שלך!

cup of tea

New member
תודה לכולם! ../images/Emo13.gif

עכשיו אני עולה לרמת-הגולן לאימון מתקדם... שזה נחמד. נראה לי חחח לא עוד שיבטה (לא ששיבטה כזאת נוראית)

mAAyAn 1

New member
יניבבבבב../images/Emo12.gif

נחמד לשמוע ממך...[: מצטרפת לשאלות של אמיר...P: סופ"ש טוב גם לך.[:

shiran™

New member
אני בביתתתתתת

אחרי שבוע בטירונות (למרות שזה נחשב כבר שבועיים) אני בבית. כבר עשיתי מטבח פעמיים וזה נחמד הזמן עובר מהר תלוי עם מי נמצאים. שיעורים מבחנים וכו'. מסדרים. קשה. אבל מתרגלים. יש קטעים גם.. יש בנות ממש נחמדות ויש גם חרא חרא חרא של בנות. לא נורא. יום ראשון נשק :\

belabula

New member
שלום!!!

מה קורה? איזה תפקיד קיבלת? איפה את עושה טירונות?

shiran™

New member
אמממ ת':

סמדר: מפעילת מחשב במודיעין. אני עושה טירונות במחנה 80. מה איתך? איך הסתדרת? איפה את? וכו'. אמיר: בסוף שחררו אותי ביום חמישי בבוקר (התגייסתי ברביעי) והגעתי ישר לכותל. עשו בשבילי באמת מעל ומעבר כדי לשחרר אותי יום אחרי הגיוס. עדכנו אותי במלא מלא פרטים לבד בלי שאר המחלקה אבל סבבה. באמת כל הכבוד להם. ומאז דבק בי השם במחלקה : שירן בר מצווה. מעיין: תודה
שבוע טוב לכם. אני צריכה ללכת להכין תיק עכשיו ולקנות אספקה לחדר (שכוללת רק דברים טובים..!!!)

onix 88

New member
ברוכה השבה! ../images/Emo13.gif

איך הסתדר בסוף העניין עם הבר מצוה? שחררו אותך? שבת שלום!

a Warming Sign

New member
../images/Emo194.gif!

היום יום הולדת לי,תודה למי שזכר בלב
הבנות המקסימות מהקורס הכינו כל מיני דברים[מלשיר לי היום יום הולדת ב12 בלילה ועד לשלטים שדורשים מאנשים בבה"ד לתת לי מזלטוב רועם
,וברכות בכיתה..וגם שרו לי עוד כמה פעמים במהלך היום,כי אין כמו מבוכה של יום הולדת באמצע החד"א..] בקיצור,כיף.
בערב מתוכננת הופעה של אריק

onix 88

New member
המון המון מזל טוב! ../images/Emo65.gif

שמח לשמוע שטוב לך! אני מניח שבקרוב נתראה בבה"ד
תהני בהופעה! יום טוב ושבת שלום!

LuLiLoPiLaTo1

New member
מזל טוב מתוקה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

שיהיה לך יומולדת שמח והמשך צבא מהנה עד כמה שאפשר!

ירדנושש ../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif

מזל טובבבב!!!!
אנחנו מזדקנים זה לא יאומן הא?
אושר ועושר עד 120 ! שכל חלומותייך יתגשמו, תהני ותצליחי בצבא ובכלל,
תמשיכי להיות מכורה לרובי,
שתהיי מוקפת באהבה
מכל הסוגים והגוונים
אל תשתני לעולם את מותק!
ושתהיי מאושרת כל חייך!!

AndreaCorr ©

New member
מזל טוב../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

מקווה שהיומולדת שמח, שיהיה הרבההרבה אושר וחיוכים ושתזכי לעוד שנים רבות ומגניבות:)

למעלה